Felfázás! Mi az a pont amikor orvoshoz mész? (beszélgetés)
:DDD
Zomancos kislabosban??
Akármi bajom volt, mindig a forró víz segített.
Sőt! Bokaficamra jegelést ajánlanak, nekem attól csak bemerevedett az ízületem, az esti szokásos meleg fürdőzés után lett jobb. Kinek mi... :)
nekem a sör segített :)
amúgy max 2 napig szenvedek vele, utána orvos... minek tovább kínlódni, ha a gyógyszer szinte az első szem után javulást hoz?
Tőzegáfonya kapszula, de sürgősen. Ha egy nap alatt nem segít, akkor Urogil tinktúra az abban leírtak szerint. Mindkettő gyógynövényesben kapható.
A kapszulából szedhetsz az elején 3x1-et. Ha gyakran előfordul, akkor megelőzésre folyamatosan napi 1 az adag. Nem új partnered van? Vagy esetleg nem sokat szexeltél? Mert attól is lehet, nem feltétlen csak felfázástól.
Csípő, égő vizelet... Biztosan sokaknak ismerős. Nálam ma reggelre megint előjött. Eddig ilyenkor rögtön szaladtam a dokihoz, nehogy nagyobb legyen a baj. De már unom. Mi az a pont, amíg érdemes "házilag" kezelni?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Mit szedtetek felfázásra? Hogyan gyógyultatok ki?
- Feldagadt a szám, elmenjek vele orvoshoz?
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- Ti nem érzitek felelőtlenségnek, ha a leendő anyuka a terhessége 12. hetéig nem megy el orvoshoz?