Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Én már halottam olyanról, akinek sima uh-n már a 13. héten megmondták, hogy fiu...
Mi nem voltunk ilyen szerencsések. 15.héten a 4d nem láttak semmin
a 20. héten a genetikai ultrahangon, gratuláltak nekünk a szép KISLÁNYhoz...
21 hetesen a sima ultrahangon mondták, hogy kukija nőt Zoénak... :)
Érdekes szituáció volt...
Kb. 3 napja ismertük egymást amikor szóba jött a gyerek téma... De ugy gondoltuk, hogy maaaajd, amikor én befejeztem (ujra) a gimnáziumot, és már a diplomámat is, majd akkor... Csak utána számoltunk, hogy az akárhogy is, minimum 7 év...
Addigra ő már 42 éves lenne... és ha nem is egy gyereket szeretnénk....
Szóval maradtunk abba, hogy 2 év mulva...
csak nem nagyon védekeztünk, mondta, hogy minnek... Én meg azért számoltam, hogy azért ne pont peteéréskor... És igy estem teherbe peteérés után 1,5 héttel :D
kb. 2 napot késett, és mondta, hogy vegyünk egy tesztet, mondtam minek, ugy fáj a hátam hogy mindjárt leszakad... Ugy is mindjárt megjön!
Aztán mégis megcsináltam.. negativ lett... ki is dobtam...
Az nap este azt álmodtam, hogy kikukáztam a tesztet és pozitiv volt.. ugyhogy másnap reggel kikotortam és ott volt rajta a csik... halványan, de ott volt...
Még egy teszt, még egy pozitiv...
Eléggé kécségbe estünk (én még könyeztem is :) )...
Én elmentem fürdeni (mindig a kádba kötök ki ha lelkiválságom van...), ő odaült a kádhoz és el kezdtünk beszélgetni... De nemjutottunk döntésre :)
Ő azt mondta, az lesz amit én akarok, én meg amit őt :)))))
Nem tudtuk eldönteni, hogy meg akarjuk e tartani vagy sem...
Aztán amikor 7 hetesen voltam ultrahangon, és azt mondták nekem, hogy csak egy nagyon pici petezsák látható, szóval vagy elhalt a gyerekünk, vagy fiatalabb mint gondolnánk akkor nagyon megijedtünk, és többé nem volt kérdés, hogy mi szeretnénk vagy sem :D
Én is meglepődtem hogy milyen népszerű :)
Francia név, de a 15 év alatt amig kint éltem nem találkoztam annyi Dominikkal, mint amióta ugy döntöttünk, hogy Domi lesz a kisfiunk neve :)
Igazából Zoli hallotta meg a Tescoba, és mivel én választottam a lány nevet, ezért ezt meghagytam neki :)
Elégg sok minden miatt: -elégg káotikus életem volt, és pont kezdtek rendeződni a dolgok körülöttem, amikor kiderült, hogy terhes vagyok.
-Még csak 2,5 hónapja voltunk együtt Zolival, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, ráadásul 14 évvel idősebb és már volt (van is..) még egy gyereke.
-Nekem most még tanulnom kéne, épitenem a jövőmet, bulizni, sok pasival megismerkedni, stb stb...
Talán még a kéttő elsőbe igazság is van, de hogy nekem buliznom kéne meg pasikkal ismerkednem....
Nem hinném, hogy sok hasznos származott volna számomra abból, ha mindne este részegre iszom magamat, és megfordulok fél Budapest ágyába :) (jól van na, ezt most egy kicsit eltuloztam... de csak arra akrtam kilukadni, hogy szerintem ez baromság :) )...
A has mérete, az tényleg genetika függő! Szerintem semmi köze ahoz, hogy milyen alakkal kezdi. Én is hallottam, hogy aki vékony, annak korábban, látszik már, aki picit husosabb annak később... De én eddig csupa csupa ellenpéldát láttam rá :)
Volt olyan, aki még 6 hónaposan sem vette észre, hogy terhes vagyok, pedig én sem vagyok valami vastag :)
Én is terhes voltam már amikor férjhez mentem, igaz én már nagyon a végén (julius 11.én volt az esküvőnk, és 21.ére voltam kiirva, de Domibaba aztán csak Augusztus 4.én bujt ki :) ), ugyhogy kicsi pocak ide vagy oda, muszáj volt a kismama menyaszonyi ruha!
Nagyon nehéz szépet találni... Én végül a waiting 4 you-ba találtam (szerintem csak ott voltak szépek a ruhák...)
Szia,
Én a 10. kerületbe szültem, de nem ajánlom a Bacsyt!
HOgy öszinte legyek, már bánom, hogy én nem a Margitba szültem, csak dacból, mert anyuék le akartak beszélni a babáról és ők ismerik az ottani főorvost, nála szülhettem volna, de inkább mentem a fejem után.. Jól meg is bántam :S
A bacsyba van alternativ szoba.. de abba a pillanatba nagyon nem akartam odamenni :D
A MArgitba nem tudom, de ha gondolod, megérdeklődöm neked!
Ti mit éreztetek amikor először eszetekbe jutott, hogy jöhetne egy baba? Hogyan alakult a kósza gondolat, tudatos tervezéssé, milyen pozitívumok, negatívumok, küzdelmek és sikerek értek titeket a várandóssá válásig?
(ez egy filozófikus, pszichológiai kérdés:) kisregényeket várok:) )
Szia:)
(ismét bólogatok)
Élni kénne???Gyerekekkel együtt nem lehet??Vagy ha azok nagyobbak nem lehet újra apának és anyának romantikázni??Ez hülyeség!!Aki készen áll rá hogy anya legyen legyen!!!:)))))))
Ja sziasztok:))))