Farmville (beszélgetés)
úgy is tudod etetni a kisállatokat, ha a bárányra/kismalacra kattintasz egérrel és a "feed bottle"-t választod. elég egyszer kattintani, és megkapja az összes szükséges üveget (ha van annyid).
a giftboxod meg remélhetőleg csak valami átmeneti zavar miatt nem jó! (nálam működik)
már próbáltam. úgy se nyitja.
Majd próbálom egy másik böngészővel.
De egyébként úgy látom, hogy az enyémet se nyitja.S
én mozzilával nyomulok, apáé az exploreren van, de most próbálom majd az operával.
Nem tudom mi baja van. cumiztatnám mán a bocikat:DDD
lehet, hogy majd csak este, most megyek az oviba, aztán kinti játszás a program. Majd 10 körül tudom próbálgatni újból. Remélem addigra megjavul!!!!
képzeljétek, nem tudom a giftboxomat (ill. a férjemét) megnyitni:S
egyszerűen mintha nem is kattintanék rá...
jaaaa, köszi az infót:)
lehet, hogy ha tudnék angolul, akkor rájöttem volna:)
Sziasztok! Szép vasárnapot!:)
Ti tudtatok már az üzifalra kitenni adoptálható barit v. malackát? mert én még nem:S Mikor adja ezt az opciót?
a bájitalt én is sajnálom, hogy már nem gyártható:S
Azt írja, locket to england. Malacot először a home farmra kaptam, az englandra pedig rögtön adott, ahogy elkezdtem építeni a disznóólat.
Ezekkel a birkákkal meg nem jutok dűlőre:-( Pedig nagyon szeretnék a home farmon is tenyészteni, ott egy darabig még izgalmas lehetne a dolog.
van benne fiú és lány bari is?
nálam működik rendesen
Nekem valamiért a home farmon inaktív az akol. :(
Már többször néztem.
De miért nem engedi???
Nekem simán engedte, bár lehet, hogy én csak a malacokkal csináltam ezt, mert kanit csak az angolra kaptam és úgy vittem át egyet a régire...
majd kipróbálom én is...
Problémám detto:-(
másoknak hogy lesznek mintásak az állatok?!
ja és sokra megyek azzal, hogy már a special deliveryből is jön a cumisüveg, ha kinyitogatom csak a hülye ásókat nyomatja a pincéhez.:S
annyi bajom van:DDDDD
le is fekszem, jóéjt!:)