Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ez mit jelent a garaham kenyérben? GL200 BL55 fórum

Ez mit jelent a garaham kenyérben? GL200 BL55 (tudásbázis kérdés)


16. Várhegyi Márton (válaszként erre: 8. - Ééénnn22)
2011. jún. 14. 21:04

Teljes kiőrlésű:


- roszliszt: RL-190;

- tönkölybúzaliszt: TBL-300;

- búzaliszt: a szám olyan 230 környékén lehet (a Graham-liszt majdnem teljes kiőrlésű), pontosan nem tudom.


De általában úgy írják az összetevők között, hogy "teljes kiőrlésű búzaliszt", "teljes kiőrlésű rozsliszt", "finom búzaliszt" vagy csak simán "búzaliszt" stb.

15. zebracsikó (válaszként erre: 14. - Ééénnn22)
2011. jún. 14. 21:00

nem

azt sem


semmi tésztaféle.

2011. jún. 14. 21:00
kor kenyér helyett válasszam a kiflit pl?
13. 83e25137af (válaszként erre: 11. - Ééénnn22)
2011. jún. 14. 20:59
szénhidrátra ugyanaz. szóval mindegy. magas rosttartalma van de a teljes kiórlésű terhelőbb kicsit (több az emészthetetlen rost) emiatt kevesebb kell belőle.
12. zebracsikó (válaszként erre: 11. - Ééénnn22)
2011. jún. 14. 20:56

egyik se

ha fogyózol, ne egyél kenyeret

2011. jún. 14. 20:55
és akkor a teljes kiörlésü jobb vagy a rozskenyér?
10. 83e25137af (válaszként erre: 8. - Ééénnn22)
2011. jún. 14. 20:53
én bioboltból veszem. és rá van írva. van rozskenyér van teljes kiőrlésű kenyér. ott a kettő nem ugyanaz. tömeggyártásban a barna csak színezett és nem ténylegesen barna.
2011. jún. 14. 20:52

bl 55 55 sikértartalmú, szemcsenagyságú búzalisz, a péksütik általános lisztje.

A bl 112 meg kenyérliszt.

A gl 200 grahamliszt.De mivel gyenge a sikérje azért vegyítik búzaliszttel,hogy ne legyen annyira sűrű, és lapos a kenyér.

2011. jún. 14. 20:44

de a teljes kiörlésüre rá van irva hogy teljes kiörlésü?

mert mi rendelni szoktuk!

és abba a rozs kenyér vagy a barna a jobb?

2011. jún. 14. 20:37
a GL 200 az a graham-búzaliszt a BL 55 pedig a fnomliszt (búza)
6. 83e25137af (válaszként erre: 5. - Ééénnn22)
2011. jún. 14. 20:36
attól függ mekkora arányban van benne finom liszt.. én inkább teljes kiőrlésűt vennék amiben nincs egyáltalán finomított liszt
2011. jún. 14. 20:35
és ez testsuly tartáshoz jó?
2011. jún. 14. 20:30
Bio Graham Búzaliszt a GL200
2011. jún. 14. 20:29
a másik meg Graham liszt
2011. jún. 14. 20:29
a BL55 tuti hogy finomliszt
2011. jún. 14. 20:28
Ez mit jelent a garaham kenyérben? GL200 BL55

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook