Felálltam, leporoltam magam és elindultam tovább... (beszélgetés)
Segítek megérteni!!!
1.Tedd a kezed a monitorra!
2.Csukd be a szemed!
3.Próbálj nem elaludni!!!!
4.Lélegezz mélyeket!
5.Nyissd ki az elméd,hogy be tudd fogaddni a tudást!
...(most várunk,míg készen állsz)
Na,bizsereg? Akkor vakard meg!!!
:-D
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.
De nem gond ha nem akarom ráknni anyura vagy apura?
Az volt a kezdő megállapításom, hogy gyermekkorunkból hozunk sok tudatalatti beidegződést, ami felnőtt korunkban különböző lelki problémát okozhat. Ha valaki így gondolja, hogy nála lehet ilyen, akkor ezen lehet segíteni.
Ennyit mondtam.
Ez egy okoskodó, nagyképű, lealázó, mindenkit hülyének néző szöveg?
Én nem így gondolom, vagy nem tudok magyarul.
Te ne nevettess tovább :D
Honnan tudnánk hogy fiatal vagy és csinos?
jaaaaaaaaaaa és mellesleg pasipárti vagyok :D
Nem nyomulok nőkre :D
Nem így gondoltad de így írtad.
Segítőkészen szólsz?
Kihez?
Nem érzem hogy bárki is támadna téged egyszerűen nem értünk egyet.
Nem ugyan az.
Az emberek értelmesebbjének elege van az ezobaromságokból, évek óta a csapbólis ez folyik. Ráadásul a te szöveged a gagyibbak közé tartozik. Hozzá társul a nagyképűséged, ez eléggé irritáló kombináció.
Tudom, bunkó vagyok, ezen átugorhatunk.
Nem így gondolom.
De akinek van ötlete a továbblépéshez, és segítőkészen szól, arra farkascsordaként támadtok rá.
Sok listázás???
Mert egyszer leírtam, hogy 1.,2.? :D
Ha te picit is ismernéd a lélek dolgait, akkor nem mondanád, hogy zöldséget beszélek.
Hogy mimbe?? :D
Dehogy. Csak nekem kicsit olyan, mintha nem lennél komplett. Egy fiatal nő nem ír össze ennyi innen-onnan szedett zöldséget. Na meg ez a sok listázás...
Tuti nem írnál ilyeneket, ha rendben lenne az életed... bocsi.
Mondtam valami rosszat?
Vagy zavar, hogy az elevenedbe találtam? :)
1. A tanítvány és a mester kölcsönösen keresi egymást. Ez közös út.
2. A szülő nem hibás volt, hanem az akkori ismeretei szerint a legjobbat akarta. Azért nekem jogom van a tudatalattiban korrigálni a viselkedés normáimat.
Ő nem valamire, hanem valakire keni az egészet. Felnőttként a szülőket hibáztatni elég gáz. De könnyebb, mint azt mondani: ez van, ebből kell kihozni a legjobbat.
Amúgy mindig a tanítvány keresi a mestert, nem a mester kutat tanítványok után...
Akkor sem értek azzal egyet hogy keressünk egy hibást akire rá lehet kenni mindent.
Aki elviszi a balhét helyettünk.
Anyu a hibás leporolom az emlékét és megyek tovább.
Nem hiszem hogy ez az életszemlélet jó lehet és tartós.
Mi van most?
Anyura nem kenhetsz mindent?
A mostani dolgokkal mi van?
Kerestél mást?
Igazad van teljesen.
És ami nagyon tetszett:"egy élmény az ember csodálatossága"
Köszi.
Igen. Valóban így van. Itt Mo.-on 50 év kőkemény materializmus miatt kikopott ennek tudása. De azért ma már kezd ez visszajönni, kezt a lélekápolás kultúrája visszajönni. Igazad van abban, amit mondasz, már így sommásan legalábbis, de azért erre már mások is rájöttek, és egyre többen lépnek is, foglalkoznak is ezzel. Mások is körülnéztek már.
De azért örülök, hogy ez élményszámba ment neked, mert tényleg egy élmény az ember csodálatossága.
Ha nem megy jól az emberi kapcsolatteremtés - az mindig hozott, gyermekkori beidegződés.
Korrigálható.
Ha fóbiáid vannak - az vagy az eddigi, vagy az előző életeidből hozott.
Korrigálható.
Ha erős önbizalom hiányod van - az mindig gyermekkorból hozott.
Korrigálható.
Súlyprobléma? - ha nem a kb. 4% szervi ok az eredete, akkor lelki oka van.
Korrigálható.
Stb.
Ezekre gondolok.
Én nem azt mondom, hogy okosabb vagyok bárkinél, hanem azt, hogy körülnéztem a világban a lehetőségekért, hogy mi okozza éppen azt a problémámat, amivel szembesülök és hogyan segíthetnék magamon.
Ez "szektásság"? Nem hiszem.
És mit vársz tőlünk? Mert ha tanítani akarsz minket ó mester, azt nem óvodás lelkülettel kellene elkezdeni, körülbelül akkor van az embernek utoljára olyan világképe, hogy én vagyok a legokosabb, és a világ közepe. Csak akkor még az normális.
Vagy mit gondoltál, hogy leírod itt a dolgokat, és majd mindenki idejön, és közli, hogy jaj de okos vagy! Hogy csináltad?
Ha olyan okos vagy, akkor találsz te magadnak közönséget is.
Semmi köze itt már a dolgoknak ahhoz, hogy mit mondott az anyukád 25 éve. Mert az egyébként jó téma lehetne, de nem ebben a fórumban, és nem így.
"Miért kell mindig valamire fogni, ha valami nem megy?" - írod.
Azért, mert ha valami nem megy, annak mindig oka van és legtöbbször megtalálható és korrigálható.
Köszönöm a bókot.
Olyan gondolataim és világképem van, amihez egy egész társaság kellene, hogy megalkossa.:)
A halál ellentéte a születés - és nem az élet.
Mert az élet örök.
További ajánlott fórumok:
- Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után
- A VVégtelenbe és tovább...
- Irj egy Sztárt, a következö lepontozza 1-5 ig, ö is ir egyet, és igy tovább...
- Hogyan tovább missed ab után
- Most mi legyen? Hogyan tovább?
- Szed-e valaki Citalodep 20mg és Medazepam-Q 10mg tbl-át együtt? Mert én 2 hónapja szedem de ott tartok ahonnan elindultam.