Este baráti randim lesz... (beszélgetés)
Ha egy baráttal-a szó igazi értelmében-találkozol, akkor nem nyit az ember topikot róla, és nem érdekli, hogy miben legyen csinos.
Két variáció van:
1./a pasija itt van a hoxa-n, összebrusztoltak és féltékennyé akarja tenni (ez a jobbik eset)
2./ randi, baráti találkozó köritéssdel, és komoly startal..
Sziasztok!
Jó ég,mi folyik itt:)....
Én csak arra lennék kíváncsi,hogy a párod mit szól az egészhez??Te elengednéd őt fordított helyzetben????
(Bocsi,ha már kérdezte valaki,nem olvastam végig.)
igen. én biztos vagyok benne, hogy nem férfiak kommentáljára volt szüksége a fórumindítónak...
nem veled van bajom----hangsúlyozom.
Női dolgok? Bocsánat,hol volt ez leírva? A nők jobban tudják biztos,mit gondolnak a férfiak? Erre célzol?
Ha tudná,nem kérdezné.
Miért? Én általánosítottam? Mindig tisztelettel szólok az emberekhez,de a Te hozzászólásod számomra se nem tisztelettudó,se nem illedelmes.
De ha zavar hogy férfi létemre írtam,akkor már itt sem vagyok.
Nem gondolom magam egyformának senkivel.Én én vagyok,egy önálló ember,egy önálló férfi.
Nem hiszem hogy bántót írtam,sőt ellenkezőleg. Ha ennyire nem szereted a férfiakat,azt gondolom az nem az én hibám.
erre tudnék mondani valamit.....de inkább nem.
látszik már az írásodból, hogy pasiból vagy..........
Szia!
Munkatársad,tehát ismered őt. Ha ennyire készülsz,és parázol,akkor ez már nem lesz "természetes"
Légy olyan amilyennek ismer,hisz ha meghívott,akkor pont az tetszik benned amilyen vagy.
Mit vegyél fel? Elhiszed hogy olyan mindegy:-) Mi férfiak,tisztában vagyunk mi van a ruha alatt:-)
Ha egy nő tetszik,mérhetetlen fantáziánk van levetkőztetni szemmel.
De valami laza sportosan elegáns,az mindig bejön.Hisz már ismer.Feltételezem ezer arcodat megismerte már.
Légy természetes.
SOK SZERENCSÉT NEKED!!!!!!!!!!!!
ÉS LEGYÉL VIDÁM!!!!!!!!!!!!!: ez fontos.
További ajánlott fórumok:
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Ma reggel tudtam meg, hogy este farsangi buliba megyünk.Kb.20-an leszünk.Sütit kell vinni.A gond az, hogy nem tudok sütni...
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Mi a véleményetek a Welsh terrierről, ma estétől kiskutyánk lesz!
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Randim lesz szombaton, és fehér vagyok....hogy kaphatnék egy kis színt addig?