Férfi-nő barátság, ahogy én látom (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Férfi-nő barátság, ahogy én látom (Gondolatok)
Ahogy Csides Kata mondta csípősen:
"Mer ugye a lányok azok barátkozni akarnak, a fiúk meg kefélni, ugye tehát ezért nem találkozik ez a történet sose!"
Azt gondolom, kedves cikkíró, hogy nem tudom, létezhet-e TISZTÁN csak barátság férfi és nő között.
Azonban, abban biztos vagyok, hogy azok a legjobb házasságok, ahol a szerelmed a legjobb barátod is és persze a sz3xpartnered...
3 az 1-ben, én ezt tartom a legjobb kapcsolatnak.
A mai világban,amikor a digitális eszközök is rendelkezésre állnak,pl,skype,messenger ,chat stb....miért ne alakulhatna ki barátság nő és férfi között?
Sajnos nem régen veszítettem el, egy több mint 10 évig tartó barátot,akivel napi szinten és mindenről beszélgettünk,a több mint 14 ezer km távolságból.
Csak a lányregényekben van barátság a két nem között. Az evolúció nem barátságra,hanem szaporodásra rakta össze az ellenkező nemeket..
az evolúció most szégyenkezve térdel a sarokban az újszerű lmbtq miatt...erre mem számított
Jav bocs
Nem működik, bár ez a hsz-bol.is kiderül
Szerintem működik. Volt egy ffi barátom, amikor becsajozott rothadt féltékeny voltam 😏 arról nem beszélve, hogy ő a partnereimet állandóan nyirta, Furta.
A legszomorúbb;,,jelenleg köszönö viszonyban sem vagyunk miatta, pedig egyfelelos beosztású jogaszember és nagyon jóképű.
Kizárt hogy férfi baráttal mindent megosztanék,legalábbis úgy ahogy női baráttal.
Bár igazából ilyen barátnőm sem volt.
Ez rajtam múlt,,úgy szoktam meg,hogy van ami nem tartozik senkire(szó szerint),és nyilván ezt a másik fél bizalmatlanságnak veheti.
Ugrás a teljes írásra: Férfi-nő barátság, ahogy én látom
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetek, ha már az elején "elrontottam"? Férfi-nő barátság
- Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad?
- Anyukák közti barátság-ha nem tetszik ahogy viselkedik?
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?
- Véleményeket várok - férfi-női barátságról!
- Férfi-nő barátság - hogyan hozod rendbe?