Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol? (tudásbázis)
A bérlet hivatalos okmány. Aki ezt magáénak vallja, sajátjaként mutatja fel, kb. annyira bűnös, mintha hamis igazolványt mutatna fel.
Elfogadható-e így? Nem mi döntjük el, a törvényben van meghatározva.Lentebb már bemásoltam.
Hamis bérletért 1 év börtön? Vagy 320 ezer ft?
Ne hülyéskedj.
Általában a gyanúsított kihallgatás marad a végére.
Idéztek újra? Akkor még nincs vége a vizsgálati szaknak.
2018 decemberben is kihallgattak a rendőrségen?
Mit jelent a mostanában van belőle ügy?
Újból beidéztek kihallgatásra?
Azok sem szeretnének bemenni.
Ne, hidd, hogy olyan jó azoknak, akik a kötetlen szabadsághoz vannak szokva, akik a menhelyre sem mennek be, hogy számukra tök buli a börtön.
Ők lesznek a csicskák, akiken a feszültséget levezetik, akit vernek, akik mossák mások ruháit és helyettesítik a lányokat, vagy fiúkat.
A börtön nem apáca nevelde.
Egyösszegben, de kérhetsz méltányossági kérelmet, leírva miért nem tudod kifizetni egyben és valószínű meg is kapod a részletfizetési kedvezményt.
A napi lebontás úgy értsd, hogy van x forint naponta, amit akár lehet választani, hogy nem fizetsz, inkább leülöd, de akár közmunkát is végeztethetnek veled.
Szerintem ez teljesen kizárt.
Kb. pénzbünti. Nem te terjesztetted, csak egy lüke felhasználó vagy. Más lenne, ha másoltad volna.
Kedves Ditta!
Az a cikk sehol nem ír szabadságvesztést, nem tudom, honnan veszed az 1 év börtönt.
Itt egyébként nagyjából senki nem fog tudni abban segíteni, pontosan mire számíts, mert nem ismerjük az ügy körülményeit, és az ítélőbíróság helyében sem vagyunk. Viszont szabadságvesztéstől szinte biztosan nem kell tartanod.
További ajánlott fórumok:
- EMFESZT felfüggesztették!
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?
- Gas.hu (Emfesz kft)-hez tartoztunk, felfüggesztették őket. Most hová kell diktálni a mérőóra állást? A mol.hu-n nincs róla infó
- Az erkölcsi bizonyítvány mikortól lesz tiszta, ha valaki volt börtönben?
- Év végi bizonyítvány
- Mit szóltok, hogy Gáspár Győző 1 év 8 hónap felfüggesztettetet kapott?