Farmville (beszélgetés)
Jártatok már ugy, hogy a farmotokról nem tudok semmit közzétenni:) Már több mint 1 hete a férjem farmjával (merthogy az is én csinálom:)vagyok igy:(
Az enyémmel meg semmi gond.
Igen ezzel én sem voltam tisztába, h a craftshopot melyik farmra kell tenni, nekem mindkettőn van.
Vesd a sima farmra, szerintem ugyis elfogja fogadni! Sőt tuti!
Hali.
Létezik az, hogy az angol farmomn -ahol egyébként vetni kellene- nem jelenik meg az a lila virág?
A magyaron meg igen:(
Sziasztok!
Reni, most már én is látom az üzenőfalad!:)
Beléptem a barátnőm profiljával, és ő se tud bemenni az én adatlapomra.
Hol lehet ezt beállítani? Elképzelhető, hogy véletlenül átállítottam valamit, de fogalmam sincs, hogy hol kellene visszaállítani...
Így már tudom, ki vagy :-)
Lehet korlátozni, hogy kik nézhetik az üzenőfalamat? Én nem állítottam be semmit, vagy legalábbis semmi ilyesmit, és eddig más nem szólt, hogy ne tudna rámenni. Eddig meg tudtad nézni?
Melyik farmra kell rakni ezt a Craftshopot?
Mert én az angolra tettem, de sztem a simára kell, ezért oda is ki tettem, mert a kövi feladat harvestelni morning gloryt és azt csak a simán lehet. Most az a kérdésem, hogy tudom az angol farmról eltűntetni a craftshopot? :/ nem megy a törléssel...:/
Mné B Dóra vagyok (a facebook-on teljes névvel, de ide nem akarom kiírni, nem klubban vagyunk).
Én nem tudom az üzifaladat se megnézni, bár látom, hogy miket raksz ki, de ha rámegyek az adatlapodra, az üzenőfaladat nem tudom megnézni. Biztos korlátozva van, hogy kik nézhetik. Vagy valami ilyesmi.
Jaj, hát én nem olvasgatok (számomra) érthetetlen angol szövegeket, ha nem tudom másolni, akkor általában lusta vagyok begépelni a fordítóprogramba, úgyhogy ilyenkor csak értetlenül ülök és nézem, hogy vajon miért is nem működik?:-)
Ha másért nem, ezért végre meg kellene tanulni angolul:-)
írta mikor kész lett, hogy majd "nemsokára" lehet benne gyártani dolgokat.
szóval normális, hogy még semmit sem tudsz vele kezdeni:)
Az rendes, hogy felépítettem a craftshopot és nem tudok csinálni vele semmit? Van, aki tud?
Vagy a feladatot kellene hozzá előbb elvégezni?
Fogalmam sincs, miért nem... A sógornőm 37 perce rakott az üzifalamra üzemanyagot, elvileg működnie kellene.
Én is mennék hozzád trágyázni, de ki vagy?:-D