Fél napig nem volt víz. Nagyon tanulságos volt (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
13. semleges
ma 15:18
Megértem.
12. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:29
Erre még fel lehet készülni: egy-két kanna víz a házi szüksségletekre, 1-2 üveg víz inni...
Próbáld ki legközelebb, hogy egy kis odafigyeléssel akár egy napig is ki lehet tartani ennyivel!
11. ,zumba
ma 11:18
Van ilyen. Állandóan van készítve pár liter víz emberi fogyasztásra, kézmosásra, amit cserélgetünk. Mellékhelyiség: kerti wc.
10. libikóka (válaszként erre: 9. - Globus)
ma 09:40
Én sem veszek,,nekünk is jó ami van.
Viszont most állandóan,,ásnak, útépítés van,kábeleznek,járhatatlan most is a járda mindkét oldala,,csak egy pillanat mikor törik valami cső.Jobb egy kis biztonság.
9. globus (válaszként erre: 7. - Libikóka)
ma 09:26
Nálunk is, 4-5 liter wc-leöntő. Flakonban pár liter szűrt víz teához, kávéhoz mindig van. Ásványvíz nincs, sosem veszek, mert nálunk finom a csapvíz.
8. A Nyuci
ma 09:12
Az ember tényleg csak akkor döbben rá, hogy mennyire természetesnek veszünk mindent, amikor ott állsz a konyhában és még egy kávét se tudsz főzni.
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:04
Nálam mindig van a felmosóban víz,,nem áll benne napokig de így szoktam meg,,és flakonban is a hűtőben azt is frissítem.
6. Myra
tegnap 22:53
A víz nagyon fontos
5. Érdekes73 (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnap 19:55
Először azt hittem a hőség miatt van vízhiány .
4. globus (válaszként erre: 3. - Érdekes73)
tegnap 19:45
Inkább az fura, hogy hiaba tudja az ember, csak tekergeti a csapot...
3. Érdekes73
tegnap 19:33
Szerelés miatt 1 hete volt pár órás kiesés inni volt ásványvíz kezet mosni meg volt locsolóvíz ( mikor 35-40 fok volt csapvizet töltöttem 5 literes flakonokba locsoláshoz )
2. kéksirály2
tegnap 18:58
Ha váratlanul történne, akkor komoly meglepetést okozna nálam. Nem tartalékolok vizet, annyira természetes, hogy folyik a csapból. Bajba lennék ha hirtelen megszünne, mert még egy gyógyszert sem tudnék bevenni.
tegnap 18:58
További ajánlott fórumok:
- Mivel kössem le magam egy hónapig a pasim nélkül?egy hónapig még nem fogom látni...nem megy és én nagyon elkeseredtem.. :-(((
- Egy éve nagyon megbántott valaki, mai napig ebbe vagyok belebetegedve. Mit tegyek?
- Tudna valaki olyan képet ajánlani, ami alapján egy kisgyermek történetet tudna kitalálni? Tanulságosnak, elgondolkodatónak kellene lennie...
- Mitől lehet? Vérzés 14 napig, de csak barnázás és/vagy nagyon kevés vérzés?
- Komoly tanulságok!
- Megnéztem a zuhanás (2022) című filmet, nagyon tanulságos