Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen rövidebb, minthogy túlhúzzák a cselekményt, és a végén unalmas legyen, és követhetetlen hülyeség. Gyakori a sorozatoknál, hogy nem tudják időben abba hagyni, a siker fényében újjabb szériákat gyártanak, ami már van hogy sok, és inkább nem kellett volna.
Azért így is kicsit tartok tőle, hogy már így is elrontották, mert a 2. évadra teljesen elkanyarodnak az eredeti háttértörténettől. Youtubon belenézegettem későbbi részekbe, bár a lényeget nem értettem törökül, de olyannak tűnt, mintha addigra ők összefognának, és együtt küzdenének vmi maffia ellen. Meg ott már vígan tudják, hogy ő Ömer. Szóval ez egyenlőre nem igazán tetszik nekem, jobban szeretem, ha egy történet szépen kereken le van zárva, minthogy még az utolsó cseppet is kifacsarjuk a történetből, de lehet, hogyha majd oda jut az RTL klub is, akkor megértem a cselekményt, és összeáll a kép.
És ezzel vége is? Mert ez a 62.rész,és azt mondjátok a törököknél annyi részes!
És akkor én kit nézek,ha vége lesz?
Én is nézem!
Nagyon tetszik ez a sorozat, nem nyálas, izgis, van benne sok fordulat!
Kb. hány része van? több évadja is van? tudja vki?
Igazad van.
/Engem csak az zavar, hogy eléggé elhúzzák a cselekményt, nekem legalább is úgy tűnik, de érdekes, fordulatos, nem vitás./
A mai részt látni fogom, ti várjátok már?
Tudom nem vág erősen a témába, de mi a fenének vágták le Eysan gyönyörű haját?
A világon a legjobb!!!SZÉP FÉRFI!
:D
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?