Flavon max termékek - tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Ladybird!
Érdemes a Flavon max-ot kipróbálnod, két-három hónap után érezni fogod a változást, amit remélhetőleg a vérképed is alátámaszt :) Amennyiben sokat vagy versenyszerűen sportolsz, érdemesebb a Flavon max Plus+-t kipróbálnod már a kezdetektől.
A cukrosoknak ugyanannyi mennyiséget, és ugyanabban az időben kell bevenni mint aki nem cukros?
Különben én úgy tudom, hogy este kell bevenni a zöldségeset...
A kolléganőd mikor veszi be?
Igen. Szerintem jobb mint a gyümölcsös max. Bár az ízével nehezen barátkoztam. Viszont az emésztésem tökéletesen helyreállt tőle és energikusabb is vagyok. Reggel a greent eszem, délután a max-ot.
Kolléganőm 17 éve tartó iszonyú magas cukorértéke pár hét után csökkent, ötszöri inzulin helyett kétszer szúrja magát, a gyógyszerei a felére csökkentek.
Sziasztok!
Van valakinek valamilyen tapasztalata a zöldséges flvonnal??
Szia!
Én inkább a flvonmax-ot ajánlanám vashiányosoknak, vérszegényeknek, mivel sötét színű gyümölcsökböl készül, és köztudott, hogy a sötét gyümölcsöknek magas a vastartalmuk. A flavonmax+-t inkább sportolóknak ajánlják, vagy akinek a szevezete, nagyon leterhelt.
Szkeptikusság gyorsan félredob, a nyugati orvoslás mellé és a tanácstalanság helyett becsempészed a természetet, a gyerek máris jobban érzi magát!!!
Az interneten nézz utána, a tapasztalatokat itt is olvasgatva, magadban értékelve dönts belátóan..
Sziasztok!
Kisfiam 14 hónapos, sajnos már háromszor kellett antibiotikumot szednie, eddigi kis életében. Most is légcsőhurutja van. Állandóan összeszed valakitől valami betegséget (van két unokanővére, egy iskolás és egy ovodás, szerintem ők a "bűnösök", mindig össze-vissza csókolgatják).Szeretném valahogy erősíteni az immunrendszerét. Pedig mindent eszik, gyümölcsöt zöldséget, 9 és fél hónapig szoptattam stb.Most c-vitamin cseppeket is szed.
Most hallottam a Flavonmaxról. Az a helyzet,hogy igen szkeptikus vagyok az effajta dolgokkal kapcsolatban, szerintem pénzről szól az egész.
De szeretnék valamit tenni, hogy ne legyen ilyen gyakran beteg.
Segítsetek!
De valahogy meg
Most hallottam a flavonmaxról.
Köszönöm szépen a megnyugtató és gyors választ.
Remélem nem csalódom a termékben, idáig csak pozitív tapasztalataim voltak!
Köszi még egyszer.
Az unokanővérem ugyanezt tapasztalta. Kb. két hétig sokkal magasabb lett, aztán fokozatosan visszacsökkent, a harmadik hónap végére csökkentették a gyógyszeradagját.
Egy kolléganőm fél év alatt jutott el oda, hogy napi kettő helyett már csak egyszer kell inzulinoznia. Hosszútávon mindenképpen jó megoldás, ismerek orvost is, aki cukorbeteg és eszi.
Feltétlenül beszélj azzal, aki ajánlotta neked, biztosan tud megnyugtató tanácsot adni.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy cukorbetegeknek ki adott már flavonmaxot, és milyen a tapasztalata???
Ém adtam a nagyapámnak és az egyik ismerősömnek, kb.3 napja szedik, de a cukorszintjük sokkal magasabb, mint mielőtt szedték.
Mi lehet a probléma??
Nagyon várom a válaszokat!!
szia !
nyudodtan adhatod neki a flavon kids lekvárt de én foglalkozom vele nyugodtan kérdez válaszok.
sziasztok!
én foglalkozom a flavonmaxal minden kérdésre szívesen válaszolok.
Még egy pozitív tapasztalat: Régebben sokszor éreztem, hogy szúr a szívem. Illetve nem is szúrt, hanem nyomódott, mintha valaki ült volna a mellkasomon. Hiába vettem nagy levegőt, valahogy úgy éreztem, kevés a levegőm. Ez a terhességem alatt kezdődött, akkor arra fogtam, viszont utána is megmaradt, úgyhogy mégsem attól volt. Most kb. két hete nem volt már ilyen érzésem. A Flavont kb. 1-2 hónapja eszem (nem írtam fel, de utána tudok nézni, hogy mióta), én annak tulajdonítom.
És emellett még egy apróság: nem válik le a körmömről a felső réteg, mint régebben.
További ajánlott fórumok:
- Vélemények, tapasztalatok a Kosmodisk termékek hatásáról?
- Nu Skin termékekkel, táplálékkiegészítőkkel mik a tapasztalataitok?
- Használ valaki Vichy Normadermet, vagy Vichy termékeket? Tapasztalatok, érdemes annyit költeni rá?
- Clinians termékek - tapasztalatok
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!