Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után (beszélgetés)
Ha a gyerekek (LÁNYOK) szívesen csinálnának valami izgalmasat jövő kedden suli helyett:
lanyoknapja.hu
"2019. április 30-án, fedezd fel velünk a robotok világát, a mobil applikációk titkait, a környezetbarát energiaforrásokat! Ha még nem vagy biztos benne, hol tanulnál tovább középsuli után, vagy nem tudod, hogy milyen legyen az álommunkahelyed, akkor gyere el a Lányok Napjára, ahol az ország legizgalmasabb cégeinek és egyetemeinek műhelytitkaiba leshetsz be. Programjaink listája folyamatosan bővül. Válogass kedvedre!"
Bocs, ha már olvastad "amott". :-)
Ha tengeren túli továbbtanulás is szóba került, akkor ezt is nézd meg, 4 éves ösztöndíj, ami fedezi a tandíjat és a kollégiumi ellátást is! Nem lehetetlen elnyerni!
Köszi!
Regisztráltam is!
Ha vkit érdekelnek a kanadai továbbtanulás lehetőségei, két hét múlva lesz egy tájékoztató a Követségen.
Nem érheti hátrány emiatt, de szerintem illik megtisztelni a vizsgáztatókat az öltözetünkkel is. Ha nagyon meleg lesz, ők fogják mondani, hogy vegye le a zakóját:). Amíg felkészül, addig sem kell teljes harci díszben lennie. Jó ötlet, hogy vigyen nyakkendőt, aztán ha úgy érzi mégsem kell, nem veszi elő, a zakót meg leteszi maga mellé.
Toi-toi!
Te jó ég, mikre nen kell gondolni...
Pedig az intelligencia és a szakértelem nem a nyakkendőben lakik.
OK akkor így tesz, és majd a többséget követi.
Remélem, nyakkendőszín- és minta tekintetében nincs különösebb elvárás.
Szerintem mindenképp vigyen nyakkendőt. Ha nem kell, könnyebb leve3nni, mintha nincs.
Logikát én sem találok benne.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Középiskolai továbbtanulás NEM gimibe készülőknek
- A 2010-es felvételi pontszámításban megmarad e az érettségi pontok duplázása? Valakit érint?
- 2013-ban érettségizők továbbtanulása
- Diakonia érettségi előnyt jelenthet a továbbtanulás szempontjából?
- Érettségi pontok!