Este baráti randim lesz... (beszélgetés)
Mert hazudik neki, és nem azt mondja, hogy egy induló randira megy.Ezért.
Szóval nem tud róla a másik...hát ez az....
HELYES BESZÉD!
A BARÁTJA TUD RÓLA! Akkor miért is vágja át?
Már van. Különben nem érdekelné, hogy hogy öltözzön.Egy haver előtt bárhogy meglehet jelenni, csak tiszta és ápolt légy.Még a legtopisabb farmerben is:)
Oké, de még nincs semmi..és elvileg nem is akar semmit..csak bármi lehet. A taliról meg tud a másik. Akkor mi a gond? Azt mondta szereti a párját, és nem akar igazából mást. De ha mégis úgy alakulna, nyilván elmondja..
Persze,ez előfordul,nem is ritkán,de szerintem korrekten is meg lehet oldani.
Miért is kell tanácsot adni hogy mennyire legyen kihívó ha van kapcsolata és ez csak baráti "randi"????
Én is így gondolkodtam még 23 évesen csak utána jött egy szívdobbanás ami a régi kapcsolatomból kiszakított. A régi már nem volt szerelem csak szeretet...
Akkor vedd úgy, hogy nem kérdeztem..
Hogy én miért nem lépek?Hát ez nagyon hosszú történet:).Amúgy van gyerek,most megy oviba:).
Én egyet nem értek: ha ennyire rossz számodra, és nincs gyerek, nincsenek kötelezettségek, amin hatalmasat tudnál bukni, akkor miért nem lépsz?
A házinyuszi sosem volt kóser számomra, és mindig a tabu kategóriába volt.
Kezdem magam hülyének érezni,hogy így gondolom:S...
Ez addig működik igy, mig nem kényszerből vagytok egyfedél alatt. Ha kényszerből vagytok együtt bármennyire szeretnétek, bizonyos kötelezettségek miatt nem tudtok különköltözni a jelen gazd-i helyzetbe...
Úgy, hogy sok összetevős a dolog, de egy biztos a topikinditó helyében, én odaálltam volna a társam elé és nem vettem volna palira.
Ha együttélsz/együtt jársz valakivel a minimum az, hogy nyilt vagy a másik emberrel szemben, akkor is ha nem kell neked. Ez a mnimum
Pedig rohadtul tudnék már értékelni egy kis munkahelyi flörtöt:))),csak nem lenne korrekt a párommal szemben.
Persze sokan mondták már,hogy ha mindég más boldogságával vagyok elfoglalva,akkor nem kizárt,hogy én sohasem leszek az.....
Igazából Ő írta,hogy nem keresgélésről van szó...
Bocsi,de nekem teljesen más az értékrendem.Ha keresgélni akarok,akkor közlöm a párommal,hogy valami nem okés.Én 7éve vagyok együtt a párommal.Nagyon megromlott a kapcsolatunk,de amíg nem megyünk szét "teljesen",addig még randi sem férne bele nekem.Tisztelem annyira,hogy nem csinálok belőle hülyét,bármennyire is lenne rá okom.
remélem leirja majd mi volt :)
megyek, nem oskára jön barátom, ugyhogy lángossal várom jo haziasszonymodjara hahahaha :DDD
Nem tudom,de én nem is értem az ilyet.Ha szereti,tiszteli a párját miért alázza meg így?Ha meg egy xarházi alak a párja,akkor mondja meg neki,hogy barátom,te egy xarházi alak vagy:).Mindjárt korrektebb lenne a felállás:).
Nem értem miért.. Még nem házasok, nincs gyerekük, még keresgélhet. Ha még semmi nincs, miért mondana otthon bármit. Ha meg lehet vmi, eldönti mit szereti, és nyilván közli az érintettekkel. Azért mer jár valakivel x ideje, nincs kőbe vésve, hogy vele lesz boldog később.
Nekem az az érzésem, hogy csak a pasiját akarja féltékennyé tenni-nézzük pozitivan a dolgokat:)
Na ezt meg én csak kedvességnek,figyelmességnek mondanám:).
egészséges flörttel nincs semmi baj, ráámosolygsz a helyes pénztárosra, megdicseri egy csoportars kollega a ruhadat. ebbe semmi sincs. lehet flortolgetni igy ez mindenapos ugy mond. de ehhez nem kell kulon talalkozot szervezni.
Sanszos!A "sima" flört szerintem már meg volt a munkahelyen:)....
Nem mindegy, hogy ki mit hív flörtnek, ahogy láttuk, mert a topikinditó féle flört az nálam már erősen randi és nem baráti találkozó.
Azt írta,hogy nem bánna egy kis flörtöt...Igaz azt is,hogy nem akarja felrúgni a kapcsolatát.Csak az a baj,hogy könnyű átesni a ló túloldalára...
Amúgy nem látok bele az életükbe,de szerintem ez íg nagyon nem korrekt.....
megleptél. na igen, erre nem is gondoltam:DDD:)
hát ha felhivnak azzal h a kapuban vagyok, te meg ott allsz takaritas közepette azert az mas helyzet :))
Ez nem feltétlen igaz így, mert barát előtt se jelenünk meg koszos hajjal, a macinaci sem áll... De ha valaki igy készül, annál fent áll a 2 pont lehetősége.
igazad van teljesen. volt olyan barátom aki tényleg barát aki nem egyszer látott már macko nadragban koszos hajjal smink nélkül :) de akinél azt gondolod h gáz lenne ighy megjelenni, abbol lesz a kisertes.
További ajánlott fórumok: