Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Nem tudom, hogy őszinte legyek, de nagy csodára ne számítsál, nem lesz olyan puha lágy a kenyér mint az élesztős.
Én egy fél kiló liszthez teszek egy teáskanál szódabikarbónát, ha ez segítség.
Nálunk a férjem közli minden évben, ha nem eszünk, akkor is megyünk nyaralni. Tudom, hogy viccesen hangzik, de én már szívesen kihagynám egyszer legalább. Utána itthon annyi elmaradásom van, hogy még októberben is azt nyögöm..
Nekünk még van tavalyról üdülési csekk is, júliusban még pont felhasználható lesz.
Igen, az íze tényleg finom, csak eddig köpködve ettem, az meg ugye elég fárasztó. Mondjuk, pont a magok miatt a ribizlit sem nagyon komálom..:(
Köszi a segítséget, azért kipróbálom, mostmár nem hagyom veszendőbe menni. Ugorjatok vonatra, kaptok belőle ti is :)
Mikorra tervezzük a sátras hétvégét? Májusra vagy júniusra, a suli után??
Igen ezt teljesen jól gondolod, az elpusztult gombának pusztulnia kell. Egyébként Zsu válaszolt is erre a kérdésre közben. Próbáld ki amiket javasolt feltétlen. De be fog állni a székleted, csak ugyebár egy teljesen új étrendet vezetél be, ez természetes, hogy a szervezetnek is hozzá kell ehhez szokni. Étkezésben is próbál olyanokat enni ami hozzásegíthet a probléma megoldásához. Pl natur joghurt keverhetsz bele zabpehelyhet vagy natur műzlit (ne legyen benne se cukor, se szárított gyümölcs), hát mondanám a paradicsomos dolgokat (de csak akkor célszerű, ha van otthol eltéve tartósítószer és cukor nélkül, vagy fagyasztva, mert a most kapható paradicsom ugye tele van mindenféle vegyszerrel ezáltal méreggel, sok folyadék.
Mióta diétázol egyébként, mert így nem tudom mit ajánlhatok még, hiszen az első időszakban kevesebb a választék.
Szóval, nekem az a bajom, mint a nagymagvas szőlővel. Mindig kiköpködöm a magokat, mintha szilvát ennék. A gránátalmánál mit csináljak? Rágjam össze, vagy csak nyeljek, mint a kacsa? Komolyan, lehet,hogy bután hangzik, de nem tudtam, hogy a magokat meg lehet enni. Meg lehet? Én mindig gondban vagyok a gránátalmával. Most is itt sorvadozik, már tök kiszáradt a héja. Egy ismerősöm hozza mindig ajándékba, de még nem vitt rá a lélek, hogy megkérdezzem, mit kell vele csinálni...
Ciki de nekem is vannak nünükéim....:)
Félbevágod és pl egy kiskanállal kikanalazod. Hogy érted, hogy nem bírsz a magokkal? Ha gondolod küldd el őket, majd én megharcolok velük:)
(Imádom) :)
Általában 4-5 alkalommal eszek egy nap, van h 6szor is. A 3szori étkezés mindig megvan. Nem is bírnám csak 3szori kajálással!!!
Pár napra előre szoktuk anyummal megbeszélni h mi lesz a kajám, mert ő főz.
Jól magyaráztad, nincs mit hozzátenni:)
Talán annyit, hogy a gomba az erjedő dolgokkal táplálkozik, ezért nem kell neki segíteni, hogy az étel hamarabb erjedjen a bélben.
Ezen felül előfordulhat egy rejtett tej allergia, ami csak akkor derül ki, ha egy darabig kerülöd a tejet. Harmadik ok pedig ugyanaz, amiért a húsokat is kerüljük az első időszakban: a tejben a hormon és gyógyszerszármazékok ugyanúgy megtalálhatók, mint a húsban.
Pedig nem ártana a többieknek sem. Nem szabad elfelejteni, hogy valószínűleg életvezetési hiba áll fenn a gének öröklése mellett. Ez azt jelenti, hogy nem csak neked kellene megváltoztatnod az étkezésed és a szokásaidat..
Nem kell minden nap más kaja, de érdemes átgondolni egy hétre előre a menüt és beszerezni a hozzávalókat. A candida kúra nem fogyókúra. Az tilos, hog hetente egyszer egyél!! Naponta legalább háromszor kellene, de aki ilyen sovány, mint te annak ötször!!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok