Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Banki átutalást hány nap múlva látom viszont a tanyánkon?
Nincs kedvem vissza keresni, pedig volt szó erről, vagy hasonlóról..
Sziasztok ha valakinek van 1000db fűve a piaci ár alatt 1 kicsivel megvenném "1 szerveren ezen a néven"
nekem eladó mézem, hal,krumpli.spenot,karfiol,spárga eladó a piaci ár alatt ez minidg van
30-as szintü én kicsi tanyámat szivesen veszek át.privátban megbeszáljük a feltételeket
2 farmot tudok érte adni
Reggel 6 körül nem volt gond. Most léptem be.
Később volt valami, ahogy írjátok.
Múltkor se tudtunk, akkor az esti órákban volt.
jó reggelt,
megvan a tombolán a hegedűm :):)
éééssss, MÉZ VERSENY INDULT :):):):)
Úgy látom még nem kaptál választ...
3óra 48 perc alatt terem meg rajta a tojás. 108 kukoricával 1 óra 48 perc alatt. 20 tojást ad. Ha valami más érdekelt volna, amit nem írtam le kérdezd meg nyugodtan. :)
TANYA....:nekem eladó mézem mindig van -4kt val olcsobban mint a piacon+ -15kt olcsobban adom a halat a piacnál+spárgát is olcsobban adom mint a piacon
1 szerveren ezen a néven megtalálsz ha kell valami ezek közül
Köszi.
Ennyi páinkát nem veszek.
Ez a kostolás kimarad. :( Mézet azt kellene vennem. Mert úgy láttam a piacon van friss méz.
Melyik van már ilyenkor, mármint idei?
4L előállítása:"mézes pálinka" toncsi módra:):)
3.5L pálinka
3,4,5dl méz " ki mennyire szereti édesen"
3,5L pálinkát belerakod az üvegbe és ezttet még bele rakod egy nagyobb edénybe ami félig meleg és amibe beleraktad a pálinkát ebbe bele öntöd a mézet amit a mikroba elötte felmelegitesz összeöntöd 1 egy hét mulva jó én 3 napra rá raktam bele aszalt szilvát 5 napig 6-10db ot raktam bele hogy egy kis pikáns ízt adjak neki és utánna kivettem az aszalt szilvát..... és most is azt kostolgatom ami finom az finom:):) további szép estét mindenkinek " remélem mézes verseny lesz most már a tanyán::) igaz most adtam el 3000 db ot most nullán vagyok mézileg
Olyan olcsók a háziállatok!
Azt hiszem gyorsan veszek is belőlük párat,hogy tudjam váltogatni őket.:P
Azt hiszem majd rámférne egy kis kóstolás. :)
Ha gondolod írd meg ide, vagy privát, nekem mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?