Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azért nem lehet megnyitni, mert a facebookon van. Csak akkor tudod, ha be vagy jelentkezve.
Tulajdonképpen ugyanúgy mint itt a Hoxán.
Sajnos régebben mások is mondták ezt, mert privátban jött.
Most írtja, hogy 7 szintes a komp amivel utazik, és tele van kocsival.
Elindult fiam Gran Canariára hajóval. Kb. 2 órás út.
Privátban jött ez a videó, nem tudom lesz-e aki látja, vagy inkább máskor ilyet ne is hozzak: [link]
Nem is rád gondoltam, de örülnék is ha ezt lezárnánk. Akik a körmüket aggatják, szerencsére csendben vannak már.
Hamarosan megint várható egy változás fiam életében, mert komoly érdeklődő akadt a házára. Az árából aztán majd lesz valami...😀 Persze még nem biztos hogy megveszik, a szándék kevés.
:DD
Legtöbbször nehezen viselem én is.
Más világ volt akkoriban...
Tudnék sokat is mesélni az én élményeimről, de az már a kuzyát sem érdekli.
Na akkor még az is hozzájött.
Az "utazás" is rengeteg ki nem mondott kétség ,,kis szorongás lehet,,sikerül nem sikerül?
Ez is elfáraszt.
Nehéz bizony, ezt jól írod..
Más volt nekünk a hetvenes években a Kádár éra alatt és más ma is...
Ma olyan elmenni mint egy utazás,minket ha megfognak, akkor meg börtön járt anno érte..
Neki egyenlőre még nincsenek nehézségei, persze bármi lehet a jövőben. Megfontoltan indult útnak, előre le voltak foglalva a szállások ahol útközben időzni akart, előre időpont volt egyeztetve a magyar irodán az ügyintézőjével, és pontosan tudták mit szeretne és előkészítették a szükséges iratokat mire odaért. Jelenlegi tartózkodási helye a bázis. Innen 15.-én ismét útrakel, szétnéz más szigeten is. Amerre menni fog, a szállások már le vannak foglalva, a kompra megvan a jegy, mindent előre intéz hogy ne akadjon meg a fogaskerék. 😀 nem várt eseményekre mindig számít a legnagyobb körültekintés mellett is, de bízik a jó sorsában. Én is.
"Lathatoan ezen a forumon csak pozitiv dolgokat lehet irni es csodalni hogy a fiad milyen szuper eletet el." Nem csak azt lehet, de ez van. Nekem furcsa hogy van aki ezt szóvá teszi.🙂
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Én mondom az országot, te mondd a fővárosát!
- Terhesen - elhagyjam a párom?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Sok nő elhagyja magát szülés után..