Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Magányos, fiatal, felnőtt nők barátsága fórum

Magányos, fiatal, felnőtt nők barátsága (beszélgetés)

7. Hansika (válaszként erre: 6. - Michelle.r)
ma 19:50

egyre gondoltunk.

adtam egy pirosat

6. michelle.r (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:44
Szerintem úgy értették, hogy mivel senki nem tudja ki vagy, nem túl jók az esélyeid.
5. Hansika (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:34
Canada is játszik? telefon itt is van...
Én budapesti vagyok, de telefonon beszélni bárhonnan lehet. :)
3. Csendes megfigyelő (válaszként erre: 2. - Bozsu55)
ma 18:43
Fokvárostól Antarktiszig
2. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:31
Hajrá,így névtelenül...Nemesmedvestől Battonyáig.

Sziasztok!

Olyan nőket, csajokat keresek, akiknek nincs stabil párkapcsolatuk, szinglik, vagy csak ismerkednek jelenleg és kevés barátjuk van, vagy ők mind családos emberek és magányosak. Szívesen beszélnénk délutánonként vagy esténként telefonon hasonló élethelyzetben és korosztályban levő nőkkel. Nyilván nem minden nap, és először csak írásos stb. kommunikáció lenne, de hátha másnak is lenne igénye, hogy elmesélje valakinek a napját, esetleg néha összefusson egy kávéra, ha a közelben lakunk.

Ha érdekel téged egy ilyen baráti kapcsolat, akkor írj egy kommentet és írok privát üzenetet. Korosztályban főleg húszas-harmincas emberekre gondoltam, szerintem velük értenénk meg egymást igazán. Én is 30-hoz közeli nő vagyok.

Remélem, hogy sikerrel járunk. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook