Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Szia.
Sokat nem tudok segíteni mert még nem csináltam,de és mindent felírok amit találok és azzal a cetlivel megyek utaltatni.:)
"A megadott időszak alatt a házikedvencek árai akciósak, a krumplitallér árak körülbelül 15%-kal, az érmeárak pedig körülbelül 30%-kal csökkennek!
Körülbelül, hiszen a kerekítés szabályai határozzák meg a végső árakat."
Ezt csak én nem értem? :) Semmi változást nem látok eddig! :D
Na szép jó reggelt mindenkinek!
Jó kertészkedést!
Már nekem is van melóm ezért is vagyok kevesebbet.
Hellokitty hajrá!!!:-)
Köszi!:)
Még a kedvem is jobb lett!
A játékkedvem is visszatért mert tudtam ismét csinálni valamit a tanyán nem csak érméért gürizni!!!!!
Jövő héten bemegyek a bankba és ott elintézem az utalást.Nem fog olyan sokba kerülni mint gondoltam volna.
Nem cigizek,nem iszok, nem lottózok,nem pasizok.:D
Erre fogok egy kis pénzt rááldozni.
Ja,és végre nem a gyesből élek hanem rendes fizum van.Ebből nem fogok sajnálni kb 2000 ft-ot!Elkölteném másra is.Mondjuk csokira.De arra se mert éppen fogyózok.:DDDDDD
Szép estét!
Most néztem az érmeárakat.Most már biztos ,hogy meg fogom venni a hiányzó érméket,szám szerint 58 darabot mert horror áron adják a piacon.
Felszabadítottam ma egy területet és tettem rá még egy termőt.:P
Ha mindet kiváltom akkor szépen kipróbálok mindent.:P
Lesz rá 1 évem!
Sziasztok.
Pont ez az én bajom is!
Nekem takarékszövetkezetes a bankom és a netbanki utalásnál nem találok olyan rublikákat amibe be kellene írni a banki irányítószámot meg ilyeneket.:(
Jó reggelt mindenkinek
utalás a legegyszerűbb és az jön ki a legolcsóbban... +célszerű mikor van akció és akkor nagyobb tételbe venni
sms be vásárolni nem éri meg...
40 érmét tudnék venni annyi kt-m van.
De akkor megint nullára futnék.
Ezt nem bírom már!:(
ennek az illetőnek csak tyúkóljai vannak 5* mind egyik "ha ezt 1 szerű programmal csinálja a betakaritást" akkor ügyes de mit élvez benne nem tudom.....
ennek az illetönek a pontjait nézik kézpénzét stb
már beszoltak az illetékeseknek is és nem tudnak vele mit kezdeni vigyelik okosan csinálja
Lenne mindegyiken 1 hónap prémiumtagság, de nem indítom el.. Jó okom van rá..
Majonézt este 10 után jött le. A bánat aki itt várt. Leszedtem reggel.
Hányszor volt hogy elég hosszú időt csúsztam a levétellel. Sőt volt úgy is hogy üresen maradt a szántó.. Ez inkább a prémcsinél fordult elő. Learattam, bezártam és szedtem le a többit. Elkezdtem az ültetőautómatával, és valahogy kimaradt.. És akkor mi van?? Most nem mindig locsolok. Abbahagyáson nem gondolkodok.. Legfeljebb nem nézek be pár napig.. És akkor megint mi van? Elmennek a vásárlók.. Ja újabban nem számolom át annyiraazokat se. Kb belefér az én áraimba? Mehet is..
Kell más dolgokat is csinálni..
Pl pihi, vagy kötök..
Megkérdezhetem, hogy ezt hol látjátok?
Mert még, ha látom is valakinek a tanyáját, azt akkor sem tudom, hogy pl. mikor érett be a tojás, sajt stb.
A pontjait figyeltétek folyamatosan?
Két óránként lehet max leszedni. Ha 4 * os, még akkor se lehet 1,5 óránként.. Én úgy tudom.
És ezt az adminok nem látják? Az a 1,5 óra alatt megy biztosan wc stb.. Ennyire játékfüggö nem lehet.. Vagy mégis?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?