Fél a tükörtől a gyerekem? (beszélgetés)
Ez a megoldás,le kell venni onnan.
Én sem tudom megmagyarázni,de bennem is rossz érzéseket kelt este a tükör.És az én gyerekeim is mondtak már érdekes dolgokat,olyanokat is amitől a hideg kirázott bennünket.
ez hülyeség - de azért nem próbálom ki
tegnap miután itt olvasgattam okosságokat, hazamenve véletlenül úgy mentem be a tükrös fürdőszobába, hogy nem kapcsoltam fel a villanyt, és nem történt semmi.
Átjáró a másik világba? Elég primitív elképzelés.
A csimpánz mögé is szokott nézni.
A tükör működése egyszerű, visszaveri a fényt.
"Mer mért ne? MI történt? Történt valami?"
Ebből készíts háromszöget és nyomd a homlokodra.
..de jól nyomd oda!.......csá.......
Sőt! - 10envalahány éve kipróbáltam és belenéztem a sötétben az előszobában lévő tükörbe. . senki ne csinálja utánam!! Ennyi.
Mer mért ne? MI történt? Történt valami?
Ne érts félre, nem akarlak meggyőzni...
Nejeddel beszéltetek már erről? Úgy vettem észre, mintha a nők fogékonyabbak/érzékenyebbek lennének az ilyen dolgokra.?
/A mesék legtöbbször igazak../ :))
Láttad vagy probáltad? :D :D
Viccet félre téve, vannak akik hisznek benne hogy átjáró egy másik világba, és vannak persze a tükörfóniások is akik nem szeretnek tükörbe nézni.
Láttam már olyan hálószobát, ahol az ágy fölött tükör van:-)))))
Engem mondjuk ez a dolog nem izgat :-)
A tükröket – különleges képességeik miatt – mindig is tiszteletben tartották:
A Feng Shui szerint a hálószobában például nem szabad tükröknek lennie, mert alvás közben a lélek kiszáll a testből (a legtöbb keleti vallás az álmokat testen kívüli élményeknek tartja) és ilyenkor a lélek eltévedhet, megzavarhatják a tükrök. Vagy ha ravatal volt a szobában, a tükröket teljesen letakarták, hogy a halott lelke „vissza ne forduljon, el ne tévedjen az útján”.
tükör egy kapu, amelyen keresztül, többek között, az asztrálvilág lényei is bejöhetnek
Régi hiedelem szerint amikor meghalt valaki a házban letakarták az összes tükröt, nehogy átjöjjön valami a túloldalról.
Én hiszek a természetfelettiben, mert számtalan esetben tapasztaltam.
Nálunk összesen 2 nagy tükör van a házban az is "rendeletetés" szerüen a fürdőszobában és az előszobában. Máshova soha nem tennék nagy tükröt.
Ez az átjárós dolog mindenkire frászt hoz, épp ezért figyelmeztetjük egymást..én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem is van tükör abban a szobában is, ahol alszom, és szintén történtek már furcsaságok.(lámpicsek felkapcsolása kötelező!!!) Ahhoz meg "hülye"? vagyok, hogy állandóan letakarjam. Egyszer letakartam, de az meg baromira nyomasztó volt... :P
Sőt! - 10envalahány éve kipróbáltam és belenéztem a sötétben az előszobában lévő tükörbe..senki ne csinálja utánam!! Ennyi.
Nem láttam azt a filmet.
De most felkeltetted az érdeklődésemet:)
Sokan nem hisznek bennük(szellemekben), de nálunk igenis volt valami. Én nem láttam, de a gyerek igen. Beszélgetett a szobája sarkával, félt, visított:(((
Azt is tudni kell, hogy a kisfiam legendásan jó alvó volt, 5hetes kora óta szinte az összes éjszakát végig aludta. 1-2kivétel volt, például amikor a foga jött.
Amint átköltöztünk ide,, elkezdődött a nem alvás, a sírás, a rettegése. 20hós volt akkor.
Sokan mondták, hogy biztos Scooby Doo mesét néz, mert abban vannak szellemek és fantáziál. Csakhogy Balázs nem nézett Scobby Doo-t, és nem hiszem, hogy 20hónaposan tudta volna mi az a szellem. Egész egyszerűen rettegett.
Amióta kint voltak a táltosok, és megcsinálták a rituálét azóta kicserélték a fiamat. És változatlanul nem hiszem, hogy Balázs tudná ki az a táltos és mit csináltak itt. Mára már megmarad a szobájában, átalussza újra az éjszakákat, és a szobájában is játszik, holott eddig be sem akart menni oda...
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Hiperaktív a gyerekem
- Külföldön tanul/tervez tanulni a gyerekem
- Legyen meg mindene a gyerekemnek...
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent