Flört a villamoson. Mit tegyek? (beszélgetés)
A Határ útról induló villamosok egybefüggőek és ritkán járnak. Ha 6-kor végzek a munkahelyemen, akkor a fél körülit pont lekésem, marad a háromnegyedes.
Délben meg (befelé a metróhoz) szintén mindig ugyan azzal kell nekem is utazni, mert 12 percenként jár. Az előzővel túl korán lennék, a következővel meg elkésnék.
Hogy utaznak hónapokig mindig azon a villamoson abban a kocsiban?
Komolyan kérdezem.
Én kénytelen leszek akkor és ott haza jutni.:)
Ha lizi04 nem vette a bátorságot a fórumról és nem mozdul rá még ezek után se a mulya mundróra, hát tényleg összehozom őket 😀
A csávókád?
😁😁😁
Jaajjjj bocsi, Lávlitól akartam, csak a Lö betűig jutottam. :D
Azért napsugarast Neked is! :)
O, de ez nem love story.
Egy férfinek ha megtetszik egy nő, akivel rendszeresen együtt utazik, természetes egészséges igénye, hogy rövid idő múlva megszólítja. Nem hónapokig lesi a szeme sarkából, vagy a lépcsőfeljáró tetején.
Egy ilyen fiatal nő esetében sem kerek, hogy attól izgi az utazása hónapokig, hogy egy öregedő fószerrel szemezget (hónapokig) 😁
Szóval mindenhogy gáz, na.
Nen vagyok a Lizi 😅
Csak csipem az ilyen spontan love storykat 😀 egy kis izgalom az unalmas hetköznapokra ☺
Na, te vagy a lizi04 más néven?:))
Akkor nemsokára talizunk! 😉
Igen zavarban van es potyog rajta hogy ne legyen feltuno
(Ennel jobban) 😃
Karikagyűrűt nem néztem, na majd legközelebb 😉
Ja, a mamának a papa 😁
Ez am a leiras 😆
Karikagyürü?😋
Mindegy legyünk pozitivak hogy csak a mamanak ir haza hogy siet.😄
Lehet, én is úgy láttam. Egy félig kopasz 50-es ürge, de szép a szeme. Állandóan kapkodja ide-oda. Meg nyomkodja a telefonját sebtében, tán az asszonynak üzen, hogy úton van haza. 😂
A csaj meg olyan 12 egy tucat.
Dehogy. Azt nem tudom, hogy képzeled.
Én is akkor és ott utazom 😂
További ajánlott fórumok:
- Megbüntették a fiam a villamoson, pedig volt bérlete!
- Mi a véleményetek a buszon, villamoson vég nélkül telefonáló, hangosan beszélő emberekről?
- Elnézegettem a villamoson két meleg párt, akik olyan...
- A 65 év felettiek a metrón és a villamoson is ingyen utazhatnak?
- Ma láttam egy nőt a villamoson sírni, annyira megsajnáltam,...
- Milyen a jó babakocsi, amivel tömegközlekedni is lehet villamoson és nem alacsonypadlóson is?