Érdemes újrakezdeni? (beszélgetés)
Ez nagyon zavarosra sikerült.
Három különböző dolgot kavarsz össze-vissza.
Az egyik, hogy teljesen mindegy, mindegy, mit mond vagy mit nem mond. Van olyan, akik csak élnek egymás mellett és olyan is, akik nem.
A másik, hogy a hitelt meg kell osztani, nem úgy van, hogy leosztja neked az észt és te meg elfogadod. Bíróság, vagyonmegosztás, minden közös, az aktívumok és a passzívumok is.
A harmadik, hogy mit akarsz megpróbálni és kivel? A volt férjed elhagyott, nem egy másik nő miatt, ami önmagában is ritka. Azt mondta, idegennek érez téged. Te akkor hogy és mit akarsz vele megpróbálni?
Sajnos velem is az történt, ami elég sok nővel. Elhagyott a férjem.
Ami az egészben - számomra - megdöbbentő, hogy - nincs senkije. A 22 évből amit a házasságban együtt töltöttünk 1 percet sem élvezett. Kizárólag e gyerekek miatt maradt velem. Idegen vagyok a számára, nem tudja mit szeretnék, nem tudja mire vágyom.
A kiboruláson, síráson túl vagyok.
Szeretnék olyat kérdezni,hogy szerintetek az lehetséges, hogy valaki 22 évet kibír valaki mellet, aki számára IDEGEN, és képes úgy élni/megvezetni, hogy ebből az ég világon a párja semmit nem vesz észre?!
Vagy ez csak hazugság, és nem vall be mindent?
Van 1 lakásunk 10 milla hitellel. Itthagyja nekem a 2 gyereket (21, 19 egyetemisták), a lakást, a hitelt. Most akkor menjek a híd alá?
Ti mit tennétek a helyemben?
Éredemes vele megpróbálnom? A gyerekeim magukba zuhantak. Ők sem értik. Csak a támogatásukat érzem.
Aki volt hasonló helyzetben, kérem segítsen. Pár jó tanács elkélne.
Előre is köszi
KatJudit