Esküvő 2010 (beszélgetés)
Ez tényleg jó lehetne és az első képetn szépen fel is van díszítve, nagyon mutatós.
Majd írd meg ha kaptál választ.
a szállást láttam a honlapon, 1000-1500.-, és írják, h sok ember esetén árengedmény van.
amúgy egy másik esküvős fórumba ezt írtam:
"apum attól fél, h anyósnak nem fog megfelelni, h koliban lesz...mondjuk kívülről nyilván lepukkantnak néz ki, de azt csak addig látják, amíg bejönnek, utána ha szépen fel van díszítve, akkor ugyanolyan jó, nem?...
amúgy itt van:
és
[link] index.php?m=3
"
jött a szikra: lehetne koliban a lagzi is, olcsó, jó, a szállás is helyben van, az is olcsó. . . na, milyen vagyok?! :D
előzetes becsléseim alapján (persze nem tudok még árat, csak tippelek) pl. ha a Petőfi koliban lenne, akkor
terembérlet: 125 ezer (mondjuk ez a Károly Hotelben sincs) helyett 0-50e
kaja: 6e helyett 4-5 e
szállás: 5e helyett 1e
ez 3-400 ezer forint spórolást jelent !!
Korán reggel megbőgettél. Gratulálok!
Imádom az ilyen beszámolókat!
Mondjuk a szüleim esküvői ruhákkal foglalkoznak, és ilyen szempontból hetente hallgatok végig beszámolókat. De engem valahogy mindig mindegyik meghat. Jó dolog látni, ha valaki boldog, és úgy sikerül minden ahogy azt szeretnék, és azzal az emberrel akit a világon a legjobban.
Legyetek nagyon boldogok!
Mégegyszer gratulálok és örülök, hogy minden úgy sikerült, ahogy szeretted volna!
Katus
Sziasztok a nagy nap beszámolója következik miután lassan 2 hete hogy feleség lettem és az én kedves férjemmel immár egy családot alkotunk!
2010 július 17. reggel fél 8-kor a fodrásznál kezdtem. Onnan fél 9-kor nyomás át a sminkeshez csavarókkal a hajamba. Majd a sminkestől nyomás vissza a fodrászhoz. Mikor végeztem irány haza ahol a többiek Anyukám, apukám, anyósom, apósom és a párom) már vártak. 12 órakor indultunk Újhartyánba a panzióba. Párommal felraktuk a gyönyörűen feldíszített terembe az ültetőkártyákat, utána pedig mi el is tűntünk hisz fél 1-től volt vendégvárás. Mi a párommal mentünk öltözni. Egymással szemben voltak a szobáink egyikünk az egyikbe másikunk a másikba vonult el. Még tv-ztünk egy kicsit mert időnk még bőven volt,és nem idegeskedtünk. Háromnegyed 2-kor jött a segítségem kedves nagynéném -akinek ezúton is szeretném megköszönni hogy egész nap segítségemre volt- öltöztetni. Gyorsan készen voltam és vártam a koszorúslánykáim akik hozták az uszályomat! Párom is készülődött a külső információk azért eljutottak hozzám. :) Fél 3-kor pedig elkezdődött a kedvesem búcsúztatója, és én csak ekkor jöttem ki a szobámból és vonultam a kikérés helyszínére ahol vártak rám a koszorúslányok, a szüleim és a bátyám. Mindenki mondta hogy gyönyörű vagyok és tényleg hercegnőnek éreztem magam és csak mosolyogtam! háromnegyed 3 körül értek oda értem a panzió elé a panzió hátsó kertjéből ahol a szertartások is lezajlottak, hogy kikérjenek. Kicsit izgultam mit fog szólni a kedvesem ha meglát. Mielőtt engem kikísért a vőfély előtte az egyik kis koszorúslányomat majd 2 vendég hölgyet ajánlott a páromnak, aki persze mondta hogy egyik sem az ő kedvese! Utána pedig én következtem, és innentől kezdve elvesztettem az időérzékemet!
Mikor kivonultam és láttam hogy mindenki ott van aki csak számít nagyon boldog voltam. Miután lementem a lépcsőn kedvesemtől megkaptam a csokrot. Ami szintén nagyon szép volt és egyszerű, akárcsak én magam, tökéletes volt. Búcsúztatásom következett ami kicsit sírósra sikerült, de ez is belefért. Majd átvonultunk vissza a hátsó kertbe a szertartások helyszínére. 3-kor elkezdődött a polgári szertartás, amitől annyira nem voltam elájulva, de jó volt fél 4-kor pedig a templomi szertartás kezdődött, ami nem hasonlított templomi szertartásra mert a pap végig poénkotta az egészet, de ez így jó volt mert legalább el tudtam mondani az eskü szöveget sírás nélkül. 4-kor lett vége kb. de időérzékem teljesen elvesztettem. Utána fogadtuk a gratulációkat és mentünk fényképezkedni! Szuper képek készültek és jó sokáig el is húzódott. Szerintem 2 óra hossza volt. Miután visszamentünk a terembe fényképezkedés után, egy meglepetéssel vártak bennünket a vendégek. Ahogy beléptünk elkezdték énekelni a múlnak a gyermekévek című dalt és a szülőkkel táncoltunk a násznép pedig körbeállt bennünket. Igazából nem sok mindent fogtam fel szerintem a dologból. Utána volt a mi nyitótáncunk ami csak annyiból állt hogy lassúztunk Sasvári Sándor Érted vagyok című számára, de nagyon jó volt! Párommal nem bírtunk betelni egymással. Utána pedig volt harisnyakötő dobás amit bátyám kapott el. Majd kezdődött a fergeteges buli egészen másnap hajnal 4-ig.
A menyacipőm talpa teljesen elkopott.
Egyszóval minden tökéletes volt és tényleg olyan volt az esküvőnk amilyenre megálmodtam/tuk!
Na megérkeztünk.
Hát mindenki így jár, akinek fogínysorvadása van. Nem csinált semmit, csak leszedte a fogkövet és jól bedörzsölte fogkrémmel a rossz fogamat.
Ezen kívül a megoldás műtét. Még utána kell nekem is nézni, de a lényeg, hogy az állkapocscsontban lyuk keletkezik a fog körül, ami a betegséget okozza és ezt a lyukat zselés anyaggal fel lehet tölteni, ami csonttá változik. Drága eljárás nagyon, telefonszámot már kaptam is.
Állítólag a legdurvább esetekben is tökéletes eredményt érnek el. Ja és nem fájdalmas a beavatkozás.
Szia! Üdv közöttünk!
Majd írjál még és ha leszbnek fotók tegyél fel képet! Kíváncsi vagyok a piros ruhára is.
Szia!
Persze!
Minden megvan már? Hányan lesztek?