Érdemes újrakezdeni? (beszélgetés)
Kedvs t.maci!
Köszönöm bíztató soraidat.
Én 52 éves vagyok!
Szüleim elváltak, amikor 13 éves voltam.
Édesanyám meghalt, amikor én még csak 20 éves voltam.
A nyakamba szakadt - szó szerint - az öcsém nevelése, mert én lettem a gyámja.
Az apám a gyerektartás díjjat inkább lemondta/nem utalta a gyámhatározat befejezéséig, "mert anyátok meghalt, úgysnincs kinek utalnom", jelenleg hosszantartó beteg - szerintem már nem fog felkelni az ágyból.
Az akkori, 20 éves korom beli fiúmat kirúgtam, mert az öcsémet árvaházba akarta küldeni, és őt meg el kellett volna tartanom addig, amig a főiskolát be nem fejezi. Akkor és ott ajtót mutattam neki.
Amikor a férjemet megismertem, azt hittem vannak még rendes férfiak (számomra, akiket én ismertem meg, és akik hajlandóak egyátalán velem kezdeni.
Most megint megrendült a hitem a férfiakban.
De most már tudom, hogy nem várok el semmit egyetlen egytől sem.
Igen mindent újra lehet kezdeni, és nem is adom fel, de azok a dolgok, jogsegélyszolgálat, banki dolgok amikről irtatok ebben az állapotomban nem is igen jutott eszembe.
Még jó hogy létezik a Hoxa!
Köszönet Neki is és Nektek is!
,,Szeretnék olyat kérdezni,hogy szerintetek az lehetséges, hogy valaki 22 évet kibír valaki mellet, aki számára IDEGEN, és képes úgy élni/megvezetni, hogy ebből az ég világon a párja semmit nem vesz észre?!,,IGEN VAN ILYEN!
évesen mentem férjhez és 19 voltam a lányom születésekor.Rendesen elcsesztem az életem.Minden kívülálló szerint boldog család voltunk,de ez nem messze nem így volt.Soha nem voltam boldog.igen,úgy éreztem ezt a kapcsolatot mint két idegen. Míg felnőttem azt hittem talán ez így van rendjén,ilyen egy házasság. Mindig hiányzott valami....a lányom,a lakás volt a mindenem,de álmaimban mindig vártam valakire akinek fontos vagyok,szeret,és boldoga tesz. Találkoztam vkivel,elsőre a szavai,a szemme megragadott,összejöttünk.Lehet rólam bármit mondani,gondolni,tudtam nem helyes,de gyáva voltam válni felvállalni,hagytam magam sodródni és úgy éreztem végre a sors legszebb ajándékát kaptam. Ő is családos volt. Tudtam szerint az Ő házassága sem volt különb az enyémnél.3 és fél év után kiderült minden,a férjem megtalált egy smst. Elkésve de be ismertem mindent. Sírva,veszekedve mindent megpróbálva marasztalt,de én elköltöztem a lányommal. folytatom
A fiad utan ilyen esetben mar nem jar semmi valoban.
Marad a lanyodnak pl. a Bursa Hungarica.
Erdemes lenne utana erdeklodni!
Az nem kerul semmibe.
Talan letezik meg (elmeletben??) egy olyan intezmeny is, hogy a "nep ugyvedje", akik nem tudjak megfizetni a jogi kepviseletet.
Tajekozodni, erdeklodni mindenfele lehetosegrol.
Nos a fiam (22) a BME most végez az alapdiplomával. Már most is dolgozik.
A kicsi lány most kezdett a Pázmányon, Neki nagyon nehéz, szokatlan az utazás, ráadásul a pszicho szak nehéz az első évben.
Igen, tudom hogy kell dolgozniuk, és ezt Ők is tudják.
Csak sz@r érzés, hogy a nagy lakásból mindent el kell adjak, hogy mehessek albérletbe. Sejtek egy csomó mindent, de pl. a bírósági panasznapról nem tudtam.Ezt külön köszönöm!!!!!
Minden ilyen hasznos tanácsot elfogadok.
Nagyon kedvesek vagytok.
A munkahelyemen fiatal szingli lányokkal (24-28 évesek)vagyok körbevéve, és nem gondoltam volna, hogy velük kell megosztanom problémámat. Ők a másik oldalon vannak még, és párt keresnek.Így könnyebb volt, hogy talán kapok olyanoktól is választ, akik már tapasztaltabbak.Még egyszer nagyon köszönöm Mindenkinek, Nektek.
Gondolom a hitelt ketten vettek fel - tehat neki is van fizetesi kotelezettsege.
Nem ugy megy az, hogy gyere cipo, bekaplak!
Sajnos ugyved, birosag...
Panasznapon bemegy a birosagra, es megkapod a legfontosabb tajekoztatast.
Illetekmentesseget kaphatsz.
Vele? Mégis milyen ember ez?
Ilyet mondani... 1 percet sem élvezett, nem lehet ennyi éven keresztül csak hazudni meg hazudni... Nincs senkije, persze...
Nagyon köszönöm, hogy felráztatok!
Csak azt nem tudom, hogy hogy ítélhet a bíróság. Minimál bérre van bejelentve. Akkor abból kapom max. az 50%-át
Azért írtam, hogy a híd alá, mert vagy a hitelt fizetem, vagy élünk 3-an.
Amig a gyermekeid tanulnak, jar a gyermektartas;
a hitellel kapcsolatban meg kell egyeznetek;
erdemes lenne a penzintezetet is megkeresni, netalan fizetesi atutemezest kerni.
Jobb, ha elebe megy a dolgoknak.
Lenyegeben o mindent hatrahagyva meglepett.
Ez viszont nem megy olyan egyszeruen, ahogy o gondolja. Minden a tied, o meg elne kotelezettsegek nelkul??
Elhagyott mindenkit, mindent.
Mit lehet ezen ujra kezdeni?
Konyorogsz, rimankodsz, esdekelsz??
Miert, kiert?
Vedd fel a kesztyut, razd meg magad, es kezdj egy uj eletet!
Kaptal ra eselyt!
Nem lesz konnyu, de nem is halsz bele.
Van tobb tarka kutya is a vilagon!