Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol? (tudásbázis)
Úgy látom lemaradtam valamiről. Új biznisz, hogy: "büntit jó pénzért leülöm"???
Ha az így menne, minden hajléktalan ilyen módon szerezne magának pénzt, szállást, fűtést, kaját.
Na, ilyet mi is csinálunk:D
Tőlem még sosem kérték el a személyit, hogy ellenőrizzék a számot, de amúgy sem lenne nálam, ha nem az én személyiszámom lenne a bérleten:D
Nem figyeltél, a rendőrségen hallgatták ki, most kell menni másodszorra.
A BKV kiszabta a bírságot, tovább passzolta az ügyet , feljelentette a rendőrségen.
Számomra az egyetlen "nem tudtuk, hogy hamis" elleni indok, ha az aki hozta a BKK-nál dolgozik, és elhangzott a "megoldom okosba" szöveg a száját.
Na az viszont még nagyobb bukta lenne, mert azt a BKK tuti nem hagyja annyiban.
Nem igazán értem, mire gondoltatok, milyen bérlet az, ami féláron kapható.
Baromira nem életszerű, hogy fogalmatok sincs róla, hogy hamis.
Én nem tudhatom, mi lesz. Te tudod milyen szakaszban van az ügy.
Ha voltatok renőrségen kihallgatáson, az már nem jó jel, ha nem kellett mennetek, akkor bármi lehet még, akár meg is úszhatjátok.
Ezt olvasd át.
Érdekes a feltételes ügyészi felfügesztés, amit a cikk is említ.
Na persze, részletes beismerő vallomás 10 év, konok tagadás egy év.
Kb. így működök, az igazat csakis a tiszta igazat.
Attól függ hányan voltatok benne a hamisításban, rátok lehet-e verni a bűnszövetségben elkövetett bűncselekményt.
Ha nem voltál még büntetve, nem valószínű, hogy le is ültetnek, de pénzbüntetésre számíthatsz.
További ajánlott fórumok:
- EMFESZT felfüggesztették!
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?
- Gas.hu (Emfesz kft)-hez tartoztunk, felfüggesztették őket. Most hová kell diktálni a mérőóra állást? A mol.hu-n nincs róla infó
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Év végi bizonyítvány
- Mit szóltok, hogy Gáspár Győző 1 év 8 hónap felfüggesztettetet kapott?