Farmville (beszélgetés)
Igen a gift boxba rakta:)
Mi ez a sátor amit kaptunk mit kell vele csinálni megint valami hülyeség biztos.
most már nem lehet a disznókajával etetni a disznókat, mert megszűnt az az opció, most a disznyóólban csak pároztatni lehet őket.
Sziasztok!
A férjem farmjáról is kipakolódtak a disznók az óljukból, de hálistennek a giftboxba kerültek, úgyhogy megvannak. A disznókaját pedig át tudta váltani ööö nemtom minek... meg valahol olvastam is erről...
fú, most sokat segítettem, igaz???:D
már 3-szor néztem meg msot, de csak az a 9 desznyó van bent, akit így utólag bepakoltam a home farm disznóólába..... tényelg, mert ha felnevelem se fog bekerülni a gift boxba..... jó, kicsit eltévedt az agyam már így hajnalban :))))) De a disznókat nem néztem félre :)))) Viszont, valyon mihez kellhet az a rengeteg disznókaja.... vagy lehet, h a giftboxba tette be a rendszer azt a 40 disznót, akiket kilakoltatott a disznóólamból, és őket pakoltam így be az angol farmom disznóólába???? :)))) Most jutott ez eszembe....... Mert egyzser csak ott voltak, nem számoltam, de jó sokan, és a disznókaja is csak úgy ott termett..... Lehet mégse vesztek el azok a disznók?????
HOL? az english farmon? Ott már nekem kettő is va, de azt nem tudod áthozni:(
Most láttam a marketben eladó fiú disznót. Nincs az a vagyon....
Nekem még megvan az összes disznóm, kint is bent is
igen :))) ma be akartam kukkantani hozzájuk, mert elképzelésem sincs, h miért kaptam 19 adagnyi disznókaját, az angol farmon meg ugye nme kell (egyenlőre legalábbis), csak a home farmon használtuk, és full üres az egész..... :))))))) Eltünt az egész állomány :))) Most bepakoltam azokat, akik nem fértek be eddig...... Kandisznó meg csak lesz másik majd egyzser, uhogy azt majd odatezsem hozzájuk, h ott is szaporodjanak :)))) Tudok mást tenni??? :)))) Már csak röhögök rajta :))))
viszont, cserébe, ott is lehet pároztatni őket, h szaporodjanak :)))) Igaz, kandisznót csak egyet adtak, uhogy az az english farmom óljában van, de vmikor majd születik másik kandisznó is :))))))))
Nahát én ebböl semmit se értek:)
gyerekek, 40 db disznóm tünt el a home farmom disznóóljából, most, h már a disznókat is lehet szaporítani, meg nevelni, mint a birkákat.... Legalább ne tüntették volna el, hanem csak úgy ólon kívülre tették volna a szűrüket..... Dehát ez egy egész gazdaság volt már!!!! :)))))))))))))))))
Köszi:) Nekem elég gyakran ad csemetét, de csak 10 fölött.
plusz ugye mindig átrakod az éppen aktuális fádat a következő faneveldébe, így egymás után mindegyiknél kapod a mastery pontokat
én is olvastam régebben ezt a dolgot, de nem értettem, mert nekem baromira ritkán ad kisfát még akkor is, ha amúgy tele van a nevelde.
de amúgy szerintem arra gondol, hogy a mastery-t lehet vele felgyorsítani, azt hiszem több pontot ad akkor, ha az orchardban szüreteled a fát, és nem csak úgy simán.
Valaki jobban megérti mint én? Ha igen, légyszi magyarázza meg nekem:):)
Agnes Clara Bohata Technika a következő: kipakolom az összes orchardomat, és csak 1 fát hagyok benne. Amikor megérett a szüretre, akkor bele kell tenni azt a fát, amit szeretnél vagy szaporítani, vagy a táblát gyűjteni. Miután learattad már teheted át a következőbe. így a ritka (1 db-os) fákból is gyorsabban - 2 naponta 30 - vagy kinek mennyi tárolója van összegyűjthető a mastery tábla... :)))
Ugyanis mániákus fagyártó vagyok, mármint a különleges fákat szeretem.
Eddig azt tapasztaltam, hogy az orcharba rakott fák csak akkor adnak csemetét, ha már 10 fa van bent minimum, addig csak kannát ad
elvileg? és gyakorlatilag?
igen igen tudtam h létezik egy másik megoldás is, csak nem emlékeztem rá:) Köszi, így már sikerült:)
elvileg benne kell hogy legyen az "üzletedben" ahol gyűjtöd ezeket a kosarakat. szóval ott kell növekednie a készletednek (amit aztán fel tudsz használni áruk gyártására)
akkor a menüből válaszd a delete-et és azzal kattints a sátorra.
Amikor kipostolnak valamit az ismerőseim, pl ezeket a busheleket és rányomok, h get a bushel, akkor ezek hová tűnnek? Nem kapom meg őket?
Na ez az amit nem enged :( és sőt be is fagy tőle a játék, majd megprobálom később megint...
ha vásárolsz a szomszédoktól, akkor abból is mindből tudsz egyet posztolni:)
jobb egér katt, aztán sell
Nekem meg van egy nagyon régi esküvői sátram és egyszerűen nem tudom kitörölni. Hogy kell?
jóreggelt!
Nálam nem megy a disznó pároztatás, valamiért nem engedi. Ja és mostanában nem születik nálam kisbarika és kis fácskám se, pedig van vagy 6 faiskolám (vagymi).:S
Valamelyik szomszédom kipostol egy csomó bushelt egyszerre, ő akkor mindenből ültet egy kicsit és akkor mindenhez lesz alapanyaga vagy mit csinál? :)
Okés, értem:) sikerült is már egyet csinálni?
tényleg??? ez jól hangzik, majd visszaolvasok, lehet, hogy átsiklottam felette...
Köszi:)
Ha jól emlékszem, emagdi pár oldallal régebben írt egy programról, ami átveszi az ajándékokat. Én ezt használom, vissza is küldi őket, és a játék kérések közül is eltűnnek.