Farmville (beszélgetés)
hát, ilyenek a pasik, ki kell várni, amíg megjelennek a színen, és akkor gyorsan levadászni egy szimpatikusat :))))
amúgy néha visszateszik a marketbe a fehér v fekete stalliont, de nem tudom miért nem lehet állandóan kapni őket. :(
nézegesd a marketet, és ha stallion-t látsz, azt bátran megveheted mert az igazi csődör :D
a többi sajna leányka...
hát ha egyik nevében sincs, hogy stallion, akkor nincs.
viszont nekem ma már kiírta, hogy lehet transzferálni cuccokat a két farm között:) még nem raktam ki az épületeket, de ha az megvan, és van a régi farmodon csődör, akkor azt teleportálhatod angliába:)
hát, ezekhez a játékokhoz sok játékos ismerős kell... ha az eredeti profilodat nem szeretnéd felduzzasztani a nem valódi barátokkal, akkor csinálj egy un. játékos fb accountot, és ott farmozzál.
de amúgy szerintem itt sokan vagyunk, akik rendszeresen játszunk, és ha szeretnéd, akkor leszünk a farmszomszédaid:)
Market - Farm aides - Expand Farm
Ha van elég szomszédod vagy FV-d rá
Breed piglets = Tenyészts malacokat
A folytatás pedig kb ennyi: "a visító kicsi malacok, remek játszótársai lesznek a baby bariaidnak" :)
Segítséget kérnék. Eljutottam a négyes szintig a feladatoknél, ott megjelent 2 kérdőjeles állat. Mit kell ezzel a feladattal tenni. A fordító ezt írja
Breed e piglets
a squealing litter of piglets will make great playmates for your baby lambs
Fajta e malackák
egy visító alom malacka bárányokat fog készíteni nagy játszótársaknak a babádnak
Hát nemtom a malac hogy csinál bárányt:(:(
.. én ezeket inkább törölni szeretném - a v.barna színűeket, mert zavar,h. nem játszanak még is ott vannak -
Hogy lehet őket? A profiljukat már töröltem, de itt még sem tünnek el :(
teljesen jó helyen jártál:)
account- privacy settings - apps and websites, és ott alatta van egy link hogy 'edit your settings'.
ha rákattintasz, a köv oldalon a legelső kategória az 'apps you use', ott kattints 'edit settings'.
kiadja a listát azokról az alkalmazásokról, amiket engedélyeztél (ezeket amúgy érdemes néha átnézni, mert ami nem kell, azt törölni érdemes, hogy ne használja az adataid). na, ott kiválasztod a farmville-t, ráakatt, hogy edit settings.
fogod látni, hogy milyen funkciókat engedélyeztél a farmville alkalmazásnak. itt kattings a "post to my wall" mellett a 'remove' gombra, és akkor visszavonod a fv falraírási jogát:)
utána persze majd megint engedélyezheted, ha akarod, gondolom úgyis többször fel fogja ajánlani:)) (mondjuk ezzel mindenre kiterjedően visszavonod a falra küldési jogot, de ha újra engedélyezed, akkor szerintem ezt az automata posztolást ami ennél az új cuccnál van, nem teszi vissza.)