Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
de én picike vagyok! 1m63 :)
És igazam volt, csini vagy :)
hát igen.. én is a hasamtól féltem a legjobban, de szerencsére nem lóg rajta a bőr :)
Rajtam már másnap nem is látszott, hogy terhes lettem volna valaha...
Viszont a nadrágok még mindig nagyon szűkek csípőbe :S
49? az szép én 13 évesen voltam annyi :) Na raktam fel egész alakos képet :) meg lehet csodálni. :)
A hasam szülés után 1héttel majdnem teljesen de a csípőm hát régen 28-29 es nacikat hordtam mármint Nóri előtt és az pont az éven jött fel!!Pár honapig ha igy gondolod!Amúgy 16kg hiztam Nórinál és rá egy évre ami még az éven is tartott 64-63kg voltam!Majd hogy terhes lettem lefogytam 59kgra pont ahogy először.
na.. én is igy jártam... csak én nem tennisz hanem balett :)
Bár nem panaszkodok, egy gyerek után még mindig csak 49kg vagyok...
Tényleg manócska, te már szültél...
Szülés után menyi idővel ment vissza a csipőd ugyan olyan méretre mint előtte?
Van nem feltünő mert eloszlik combon meg popsin :) régen teniszeztem miután azt abbahagytam akkor kúszott fel.
:)))
Igaz, hogy csak az arcodról van fent kép, de egyáltalán nem ugy nézzel ki, mint akin lenne felesleg :)
Bár gondolom mindne nő le akarna fogyni, csak 4-5kg :D
persze nem most akarok modell alkatra fogyni bár van rajtam 4-5 kiló felesleg, szóval van miből fogyni.
Gyümit meg a zöldséget nem hagyom ki egyik nap se meg a baba vitamint, szóval nagy baja nem lehet.
HA nem muszáj, azért ne koplalj :)
De a lényeg, hogy a gyerek azért mindent el tud előled vonni, ugyhogy inkább te szivod meg :)
Volt olya, hogy 6 napig (!) egy falat sem ment ugy le a torkomon, hogy ne hánytam volna ki, még a vizet is. Én fogytam 4 kg, de a baba szépen fejlődöt és nő!
Később lett a gubanc, mert valószinüleg az anémia inne származik, vér átömlesztést akartak adni :S
Szerintem jó az ha vigyázol de egyél is ha úgy van!!Majd ha a cukor terhelésnél és a vérképnél gáz van úgyis diétázni kell kevesebb kalóriával!!
Jaj :S ne is mond...
én is csak igy tudtam enni: 2 harap a szendvicsből, majd visszafekszik aludni... harap, alszik.. harap, alszik... igy egy szendvics kitartott egész nap...
De ne félj, lesz ez még máskép is! :)
tényleg az baj ha kicsit kevesebb kalóriát viszek be? attól nem fog kevésbé nőni?
Az ám :)))
érdekes és intrikus ;)
Nekem semmi bajom szóval nincs mit irni eddig, vagyis inkább elment az utóbbi 3 napban az étvágyam régen alig virtam ki édesség nélkül 1 napot most meg a szendvics is 2 részletben megy csak le.
Nem kezdesz el babanaplót irni?
Én tökre bánom, hogy már csak Domibaba születése után kezdtem el irni...
Bár... Az én naplómba ugy sem lett volna semmi érdekes, csak (kedves naplóm, ma 6szor rokáztam, teljesen kivagyok..", "kedves naplóm, ma nem is tudom hányszor ókáztam, annyira kivagyok..." "kedves naplóm, napok óta csak rókázok is alszok, teljesen kivagyok" :))))))
Kocsival fogunk menni ha annyira hamarabb nem jön Ádám mert a párom már decembertől itthon lesz!De amúgy 10-15perc nekünk is az út!!A kocsi muszáj Nórámat vinni kell nagyihoz ha nappal szülők:):)
És közel laksz a kórházhoz? nekem az a szerencsém hogy még gyalog is 10 perc :)
Az nem baj hogy az elején jársz!!Hamar elmegy az idő!!Még az elején lassan hogy annyira ritkán kell járni UH-ra de utána már számolni fogod a heteket!!:):)Borsodban szülök legalábbis remélem :):)):)
:)
Köszönjük :D
De még ha egy kis csunya Casimido lenne akkor is imádnám :D
ma vagyok pont 7 hetes Május 21 re szóval még az elején.
Most nézem hogy decemberi baba, szép kis karácsonyi ajándék :) és merre laksz, hol fogsz szülni?
Hány hetes vagy már??Mikorra vagy kiírva??
Gondolom ez attól is függ hogy fekszik a baba, szóval majd megbeszélem vele hogy viselkedjen rendesen :)
A doki 90%ban mondta hogy fiú és mellette láttuk a köldökzsínórt is!!Utána mégegyszer lehetett látni vagyis a heréket is és 100%ban mondta már!!De sokaktól hallottam hogy az utcsó percig mondták hogy fiú és mégse :))) bizok benne hogy nem csal a megérzésem!!Ja és Nórinál volt két lyukacska itt egy volt csak:DD
Na mind egy ha 5 hét mulva megmondják mi lesz akkor még nem fogom nagyon beleélni magam.
További ajánlott fórumok: