Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Esküvő 2010 (beszélgetés)
Én itt vagyok, de nem történik semmi.
Babás fórumon vagyok inkább sokat. Tettem fel képet a majdnem 13 hetes pocaklakóról a képeim közé. :-) Ma voltam a második uh-n. Fényképezővel csináltuk, nem a legjobb a minőség, de megvan. Nagyon kis eleven, sokat mozgott és a videón is látszik.
Nagyon pang a fórum, pedig még vannak hajadonok. Én vagyok a következő =)
Írni kell a moderátornak.
Bocsika elirtam !!NAPLOKAT torolni?
Sziasztok!!!Tud valaki segiteni abban,hogy hogyan kell a napokat torolni?
Abban nem, hogy mikor kell utalni a munkanélküli segélyt...
Igen, neten olvastam a törvényt, csak nem találtam. Ministry vőlegénye illetékes a témában ha jól emlékszem, ugye?!
Neten megnézted? Szerintem 10 vagy 15.-e lehet.
Nem én vagyok, hanem Párom. Hát ez valószínűleg törvényben van rögzítve, csak hiába olvastam, nem találtam meg benne.
Munkanélkülin vagy most? A munk.hivatalban nem mondták?
Nyugi! Már én is nagyon izgulok :)
Nem tudja valaki, mikor kell megkapnunk a munkanélkülit? Hányadikáig kell megkapnunk úgy értem.
Ez természetes, de nyugi, minden rendben lesz. Életed egyik legboldogabb napja lesz! :-)
Lányok, lassan itt a mi napunk is és én már halálra izgulom magam.
Ja ilyen gond nincs.
Én elismerem, hogy van amihez ő ért jobban. Pl. pénzügyekhez, elektronikai cikkekhez.
Ő tudja, hogy ajándékozást, és minden egyéb női dolgot rám bízhat.
Egyedül az bántja, ha én elhatározom, ma este elmegyünk táncolni, akkor lehet akármilyen meccs, történhet bármi, akkor is menni fogunk.
Persze előtte egyeztetni szoktunk, de ha hagynám magam, akkor folyton otthon ülnénk. Utána persze mondja, milyen jó ötlet volt, de indulás előtt általában visszakozna...
ja értelek...de nem is úgy értettem, hanem hogy néha mutasd neki, h neki is van szava...ügyesen. de tényleg nem beleszólni akarok...
Nem igazán akarok.
Tudod, a párom igazi otthonülő típus.
Nem jár el sehova, nehogy megbántson vele. :(
Néha a sarkamra kell állni, hogy igenis most elmegyünk sétálni egyet, vagy találkozunk a barátaival.
A haverjai hetente egyszer járnak focizni. Az elején úgy kellett elrugdosnom a párom, mert nem akart menni....
és nem tudsz/próbálsz ezen lágyítani?
Igen :D
Szerintem hozzászokott, hogy a munkahelyén ő a főnök, az van amit ő akar.
Itt az van, amit én akarok, és ha hazamegyünk, én vagyok az erősebb. :D
és ez ennyire zavarja?! :P
Igen, szó szerint így fogalmazott.
Mert ha nem akarok valamit, ha fejre áll, se csinálom meg, de ha akarok valamit, akkor ha beleszakadok is, de megcsinálom.
Ő pedig nem tud ebben befolyásolni. :D
tényleg boldognak látszik:) jól meglepted!!:)
További ajánlott fórumok: