Farmville (beszélgetés)
Valaki végzett már azzal a házépitéssel, ahol ilyen 4-et jobbra, 4-et balra:) kell kérni:)?
Van annak valami értelme?
Én csak a 2 néven lévő hawai farmon ültetgetek egy darabig, de egyébként a többin csak építgetek,és fákat nevelek mert nekem eszement sok farmom van
Amúgy hali mindenkinek!:)
ki hogy halad az 5 farmocskával?
Én már csak fázni járok fel, meg néha a lovakat és a bocikat nézem meg, hogy melyik ad kicsit. Ennyi.
Sokat vacakolok, mert sokszor lassú az egész, akkor pörög, amikor automatikusan közzétesz dolgokat (én ezt kértem is), de amikor lassú, akkor mászok a falra tőle, olyan lassan posztol. Ja, meg míg átérek egyik farmról a másikra, addig simán elmosogatok:DD
Ha valaki szeretne nekem extra fácskát adni, azt szívesen fogadom:DDD
Szió Csicsuka, üdv köreinkben:))
Én mindig a fb oldalról játszom, úgyhogy nekem nincs összehasonlítási alapom...
ha kikapcsolnád a fb-on a csetet, akkor nem tudnának rádírni, és nyugisabban tudnál játszani.
Sziasztok. Csatlakoznék ha nem gond. Mondhatni régóta játszom a játékkal, most a 30-as pályán vagyok.
Az lenne a kérdésem, hogy fb-on keresztül játszotok, vagy a farmville.com-on? Nekem napok óta, automatikusan a fb-os oldalát adja be, amit utálok, mert kicsit, meg rám írogatnak, s zavaró.
Másnál is ez van, vagy valamit elnyomtam?
Nektek sem adja föl már kb. 2-3 napja az ajándékok begyüjtéséhez a képernyöt?
Nálam nem müködik, csak a régi módszerrel tudnám öket leszedni, de azzal elvacakolnék órákat..., így most ne haragudjatok, ha nem küldök vissza senkinek semmit.
reggel néztem, nincs ott az új farm, még mindig 4 farmom van.
Annyira nem izgat, mert a férjemén van, az övével szórakozok addig:DD
rájöttem...
a mai nap folyamán előjött az a bizonyos ablakféle, amin keresztül lehetett menni az új farmra, én pedig automatikusan becsuktam.
Szóval nekem nincs új farmom, nem tudom, hogy tudok-e menni még rá valahogy. Addig is szedegetem le a motyókat lelkesen, ha tudom:)
Csajok!
Hawai farm??? de hoooool??????
hol, merre???
én még nem találkoztam vele...
Mint ahogy sok másban sincs a farmon, igy ebben sincs semmi logika:):)
Volt, hogy 30 kannát és egy csemetét kaptam, de volt, hogy 31 csemetét:)
Azt azért megfigyeltem, hogy a legújabb fákból kb 3-4 nap múlva ad csemetét.
Én egyébként 1-2 kivétellel saját csemetét már nem is nevelek, mindig a falról szedek le nevelnivalót.
Ezzel én is így járok/jártam. Alig van az új fákból 1-2 csemete és tök kínos, mert nem is tudok küldeni azoknak akiktől meg már kaptam az új fákból.
A múltkori fácskát végül le tudtad szedni? bonsai fa volt....
van valami logika abban, hogy a faneveldék (vagy hogyhívjákok) adnak-e magoncot vagy sem? Ma learattam kb.28-30-at és ebből kb. 5 adott magoncot, a többi pedig kannát. És általában mindig azokból ad magoncot, amikből már van egy csomó, az új fácskákból (amikből 1-et tudtam szermányolni a szomszédoktól pl.), azokból nem ad kis fácskát...
szal szerintetek?:)
Hát ha nem adtad el (csak úgy véletlen), akkor irj a zyngának.
Van egy farmszomszédom, aki "állandóan" eladja a csirkeólját, pedig nem akarja:)
Ó, hát köszi az infót:) Nem tudtam, hogy van külön a fáknak...
és ha teljesen felépítem, akkor max. hány db. tábla fér bele?