Este baráti randim lesz... (beszélgetés)
szerintem csak az mondhat véleményt ebben a témában, aki már volt ilyen helyzetben, és tudja, milyen következményei lehetnek egy ilyen találkozásnak.......
nem kellene itt mindenfélét írogatni...
érdekes téma, és csak a 35. hsz-ig jutottam el...
szóval: ez egy nagyon veszélyes helyzet, gondolom erre te is rájöttél és tisztában vagy vele. Nincs azzal semmi baj, ha az ember kicsit flörtölgetni szeretne másokkal, ez ugyanis még jót tesz az ember önbecsülésének és magának annak a kapcsolatnak is, amiben benne van.
Viszont!: azt a bizonyos határt, amit te is nagyon feszegetsz, nem szabad átlépni, ill. tudni kell időben abbahagyni a flörtölést! Nekem is van egy nagyon cuki kollégám, 2 és fél éve oltjuk egymást, de nagyon gyengén! (Tudni kell ehhez, hogy 9. éve vagyok együtt az urammal) Imádom a faszit, és igen, volt időszak, amikor alig bírtam ellenállni.. de sikerült. Már ott tartottunk, h megyek át hozzá... de végül győzött a józan ész. Viszont amiatt mert nagyon imádom, sokszor találkoztunk munka után is, de SOHA NEM KETTESBEN! Mindig volt ott még valaki rajtunk kívül. :)
Nekem elég furi ez a baráti randi, véleményem szerint egy fiú és egy lány között nincs barátság. És az is nagyon érdekes, h a párod ezt szó nélkül hagyja...te mit szólnál, h az ő helyében lennél és bejelentené neked, h elmegy egy csajjal baráti randira? Szóval én ebben az egészben azt érzem, h elég keményen játszol a tűzzel :D:D
de lehet már ott vagy a randin, majd meséld el, h mi volt!! :D:D
Én is így gondolom.
Ezt ők is tudják, csak még tagadják.
Baráti randi, hahaha, ez aranyos:-))
Mindenesetre érezze jól magát. 5 programmentes év után most jól beletenyerel a lecsóba!
Én sem ítélkezem,csak nem tartom korrektnek.
Egyébként biztos vagyok benne,hogy jól fogja érezni magát:9.
Valószínű már a 'randin' van,és jól érzi magát:-)
Nem kell elítélni,pálcát törni felette.
Azt mondja, 5 éve nem volt sehol. Ere a párja elengedi egy baráti randira? Egyáltalán, milyen az a baráti randi? :-))
Ha baráti találkozó, oda vihetné a párját is. Ha meg randi, akkor nyilván.......De hát ezt Ő is tudja, meg a "barát" is. Lesz ebből még dráma....
Nem az a lényeg, hogy egy haverral külsőleg topon legyél, hanem ami belül van.Mondom, egy haverrel.Természetesen van egy szinted ami mindig alap.
Ha már pasiként tekintesz rá, az már más tészta.
Nálam a haver és a férfi, az külön kategória.
További ajánlott fórumok:
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Ma reggel tudtam meg, hogy este farsangi buliba megyünk.Kb.20-an leszünk.Sütit kell vinni.A gond az, hogy nem tudok sütni...
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Mi a véleményetek a Welsh terrierről, ma estétől kiskutyánk lesz!
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Randim lesz szombaton, és fehér vagyok....hogy kaphatnék egy kis színt addig?