Farmville (beszélgetés)
én amit már unok, az az, hogy egyesével szedegetem az ajándékokat a játék kérésekből...
jó, ha a játék betoltése után kiírja, hogy miket kaptam, de ezek még a játék kérések közük nem kerülnek ki, ha elfogadom őket, csak ha egyesével kitörlöm őket.
Ki hogy csinálja?
Nekem erre megy el a legtöbb időm:S
ja és tudsz venni a szomszédaidtól (naponta 1-1 db) kész árut is, ezeket is be tudod majd váltani magadnak benzinre.
Egy termék benzin-ára attól függ, hogy milyen szinten van a gyártása. Minél többet gyártasz belőle, annál nagyobb mennyiségű benzint kapsz érte.
tudsz kérni is másoktól, de ha az gyártandó termék melletti "Get bushels" gombra kattintasz, akkor mások álltal termeltet is tudsz szerezni. No meg magadnak is megtermesztheted. De a hozzávalóknál megjelenik számmal is, h hány embertől tudsz szerezni, ha van vkinek. Max. 3 kosárkával vehetsz át mástól, de csak akkor, ha van hely az inventoridban. Viszont ezeket mond jelzi a rendszer, ha megteltél.
A "get goods" pedig arra jó, h megveszed más termékét, és ha azt use-olod, abból lesz a gázolaj a trakeszaidhoz. No meg mások is vesznek tőled, ha árulsz vmit, és pénzt hoz a konyhára.
Keress rá a farmville fan club-ra a fészbukon, minden új dologról egyből dobja az infókat. Vissza is tudsz olvasni hasznos dolgokat!
Ezekben a standokban tárolod a megtermelt árudat, ezekből tudnak a szomszédaid maguknak vékákkal vásárolni.
Ha megvan a gyárad, akkor bemész, ott látod, hogy milyen termékeket tudsz gyártani, és ahhoz milyen alapanyagok szükségesek (és azokból hány véka vagymi), ha ezek megvannak (ha learattál megfelelő számú vékával az adott dolgokból, vagy ha vásároltál a többiektől), akkor tudod a gyártást elkezdeni. 1 termék 6 óra alatt készül el.
A szomszédaidtól is tudsz vásárolni (ha valaki termelt a szükséges dologból, a képe alatti get-re kattintva tudsz vásárolni tőle - naponta 3 vékányi cuccot).
Ezt fejből írtam, ha valami nem stimmel, kéremszépen javítson ki valaki:D
Tehát pl ott van h ilyen meg amolyan bushel kell mondjuk egy parfümhöz. Meg kell termelni azokat vagy küldhetnek is nekem, nem?
És az a get goods micsoda, ahol lehet másoktól vásárolni? AZ miért jó?
Az angol farmon ezzel a stall closed-dal mit lehet csinálni, szóval ezzel a farmer markettel?
Nagyon jól jönne a benzin, de nem értem, hogy lehet hozzá jutni. Légyszi segítsetek:)
Hát ez érdekes volt... Letelt a bárányhálószoba 12 óra, bari ready, kattintok, erre közli, hogy hát nem kapom meg az újszülöttet, nem értettem pontosan, hogy miért, de próbálkozzam újra.
Mindhárom hálószoba nyitva áll, az elsőbe be is küldtem egy párt, de most megint nem engedi a többieket magánéletet élni:-(((
Végül megtaláltam, megvettem, 40 alkatrész kell hozzá, lassan gyűlik...
Még az ólat sem raktam tele birkákkal, nemhogy 100-at... De ahogy olvasom a falon, másnak is van már ilyen problémája. Biztos valami zyngahiba.
Sziasztok, kb egy év után megint elkezdtem farmozni és rá kellett jönnöm, hogy nagyon jó lett és nagyon sok új dolog van. Fogalmam sincs dolgokról, tudnátok segíteni?
Pl ezeket a birkákat az angol farmon lehet csak?
Mi az ajándékok között ez a special delivery?
Előre is köszi, aki segít:)
Köszi:-)
Közben rájöttem, bár a tanulópénz volt, hogy az első barira kellett várnom egy napot, pedig volt itóka:-(
amikor kijelölöd a fiú és a lány birkát tenyésztésre, kiad egy ablakot, ahol ott látod a két szülő képét, a képek alatt beállíthatod, hogy hány bájitalt akarsz felhasználni (max 5db), minél többet használsz annál hamarabb, és nagyobb eséllyel születik kisbárány.
szerintem érdemes mindig 5-öt hozzáadni, mert akkor tuti van utód, és egyből kész is van :)
Hálás köszönet érte!!!!!
Most már én is barizhatok:-)
Aham, Gertrúd már megvan, akkor ezek szerint a fiú majd csak ezután jön valamelyik feladattal? De a sógornőmnek egyszerre adta a kettőt, ő már pároztatja őket...
A másik, amit a falról vettem le, egy lány, valami lila nevenincs Ewe.
Küldene nekem valaki egy kisfiúcskát?:-)
feladatból 2 birka jön, gertrúd a bordó lány és brutus a kék fiú:)
falról meg lutri, hgoy mit fogadsz örökbe, esetleg valakitől célirányosan is kérhetsz fiúbárányt (napi 1-et tudsz csak adoptálni)