Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sajnos mikor Bence át állt tápszerre ő is nehezen tudott kakálni,mi hőmérőztük,és mikor el kezdtük a gyümölcs leveket akkor kezdett helyre állni a dolog!
Szerencsére nem szokott hozzá!Sajnos most is sokszor szenvedünk kaka bajal,de most a kamilla tea segít!
Nekem is kisfiam lesz!
Lànyok; ezen a gépen nincs ékezet, ezért most azokat képzeljétek oda (francia billentyuzet..)
Szia Andy,
A màsik forumon ahol vagyok, ott is sok kisbaba szenvedett ettol; ami ott hatott néhàny esetben, az az espumisan csepp (azt hiszem csepp formàba) és az infacol, vagy ha ez sem, akkor maradt a glicerines kup! De valoban nem lenne jo, ha hozzàszokna a homérohoz a kisfiad! A sogornom jàrt igy...
Én is gratulálok neked. Nagyon szép a kisfiad...
Jó sok fiúcska született ide a fórumra, nha majd én hozok kislányt... Párom száz százalékosan meg van győzödve, hogy az első babónk kislány lesz:). Várandósok,aki tudja már milyen lesz a kis jövevény? Kit vártok?
Köszike a gyors választ,aranyos vagy h írtál.Ki fogjuk próbálni és majd meglátjuk!Ha nem vállna be próbálkozunk tovább valami mással!
Azt gondolom h nem lesz egyszerű folyamat kitatóak leszünk és próbálkozunk 1000el!
Ja és köszönöm a gratulációt:)
Szia!!
Gratulálok:):):)
Mikor mi is átáltunk a tápszerre voltak ilyen gondjaink = sírás, haskeményedés!Nálunk se vált be semmi csak az esti fürdetésnél a melegvíz és ott simogatuk a hasát hogy hátha beindul a bélmozgás!Elég sok türelem kell hozzá és nem minden babánál hatásos de remélem azért minnél hamarabb megoldodik a te picurodnál!!:):)
Sziasztok Lányok!
Rég jártam itt..
2009.09.05. megszületett a kicsi Manónk,minden okés kivéve a szopizást sajni az csak 3hétig ment azóta tápszeresek vagyunk.Egy kérdéseel fordulok hozzátok,de előtte még Nina expocaktársamnak gratulálni szeretnék a kicsi fiadhoz annyira kis édes,nagyon ügyi voltál h ilyen könynen ment a szülés,szuper csajszi vagy:)
Sok pussz nektek és jó babázást!
Na szóval egy nagyon fontos kérdésem lenne és nagyon szépen kérem aki tud segítsen.
1hós a babykém és sajni a kakilással problémák vannak mióta tápszeresek lettünk.Van de csak ugy ha rásegítünk szegénykémnek:(annyira sajnálom h piszkálni kell de ha nem teszem akkor nincs neki magától,amíg szopiztunk akkor volt majd nem minden egyes szopi után de tápszer óta más.Pedig minden evés előtt adok neki egy két korty édeskömény teát h könynebb legyen de nem igazán sikerül szegényemnek.
Viszont attól is félek h rá fog szokni erre h csak így megy neki segítséggel!
Esetleg akinek van valami bevállt tippje szívesen fogadom,vagy aki hozzá tud szólni szívesen venném a segítségét.
Köszönöm előre is!
Üdv:Andy
Drukkolok a bábához!:)
Mi nem terveztük Nándit,de Ő jönni akart,így már nem sokára itt lesz velünk!Már nagyon várom...
Sziasztok. Nekem gyorsan telt a hétvége. Péntek, szombat suli nyíregyen, vasárnap takarítás, mosás, főzés, és anyuékhoz is mentünk. De annyira élvezem, hogy minden percem be van osztva... Imádom.
A héten meg fog jönni (bár egy minimális esély van rá, hogy mégsem), majd nekiállhatunk a babónak.
Sziasztok!
Igen ismerjük egymást a másik fórumról!:)
Kinek hogy telt a hétvége??
Szia dalária!!
Én is új vagyok itt és én is nem sokára szülőm a másodikat igaz már 24 évet töltöttem most 28-án!!:):)
Szia dalária! Üdv köztünk, mi már ismerjük egymást egy másik fórumról, ha jól sejtem!
Ja egyébként sziasztok mindenki!:)
Ma kicsit szétszórt vagyok!:)
Sziasztok!
Csatlakozhatom hozzátok?22 éves lassan 2 szeres anyuka vagyok!
Van egy 17 hónapos nagy fiam Bence,és hamarosan érkezik a kis tesó Nándor!
Azért minden reggel az első étkezés az szopizás, mivel sokat alszik, ezért jól tele vannak akkor a cicieim, és könyen ki tudja enni belőle az adagját, még egy ilyen lusta legén is! Akkor nagyon jó, de utána ugy sajog a mellem egy fél napig, hogy sirni tudnék :(
Ráadásul, ha ciciből eszik, akkor utána nem hajlandó üvegből megenni se a lefejt tejet se a tápszert.
És nekem csak reggel és délelőtt van eléggg tejem, délután és este már ki kell egészitenem a nappal lefejt tejjel (rosszabbik esetben táppszerrel...).
Persze, én is nagyon csalódott vagyok, azt hittem, hogy a szoptatás gyerekjáték, és hogy ez minden anyukának és kisbabának a vérében van...
Sokszor fel merül bennem, hogy mi lett volna, ha nem lettek volna a komplikációk a szülés után,mert ügye előtte még annyi tejem volt, hogy minden nap tudtam lefagyasztani 150-180ml-t)...
De ez már igy alakult...
Sziasztok Lányok!
Köszönjük, a jó kívánságokat! Aranyosak vagytok!:)
Anita gratulálok, gyönyörű baba Dominik!
Ha jól vettem ki az írásodból, akkor hamar meglett!
Látod nem hiába volt, hogy már jó pár nappal előtte voltak fájásaid!:)
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!:)
ui:megtudtam csinálni a laptopot, annyira büszke vagyok magamra, mert már azzal ijesztegettek, hogy 10-20ezer lesz, mert szervízelni kell!:)
Sziasztok!!
Nina nagyon nagy gratula!Írtó ügyes voltál és a fiad is hamar kint akart már lenni!!Gyönyörű kisfiú és nagyon nyugodt a képeken!!!
Millió millió puszi nektek!!:)
Mummoska Boldog Szülinapot a lánykádnak!
Voltaira: Nagyon sokan a tápszerhez nyúlnak mostanság. Hiába mondják hogy az is olyan jó. Azért hiányzik hogy nem szopik Domi baba? Én úgy szeretem mikor a fiacskám szopizik. Olyan jó érzés:-)
Nina: Akkor gyors szülésed volt! Gratula a picurhoz!
Ursula: Mivel császáros baba volt a kisfiam, a doki azt mondta hogy várjunk 2 évet. De én is ennyit akarok. Azt seretném ha 3 év lenne köztük(de úgyse úgy lesz ahogy at ember elképzeli)
Mummoska11!
Nagyon boldog első születésnapot kívánunk a kislányodnak! :)
Jóreggelt mindenki!
Anita gratulálok, nagyon szép, sőőőt, gyönyörű Domibaba! De nincs is olyan hosszú haja mint amire gondoltam :) bár még igy is több haja van mint az apjának :PPP
Ugyesek voltatok nagyon! Ugy néz ki mégis hallgat rád a pici fiad, hogy még pont időben kibujt!
Mummoska, boldog szülinapot a nagy lánynak! AZért ez egy picit a te napod is, te szenvedtél meg érte 1 évvel ez előtt :D
Ibuska, köszi. Hogy öszinte legyek néha már én is feladnám... De aztán jönnek az anyai öszötnök.
Az orvosom mondta, hogyx ez olyan, mintha az anyatej lenne a házikoszt, a tápszer meg a Meki! Ugye nem etettném mindig gyors étterem a gyerkőcömet? :D
Szívből gratulálok a gyönyörű kisfiatokhoz!!!
Érezte,hogy mikor kell jönnie! :)
Sok boldogságot kívánok Nektek!!!