Félek, hogy megfullad (beszélgetés)
Szia!
Nekem már a negyedik babám ekkora.. És még mindig ugyanitt tartok, hogy félek, hogy megfullad.
Technika nincs. Adok egy kiflicsücsköt, és ott ülök mellette, figyelem, mekkorát harap. Ha nagyon nagyot, vagy gyanúsat, akkor kiveszem a szájából. Ha mégis öklendezik, akkor fejjel lefele lógatni, kihányatni vele.
Egyébként nem erőltetem túl korán, mert azért sokat fejlődik a "nyelőkéjük" ilyenkor egy-két hónap alatt is. Mindig idegbeteg vagyok ezen, inkább a pépeset adom..
Aztán valahogy egyszer csak olyan 15-17 hós korára (de lehet korábban is) azt veszed észre, hogy reggelizi a vajaskenyeret.. És nem is tudod, hogy hogy...
Én beleadtam a kezébe az egészet és kész.
:)
Én pont ebben a korban adtam neki először, nem volt probléma, simán elrágcsálta.
Gondolom felügyeled ameddig eszi, úgyhogy nagy baj nem lehet.
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Úgy köhög a gyerekem, majd megfullad, segítsetek tapasztalatokkal!
- Miért köhög a 4 éves fiam, úgy, hogy majd megfullad, holott a doki szerint tiszta a tüdeje?
- Kórosan sűrű nyáktermeléssel járó légúti betegség– úgy érzem, megfulladok! Mit tehetek, adnátok tanácsot?
- A relaxációs hanganyagtól úgy érzem megfulladok,...