Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Félek, hogy megfullad fórum

Félek, hogy megfullad (beszélgetés)

1 2
9. 4c1a787e8f (válaszként erre: 5. - Siba22)
2014. szept. 9. 10:59
Egy olyan jó fél centis kemény répadarab legalább annyira. A banán meg pont nem jó a "keményebb" étel gyakorlására. Szóval nehéz megúszni azt, hogy ott üljünk vele, és néha bizony intézkedni kell...
8. 4c1a787e8f (válaszként erre: 1. - 3d249bd49f)
2014. szept. 9. 10:57

Szia!

Nekem már a negyedik babám ekkora.. És még mindig ugyanitt tartok, hogy félek, hogy megfullad.

Technika nincs. Adok egy kiflicsücsköt, és ott ülök mellette, figyelem, mekkorát harap. Ha nagyon nagyot, vagy gyanúsat, akkor kiveszem a szájából. Ha mégis öklendezik, akkor fejjel lefele lógatni, kihányatni vele.

Egyébként nem erőltetem túl korán, mert azért sokat fejlődik a "nyelőkéjük" ilyenkor egy-két hónap alatt is. Mindig idegbeteg vagyok ezen, inkább a pépeset adom..

Aztán valahogy egyszer csak olyan 15-17 hós korára (de lehet korábban is) azt veszed észre, hogy reggelizi a vajaskenyeret.. És nem is tudod, hogy hogy...

7. spinneli (válaszként erre: 4. - 3d249bd49f)
2014. szept. 9. 10:55

Én beleadtam a kezébe az egészet és kész.

:)

6. spinneli (válaszként erre: 1. - 3d249bd49f)
2014. szept. 9. 10:55

Én pont ebben a korban adtam neki először, nem volt probléma, simán elrágcsálta.

Gondolom felügyeled ameddig eszi, úgyhogy nagy baj nem lehet.

2014. szept. 9. 10:54
Szerintem ezt még nem kellene adni neki,inkább répát-almát-banánt kellene.Ez legalább is az én véleményem.A babapiskóta meg társai sokkal könnyebben a légutakba kerülhetnek egy tüsszentés esetén és fulladáshoz vezetnek.
2014. szept. 9. 10:50
Én arra lettem volna kiváncsi,ki milyen teknikát alkalmaz ezen a téren :) Nem hogy mit adjak neki.Azért köszi
2014. szept. 9. 10:50
Babapiskóta korai még.
2014. szept. 9. 10:44
Kukit soha nem adnék, az egy műcucc. Nincs egy kis almád, inkább azt adj egy szeletet neki.
2014. szept. 9. 10:41
Sziasztok.Elég félve ,de adok 10 hónapos babucimnak babapiskótát,kukit stb!Van még ilyen anyuka aki ilyen fofo ezen a téren?Ti hogy csináljátok??? :)
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook