Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Érdemes újrakezdeni? fórum

Érdemes újrakezdeni? (beszélgetés)

1 2
3. 7a3a05277b (válaszként erre: 1. - KatJudit)
2013. szept. 24. 10:00
Még egy kérdésem is lenne: miért mennél a híd alá, ha a lakás a tiéd maradna?
2. 7a3a05277b (válaszként erre: 1. - KatJudit)
2013. szept. 24. 09:59

Ez nagyon zavarosra sikerült.

Három különböző dolgot kavarsz össze-vissza.

Az egyik, hogy teljesen mindegy, mindegy, mit mond vagy mit nem mond. Van olyan, akik csak élnek egymás mellett és olyan is, akik nem.

A másik, hogy a hitelt meg kell osztani, nem úgy van, hogy leosztja neked az észt és te meg elfogadod. Bíróság, vagyonmegosztás, minden közös, az aktívumok és a passzívumok is.

A harmadik, hogy mit akarsz megpróbálni és kivel? A volt férjed elhagyott, nem egy másik nő miatt, ami önmagában is ritka. Azt mondta, idegennek érez téged. Te akkor hogy és mit akarsz vele megpróbálni?

2013. szept. 24. 09:53

Sajnos velem is az történt, ami elég sok nővel. Elhagyott a férjem.

Ami az egészben - számomra - megdöbbentő, hogy - nincs senkije. A 22 évből amit a házasságban együtt töltöttünk 1 percet sem élvezett. Kizárólag e gyerekek miatt maradt velem. Idegen vagyok a számára, nem tudja mit szeretnék, nem tudja mire vágyom.

A kiboruláson, síráson túl vagyok.

Szeretnék olyat kérdezni,hogy szerintetek az lehetséges, hogy valaki 22 évet kibír valaki mellet, aki számára IDEGEN, és képes úgy élni/megvezetni, hogy ebből az ég világon a párja semmit nem vesz észre?!

Vagy ez csak hazugság, és nem vall be mindent?

Van 1 lakásunk 10 milla hitellel. Itthagyja nekem a 2 gyereket (21, 19 egyetemisták), a lakást, a hitelt. Most akkor menjek a híd alá?

Ti mit tennétek a helyemben?

Éredemes vele megpróbálnom? A gyerekeim magukba zuhantak. Ők sem értik. Csak a támogatásukat érzem.

Aki volt hasonló helyzetben, kérem segítsen. Pár jó tanács elkélne.

Előre is köszi

KatJudit

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook