Farmerama játék (beszélgetés)
Az tök jó!!
Gesztenyét még nem is próbáltam.
Az előbb vmi bambiagyú kirakott rodeo ranch-ot 750csp-ért, lecsaptam rá, és kiraktam 1080-ért. Kb 7-et adtam el ma így.
751503.
:D
De nagyon sok állatot gyűjtök, mert meg akarom csinálni az álatt.kupát a 14%-ig.
Van 5600 nyúl, 4300 kecske, kacsa-juh 4-4000, meg a többiből is 4 számjegyű.
Ami nem megy el a kupára, az jó lesz a jövőben, amikor végre megint jó ára lesz az állatoknak, vagy lesz egy event, ahova jól jön.
Gesztenyét 99,99-ért adom db-ját. Hirtelen sok embernek lett, úgyhogy le fog még jobban menni az ára.
Amikor bejött a gesztifa, 202,50 csp-ért el lehetett adni egy darabot!!
Remélem, nem én fárasztottalak le. Hajlamos vagyok kéretlenül osztani a jótanácsot. Olyankor le kell állítani...
:DDD
Haltáp: Egyenként a növények kb 50 csp-ért eladhatóak, táp kirakva 5-ösével: 1db kb 70 csp.
Vagyis egy tápon 20 csp-t nyersz.
Disznótáp: 27,6 csp, ha eladod a növényeket, 2-vel kirakva jelenleg 42,98-ért megy, 15,38 csp a haszon (a -10%-ot nem számoltam sehol), de fele annyi idő alatt kikeveri a malom.
Nézd meg a piacodon, hogy 10 vagy 20 db-jával melyiket lehet eladni drágábban.
Nálam a répa jobb, de igen kicsi az esély, hogy egy piacon vagyunk. :D
De a répa alapára 2,5 csp, a búzáé 1,8, ami fölé csak 50%-kal mehetsz. Tehát a búzát 2,7 fölött semmiképp nem lehet eladni.
Én nappal kukoricát, répát termesztek, almát veszek a piacon, ha 9 csp alatt van, és egész nap disznótápot gyártok, amit el lehet adni kb. 50 csp-ért.
Éjszakára bevetek spárgával (mától áfonyával), hogy tp is legyen.
Hát abból nem leszel csp milliomos. Az csak tp-ben jó.
Gondolom nem érsz rá 10 percenként aratni.
Nálam a répa most 2,49-ért eladható, ha tizesével teszi ki az ember, abból nagyon sok manit lehet összegyűjteni, csak unalmas aratni (főleg aratógép nélkül).
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?