Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Szia, valószínű a kártyából, mert bent az öreg megtanította, szerintem ebből, de lehet, hogy nem jól tudom:)
ma megint nem láttam, mi történt??
Ne már:DD
Az öreg és Ali tegnapi műsorához mit szólsz? Mikor Ali egyedül maradt?:DD Nekem az tetszett a legjobban:DD
No problem, csak egy vágyálom volt, hogy ilyen "átlagpasik" vegyenek körül...
Nekem Ali kéne egyébként a sorozatbeli férfiak közül, de néha Cengiznél is elbizonytalanodom :D
A hangját tényleg megváltoztatták a műtétnél.
Engem ami zavar kicsit, hogy Ömer sokkal sötétebb bőrű volt, mint Ezel.
Eysan és Ezel elmennek a szüleihez a kisfiúval, aki tök jól összebarátkozik a nagyapjával. Ezel anyukája meg megmondja Eysannak, hogyha élne még a fia, akkor már nem egyezne bele a házasságukba. Meg megbeszélték, hogy hetente 1x eljöhet a kisfiú az öreghez. Ezeltől pedig azt kéri, hogy hagyja abba a színjátékot, és térjen végre haza.
Fuu most nem tudom, kicsit összefolyik, mert a pénteki részt is a tegnapi nap folyán pótoltam be. Asszem az a tegnapiba volt, hogy Ali meg Ramiz között történik szóváltás. Ki akar belőle szedni információkat Ömerről, de hát nem jár sikerrel. :)
De a hangszálai is meg lettek műtve.
Ezt a kimaradt részekből látni fogod, mondja neki a doki,hogy a hangja is más lesz.
Sziasztok !
Én is belenézek a sorozatba, sajnos időm még nem volt megnézni az első négy részt netről, amit még nem láttam,ettől lesz majd kerek, jobban érteni fogom a dolgokat...
Nekem az furcsa, hogy nem ismerték meg, meg sem fordult Cengizék fejében, hogy ő Ömer, hisz pl. ha új arcot is kapott, de a magassága megmaradt, jellegzetes mozdulatok, illetve a legfőbb amit nem tudnak átalakitani, az a hang !!!!! A hangjáról szerintem tuti fel lehetne ismerni...
na de ez egy film...amúgy nem rossz, de néha vannak benn unalmasabb részletek, elég lassan csordogál a törtnét...de azért tetszik :)
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?