Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férfi-nő barátság, ahogy én látom fórum

Férfi-nő barátság, ahogy én látom (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Férfi-nő barátság, ahogy én látom (Gondolatok)

ma 14:28
Online és távolról simán lehet. Élőben megvan a rizikó.
ma 14:23
Van, van, van. Nem sok esetben, de van.
15. T🔥z van, babám! (válaszként erre: 7. - Ildi)
ma 14:20

Ahogy Csides Kata mondta csípősen:

"Mer ugye a lányok azok barátkozni akarnak, a fiúk meg kefélni, ugye tehát ezért nem találkozik ez a történet sose!"

14. globus (válaszként erre: 12. - Pipi57)
ma 13:51
Sajnálom ☹️
13. Angel.in.the.night (válaszként erre: 1. - Andilaci)
ma 13:50

Azt gondolom, kedves cikkíró, hogy nem tudom, létezhet-e TISZTÁN csak barátság férfi és nő között.

Azonban, abban biztos vagyok, hogy azok a legjobb házasságok, ahol a szerelmed a legjobb barátod is és persze a sz3xpartnered...

3 az 1-ben, én ezt tartom a legjobb kapcsolatnak.

12. Pipi57
ma 11:33

A mai világban,amikor a digitális eszközök is rendelkezésre állnak,pl,skype,messenger ,chat stb....miért ne alakulhatna ki barátság nő és férfi között?

Sajnos nem régen veszítettem el, egy több mint 10 évig tartó barátot,akivel napi szinten és mindenről beszélgettünk,a több mint 14 ezer km távolságból.

11. apeeng
ma 11:18

Csak a lányregényekben van barátság a két nem között. Az evolúció nem barátságra,hanem szaporodásra rakta össze az ellenkező nemeket..

az evolúció most szégyenkezve térdel a sarokban az újszerű lmbtq miatt...erre mem számított

10. l.luiselotte (válaszként erre: 9. - L.luiselotte)
ma 10:56

Jav bocs

Nem működik, bár ez a hsz-bol.is kiderül

ma 10:54

Szerintem működik. Volt egy ffi barátom, amikor becsajozott rothadt féltékeny voltam 😏 arról nem beszélve, hogy ő a partnereimet állandóan nyirta, Furta.

A legszomorúbb;,,jelenleg köszönö viszonyban sem vagyunk miatta, pedig egyfelelos beosztású jogaszember és nagyon jóképű.

8. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Srcrss)
ma 10:35
Így van, az sem akadály, csak talán kisebb az esély rá. :D
7. Ildi (válaszként erre: 1. - Andilaci)
ma 10:35
Lêtezik
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Andilaci)
ma 10:33

Kizárt hogy férfi baráttal mindent megosztanék,legalábbis úgy ahogy női baráttal.

Bár igazából ilyen barátnőm sem volt.

Ez rajtam múlt,,úgy szoktam meg,hogy van ami nem tartozik senkire(szó szerint),és nyilván ezt a másik fél bizalmatlanságnak veheti.

5. srcrss (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
ma 10:27
Szerintem a stabil kapcsolat sem jelent akadályt, hogy valamelyik fél idővel többet akarjon. Én is azt hittem, hogy "olyan" lány vagyok, de azóta felnőttem. 😄 Nem lehet velük barátkozni, de már nem is hiányzik.
ma 10:18
Amíg mindketten stabil, jól működő kapcsolatban vannak, addig esetleg. Vagy ha az egyik fél meleg. Sokáig úgy voltam vele hogy jaj én olyan lány vagyok, aki fiúkkal (is) barátkozik, hát a 20-as éveim második felére rájöttem, hogy minden ilyen kapcsolatom vége az lett, hogy vagy elmúlt a barátság mert valamelyikünk többet akart és sértődés lett, vagy összejöttünk. Pedig esküszöm őszintén mind úgy indult, hogy mi csak jó barátok vagyunk. :D Szóval ha mindkettőnek stabil kapcsolata van akkor talán, de amúgy nem hiszem, hogy ez őszintén és hosszú távon működhet. Mostmár minden férfi ismerősömmel, kollégámmal távolságot tartok, barátságosak vagyunk de nem törekszem bensőséges kapcsolatra, csak nőkkel. Nem kell a dráma 😂
ma 10:01
Átmenetileg létezhet.
ma 09:58
Akkor létezik, ha egyikben sincs egy icipici szikra se a másik iránt.
ma 09:35
A barátság az egyik legfontosabb emberi kapcsolat. Létezik-e igaziból egy férfi és egy nő között?

Ugrás a teljes írásra: Férfi-nő barátság, ahogy én látom

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook