Férfi logika, avagy adjatok magyarázatot, mi ez (beszélgetés)
Rendben :)
1,5hete meg kepes volt zarora sutit hozni nekem... Egesz nap irogatott...korulugralt...a kedvemben jart. Nagyon udvarias volt...figyelmes...
Utana is beszeltunk meg tobbszor.
Utoljara 4napja beszeltem vele.
Akkor en irtam ra es vegul mar ott tartottunk hogy hiaba kivantam joejszakat neki..nem tudtam lerazni se :)
Erre tessek. Se kep se hang
De mar ott tartok hogy szerintem siha tobbet nem is fogunk beszelni se..
Hat ezek utan en ugyan ra nem irok.
Meg nekem ciki a szitu hogy most ez mi
Nekem amugy azt mondta hogy a kislanya anyjaval evek ota kulon elnek. Es O neki volt kapcsolata.de most hogy nincs senkije bevallja hogy elvezi a szingliseget es nem is akarna feladni ....
Persze. Lehet hogy hazudik es otthon varja a feleseg meg a pedigres kutya... De tegyuk fel h valoban facer.
Akkor mire ez a hajciho?
Ki elol menekul?
Es mondom a legszebb hogy ma mapkozbem ismet megjelent facen.es messengeren...majd par ira mulva ismet eltunt...azota sincs meg :D
Ahh mar hangosan rohogok :)
Bizony. Ha el akarja tuntetni a nyomokat azt mashogyan is megoldhatja.
Gyerekek ez nagyon kemeny! :D
Asszem feladtam a lecket mindenkinek :D
Eeeez a pasas kibogozhatatlan :(((
Ebben nem is vitatkozom.
Igazad van, egy szerelmes (vagy annak indulo) noben barmi konnyen remenyt es hitet ebreszt.
Sajnos mi ilyenek vagyunk.
Vagyis en :D
Nem engedem el konnyen hisz ez a ferdi soha nem is volt sot.nem is lett volna az enyem.
Csupan azt gondolom hogy nekem egy ilyen osszetett, fura elmeju pasira nincs szuksegem.
Mar most megfejthetetlen. Mi lenne kesobb.
ha egyutt van valakivel, nyilvan nem facebookon irogatnak egymasnak egymas mellol :D ha mellettem van a parom, nem nezegetem facen, hogy megvan-e meg az adatlapja :D
neked mas, mert ra vagy indulva es keresgeled. ha te megkerdezed, miert csinalja ezt, meglesz a valasza ra. ugyanigy annak a nonek is meglesz a valasza ra, aki miatt csinalja ezt, ha az valamiert eszrevenne es megkerdezne
a nok barmit elhisznek, ha akarnak. ha azt mondana neked, nem erti, miert van, o nem vette eszre, es mennyire tetszel neki, mikor talalkoztok, rogton nem erdekelne
:DDDDD
Micsoda probléma.
Valószínű, hogy nem csak a fórumindító elöl titkol olyankor valamit, hanem senki sem látja, nem csak ő.
Amúgy meg nem "járnak", miért ne lehetnének titkai előtte?
Kellemes Karácsonyt! :)
Egyszerűen titkai vannak, és nem szeretné, ha ezt te is megtudnád. Szerintem ez nem bonyolult, de a helyedben gyorsan elfelejteném.
Egyébként meg kellemes Karácsonyt!:-)
Nem. Sajnos nem.
Ekkor az egész oldaltól (talán lelkileg) ...igazi elszakadás kell...
Igen, igen.
Nem kell ezer dolgot moge kepzelni es fantazialni - egyszeruen meg is lehet kerdezni a masikat.
Mi lenne, ha tőle kérdeznéd meg????
Mi csak találgathatunk!
Pl. lehet hogy olyankor valami tanfolyamon van?
De ha nem hív randizni élőben, miért foglalkozol egyáltalán a közösségi megjelenésével? Lehet, hogy csal kedvesen teszi a szépet, ami jó érzés lehet neked és neki is - te meg túlértékeled a dolgot...
Teljesen más megközelítést írok... s lehet kapok hideget-meleget.
Amikor nagyon sok levél érkezik s vélemények, közlések , akkor vannak bizony olyan pillanatok, hogy az ember lánya azt érzi "levegő kell"...s ilyenkor bizony néhány nap facebook mentes állapot. Nálam ez kb havonta jelentkezik. S bizony mennyire jó az a pár nap.
Viszont elkezdenek keresni kb 2 nap után sms-ben, e-mailben, hogy hol vagyok...
De mégis kell az a feltöltődés.
Természetesen az adott esetet nem ismerem közelről, viszont azt tudom nem feltétlenül negatív dologra kell összpontosítani...
Azt tanácsolom kérdezz rá nyíltan és őszintén...
További ajánlott fórumok:
- Kozmetikumok összetételének magyarázata
- Adjatok tanácsot egy férfival kapcsolatban! Azt hiszem sokat hazudik...A történet a következő.....
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Van egy kedves, ám félénk férfiismerősöm. Sajnálom őt, adjatok tanácsot kérlek!
- Ki tudja erre a magyarázatot?
- Valaki magyarázatot tudna adni a férfiak viselkedéséről?