Farmville (beszélgetés)
Éva, úgy lehet kitenni, hogy megnyitod a giftboxodat, majd a bal felső sarokban lévő "share wishlist"-re kattansz és akkor elvileg ki kellene adnia azoknak listáját, amik a küldhető ajándékok között vannak. Majd, ha kiválaszottad, hogy mit szeretnél kérni, akkor katt az alatta lévő szövegre: "Share a wish".
Nekem most másodszorra sikerült, mert először mást hozott be... egyébként nagyon vacakol mostanában nekem a farmville, meg úgy egyébként az üzifal húz fel mindig, mert pl. én látom, hogy ezt v. azt kitettem, de a férjem nevével belépve már nem látom a saját üzenőfalamon, hogy kitettem volna... áh, nagy sz.r az egész. Miért variálták át azt, ami jó volt???
Nekem sincs kisbociólam az angolon. Hát akkor maradnak a gift boxban:(
Eladni nem merem, hátha gondol a zynga egyet és kitalál valami feladatot
Szió:)
Én azokat nem rakom ki az angol farmra, hanem először a giftboxban hagyom és megnézem, hogy a másik két farmon bele tudom-e tenni a neveldébe (nekem az angolon még nincs kisbociólam), ha nem, akkor rakom ki az angolra és nem csinálok velük semmit. Kár, hogy nem lehet mindet felnevelni...
A traktort 20.000 coinsért lehet eladni, ha van hozzá 4 segítőd, akkor kettőt kapsz, az már 80.000 píz, és a segítőid is kapnak 1-1 db-ot. Sok segítő sokszor 2 traktor :)
De azt hiszem, annak is a csillaggyűjtögetés a lényege, de sok a használható dolog is köztük, pl. a kanna, állateledel, meg a kollekciókhoz való dolgok.
Oké Reni! Segítünk...
mi haszna egyébként ennek a sok motyónak, amiket ott lehet gyártani?? Pl a traktornak?
Csak a saját csemetédből a saját farmodon lesz ugyanaz a fa.
Engem általában hétvégén esténként dob ki, gondolom sokan vannak rajta akkor.
De van, majd küldök :) pont ma sikerült kilocsolnom olyan szép kis fenyőfát, meg valami labirintus fát.
Én már régóta nem célirányosan szedem le a magoncokat, hanem ahogy jön. Bár van egy-két szomszédom, akiktől mindig leveszem a magoncokat, amikor tudom, mert olyan fákat raknak ki, hogy húúúú :)
Egyébként nálam is sz@rakodik, sok mindent én sem tudok kirakni :(
Halihó!
Mi van mostanában a farmmal? Sokszor kidob, nem működik rendesen, nem tudok kirakni a falra egy csomószor dolgokat, csodaszámba megy, ha valamit kitesz. Ami fontos lenne, azt persze nem teszi közzé, hiába a megosztásra kattintok:S
Elveszi az ember kedvét teljesen.:S
Ja és ha leveszek fácskát a falról (pl. a férjemtől), akkor az adott fácskából teljesen más fa lesz neki és nekem. Ez normális?
erről jut eszembe:
Reni, nincs valami új fád?:)))
szép napot!:)
Hát nekem meg mindig 400 körül van, már nem is tudom mire használjam.
Ezzel az úl elfogadó és küldő rendszerrel alaposan bekavartak
az új farmos feladatsort nem csinálom, a másikat próbálom...
az a baj, hogy sokszor kiraknám a kérőket (mikor mit kell gyűjteni) de nem rakja ki a falra:S
Tudja valaki, hogy miért nem tudom mindegyik Special delivery-t nem tudom elfogadni?
Köszi.
Hát most olyan tengernyi sok feladat volt, hogy én sen tudtam befejezni őket.
Meg dühít az, hogy a tebgeres farmon arra ösztnöznek, hogy mielőbb vegyél nagyobb telket:(, bár a jó hír, hogy már nem csak fv-ért lehet kapni.
próbálkozunk, pedig én már megfogadtam, hogy nem foglalkozok velük... (mármint a feladatokkal).
Egyébként most én csak nagyon lájtosan farmozok, nincs időm:SSS