Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
Azt én is tudom, hogy ingadozik, de nem ilyen kaja mellett.
Nem is szoktam mérlegelni csak hetente, de ez a diéta más, itt valóban semmit nem eszek, csak a 3 adad port és abból egyet símán elégetek a reggeli kondival.
Így azért elvárható, hogy ne jöjjön vissza egy deka sem.
Ma reggelre visszajött 30 dkg, na ez nem semmi.
Ilyen kajálás mellett hízni!!!!!!!
Nagyon elkeserítő.!!!!!
Ha nem kellene a fogam miatt pemepőket enni, lehet, hogy abbahagynám.
Ma nagyon odafigyelek a folyadékra, mert azt hiszem az a gond nálam, hogy keveset iszok.
Köszi a leves tanácsokat, de inkább kihagyom.
Bizony-bizony sót nem szabad tenni a levesbe.Viszont csinálhatod úgy,hogy mikor főzöd a családnak a levest akkor,addig ne fűszerezd meg míg ki nem szetted a Te részedre azt a mennyiséget amit elakarsz fogyasztani.Miután kivetted a tied fűszerezheted ahogy ők szeretik.
Ügyes vagy nagyon!!!
Nagyon sajnálom.
Ma reggelre nekem sem ment le egy deka sem.
Tegnap is ittam levest, bár ezt zöldségből csináltam nagyon kevés sóval, de úgy látszik eszt sem szabad.
Tehát a mai napon sem eszek semmi mást csak 3x port és teát, meg ásványvizet, akkor csökkenik a súlyom.
Ez a por mindenre jó, de fogyni nem nagyon fogsz tőle..
A lényeg a magas fehérjetartalom lenne, de ezzel ellentétben a Rossmanban kapható poroknak inkább a ch. tartalma magam.. nem kicsit, nagyon..
Sziasztok!Én nemrég vettem egy turmixport a Rossmannban és gondolom nem számít reklámnak,mert ennek csak Rossmann a márkája,volt 3ízben. Valaki használta már?
Megkóstoltam,nem rossz az íze,de kíváncsi lennék,hogy ezzel lehetne az étkezést pótolni? "jól lakok" egy adaggal?
2 éve csinálom a könnyitettet, napi kondival.
Hány kiló vagy és mennyit szeretnél fogyni?
Hát igen!!
Az olyan szépnek tünik, 2 ruhaméret, 8 kg.
Nem soknál megy le ez a súly.
Sziasztok!
3.napom teljesen kajamentesen.
Naponta kondi, tegnap kivétel, mert egésznap a fogorvosnál voltam (megvolt a fogbeültetés).
Sokat iszom, a levesből is megiszok 2 l, tea, ásványvíz.
30 napot tüztem ki magamnak a 6-8 kg-ra.
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?