Farmville (beszélgetés)
pont ennyi a hátránya, hogy mínusz egy szomszéd:)
de amúgy ez sehova sem számít.
Heló! Szeretném megtudni, ha valaki törli magát a játékból, azzal a többi szomszédnak valamilyen hátránya lesz? Tehát ha eggyel kevesebb szomszédom lesz?
Szerintem is pont így van :)
szió!
Folyamatosan készíted a pékségben az árukat? MErt ha elérted a kellő számú szintlépést az árukkal kapcsolatban, akkor elvileg lehetőséged lesz coins-ért megvenni a következő szintet a gyárban.
Csajok, ígyvan? Lehet, hogy rosszul fogalmaztam:D
aki szokott Farmville-ni az írjon!Sehogy sem tudok szintet tovább lépni a pékségeben!:S valaki segítsen!!:S előre is köszönöm!
De, köszi szépen, így sikerült növelni...
nem lehet, hogy egyszerre 2 méretet akarsz nagyobbítani? sorban kell növelni a farmméreteket, szóval mindig egy mérettel nagyobbat tudsz megvenni.
Bár még nem jelentetek meg szomszédként, de már könyvelve van, ahogy látom, 15 szomszédom van a facebook szerint... meg akartam már nagyobbítani a telkem, és van rá érme keretem, a 18x18-ast engedi a rendszer, de amikor rákattintok, akkor kiírja, hogy:
you must purchase the homestead first - fordítóval: meg kell vásárolni a tanyasi first
szöveget... Most mi a teendő, mikor tudom nagyobbítani a telkem??
Sziasztok, szia!
És ezzel a névvel is vagy fent?
Szia engem is nyugodtan jelölhetsz.
visszajelöltem, most invitálj meg szomszédnak.
Éva! bejelöltelek az uram nevében:)
Kösziii:)))
Az urad neve? Priviben jöhet:)
Éva, engem is jelölhetnél a többi farmodról is, meg az uramat is:) Ha nem gond:)
jelölj nyugodtan, ezen a néven vagyok fenn, a többi farmomról meg majd én jelöllek:)
Sünike, küld priviben az adataidat, szívesen leszek a szomszédod, sőt a zuram is, az ő farmját is én csinálom:))
Csak 5 szomszédom van, és nem találok többet... Ezért van szükségem még 3 szomszédra, hogy bővíthessem a farmom...
Sziasztok!
Nincs szüksége véletlenül valakinek farmville szomszédokra? - én keresek legalább 3-at, ha valaki vállalná, hogy ismerősöm is legyen...
Kösz az infót, akkor figyelni fogok
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy csak 100 bari lehet egy farmon? Tegnap kiírt valamit angolul és erre tippelek, hogy ez volt a lényege. Szerintetek?
Köszi:)
Az a gondom, hogy a Locked is szürke,:( pedig 100-as szinten vagyok
Rákattintasz ott a gombra és felhoz, hogy kérjél segítséget. Nem tudom pontosan mennyi embert kell összegyüjteni, de tán ötöt. A magvan a kellö segítséged, akkor aktív lesz.
Meg tudnátok mondani, hogy azokat a lakattal lezárt "zöldségeket", milyen módon lehet ültetni?, azaz hogy lehet a lakatot kinyitni?
Ha szeretnéd, hogy gyorsabban töltsön be a játék akkor ok. Pár játékkal kapcsolatos fájlt telepít a gépedre, és így gyorsabban tölti be a dolgokat