Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A férjem bevallotta,szerelmes egy másik nőbe fórum

A férjem bevallotta,szerelmes egy másik nőbe (beszélgetés)

20. fincsi5 (válaszként erre: 19. - Fincsi5)
ma 18:47
Ja; szerintem az ilyen férfi nem őszinte, csak egyszerűen hülye.
ma 18:46

Soha nem fogom megérteni, ha egy férfi közli egy kapcsolatban, hogy van valakije, szerelmes.

Ha nálam meztelen pasit találtak volna fiatalon, tuti lett volna magyarázatom rá.

No mindegy.

Vagy hagyd el, vagy temesd el a témát (ha 1 hét alatt elmúlik) örökre. Mert ha együtt maradtok, ezt nem lehet időnkénti veszekedéskor felemlegetni. Van rá példa, hogy sikerül.:)

ma 18:45
Ja, hogy nem akar válni. Milyen kis édes. Azt tudjuk, hogy ő mit nem akar, de mit akarsz te?
ma 16:10
Nincs jó vagy rossz döntés, egyrészről mondhatjuk de jó h őszinte, de ugyanakkor rád tolja az egész súlyát is. Lehet itt az ideje átgondold h mit ad neked ez a kapcsolat, mid van, mi lenne nélküle. Sosem késő újra szeretni magadat
16. michelle.r (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:59

Egyáltalán nem biztos, hogy szebb vagy jobb. Egyszerűen csak más. Mindegy, hogy házasok vagytok vagy sem. Egy pár vagytok, és ő kikacsingat a kapcsolatból.

Neked kell magaddal tisztáznod, mit tudsz elfogadni, megér-e a kapcsolat annyit, hogy tisztázzátok, akarjátok-e tovább mindketten. De főleg te, mert éveket/évtizedeket kell együtt élned az érzéseiddel. És ha megvan, jöhet a "terápia" de főleg az őszinteség.

Nem lesz könnyű. De nem lehet a szőnyeg alá seperni.

Esetleg megkérdezem tőle, hogy az a másik nő mennyivel jobb/szebb, mint én? Bár ez is megalázónak tűnik, de kíváncsi vagyok. Mivel házasok vagyunk

Az a baj, hogy ha érzelmek vannak, akkor vészcsengő van. Ha csak kaland lenne és megbánná, az teljesen más lenne.

Az exemet anno nem kérdeztem meg, miért csalt meg, hanem azonnali hatállyal menesztettem az életemből.

ma 15:37

Arról, hogy beleszeretett, nem tehet. Hogy mit kezd ezzel az érzéssel, az már az ő felelőssége. Nem vagyunk ösztönlények, a hűség döntés kérdése. Elég genyó dolog, hogy elmondta, főleg hogy válni sem akar. Megvárhatta volna, amíg elmúlik a fellángolás. Ha pedig mindent elsöprő szerelem, abból úgyis válás lesz.

Ne hagyd kimenekülni a helyzetből, legyen annyira tökös, hogy elmondja neked, mit kezd most ezzel a helyzettel.

Nem tudom, melyik a "jobb"?...

Az exem nem vallotta be, titkolta, hogy másik nő érdekli (szerelmes-e belé, azt nem tudtam akkor), viszont azt is megcsalta másik nővel, tehát valószínűleg nem volt szerelmes.

A férjem bevallotta, nem titkolta ezt a dolgot.

Én viszont szeretem őt, amióta megláttam, olyan "szerelem első látásra" volt ez nálam...; most afféle zombiállapotban leledzem.

12. 55Judit (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:33
Én elhiszem hogy lefagytál. nagyon megalázó rád nézve hogy nem beléd szerelmes hanem másba. És még hozzád is vágja ezt. Hogy lehet egy ilyennel lefeküdni? Úr Isten! Mit lehet érezni közben? Én arra gondolnék hogy itthon is ürít ha a szerelménél éppen nem lehet. Nekem nem kéne egy ilyen az biztos. Benned is legyen büszkeség!
11. K-né Zsóka (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:32
Igazán sajnálom, hogy ezt tette veled!
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - K-né Zsóka)
ma 15:23
Amikor mondta, hogy másik nőbe szerelmes, lefagytam és azóta nincs kommunikáció.
ma 14:02
És most mit vár? Hogy áldásod add a dologra? Vagy vigasztald?
8. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:01
A szerelem nem racionális. Idővel elmúlik. Kérdés, mennyi ez az idő. Ki kell várni. Amúgy, hülyeséget csinált, hogy elmondta.
7. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:08
Hát mit akar? Eljárni hozzá mellőled? Hogyan képzeli el?
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:47
Sajnálom,,nagyon nehéz lehet.
5. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:40

Sajnálom. :(

Hallgatott volna inkább...

Nem az a kérdés, el akar-e válni.

Megszüntetett minden kapcsolatot azzal a nővel? Eltökélte, hogy nem látja, nem hall róla, nem keresi? Ellen fog állni a kísértésnek, hogy bármikor is találkozzon vele?

Talán akkor lehetne ezt az őszinteségi rohamot komolyan venni, ha a fenti kérdésekre igen a válasza. Bár lehet, hogy boldogtalan is lenne, ebbe nem látok bele.

Így viszont csak áttette a te válladra a döntés súlyát (is). Most ketten vagytok boldogtalanok.

ma 12:23

Azt elhiszem, hogy neki kényelmes így, és mivel elmondta talán a beleegyezésedet várja, hogy szeretőt tartson?

Most az a kérdés, Te mit akarsz? Nem az, hogy ő emiatt nem akar válni!

ma 12:12
Csóró, hát nem irigylem. Hogy szenvedhet.
ma 11:55
Milyen rendes, csak jött és nem akar elválni, de azért elmondja, hogy neked (is) szar legyen. Jófej...

Ma egy borzasztó, földrengésszerű sokk ért, a férjem bevallotta, beleszeretett egy másik nőbe. Azt is mondta, ez az érzés csak jött és nem akar emiatt elválni.

Nem érdekel, ki az a nő, bár sejtem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook