Én kicsi tanyám (fórumjáték)
Jobban élvezem az egészet mint valaha!
Nincsenek kötött idők. Belépek mikor jólesik, nem azon kattogok, hogy már megint lejárt valami, de nincs időm újraindítani. Akkor indítom újra mikor jólesik. :D
Igen, van élet a prémium nélkül is, csak már nem emlékeztem rá! :D
Kevian!!
Mióta nincs prémiumod, szárnyakat kaptál, jobban haladsz mint valaha. Most engem is elkapott a hév, ugyanis nálam is vége lett a prémiumnak.
VAN ÉLET A PRÉMIUM UTÁN IS.
:D
Igen, erre gyűjtöttem már másfél hónapja, ,még prémiummal ugye.
Na a földet felszabadítottam. :D
Jöhetnek a fejlesztések...
Hát ma lejárt a prémiumom. Az állatok etetését túlzásba nem viszem, mindenki egy indító kaját kap és kész. :D
Földem meg így, nincsen, mert a szántóim mind prémiumos földön voltak. Gyűjtök az utolsó föld felszabadítására, nem sok van már hátra. Egyenlőre csinálom így is! Az kérdés, hogy mikor érzem már nagyon egysíkúnak majd a játékot így.
S milyen prémium nélkül?
Holnap reggel nekem is lejár, nagyon fura lesz, majd meglátom, hogy csinálom e tovább egyáltalán így.
Én ezt nem értem. Ennyi pénzért úgyse veszi meg senki, vagy most ebben mi a "pénzkimentés"?
Vörösrózsa grat! :P Ügyi vagy!
Szép estét!
Látom gombolyag verseny van....végre...
már csak kb.3 millió pont, és 30.szintre lépek... :o)
:o))
Azért mennyire látszik, hogy kik tolják több tanyával, és az is hogy ez senkit nem érdekel.
Képen egy kis pénzecske kimentés:)
Amúgy csomó ilyent lehet látni, ez csak egy példa.
Szép napot mindenkinek
de nagy a csend a fórumon :(
17 méhkaptáram van 4 szinten ma csinálaatm meg tökre büszke vagyok magamra "utolsó földet azt most akarom felszabaditani"
17*4=68 méh repdes a tanyámon ::)
10 hónapom van ebbe a munkába
sziaztok 10ezer gyapju. 15ezer málna van eladó
méz hal az mindig van eladó:)
jó reggelt mindenkinek 1 jó hir kiárusitás van most nállam kell a zsé sajnos:(
málna,gombolyag,méz,hal,gyapju,majonéz,bombon van eladó nagy mennyiségbe 10 ezres tételekbe
ha kell irj 1 szerveren ezen a néven és a tanyámra irj ne ide!!!! 1 napig tart az akcio ..
Sziasztok!
Gratula! Én is most gyűjtök az első 400 valahány ezres területre.:-S
Jó kertészkedést mindenkinek!
Szia,max 20.e pont jár s max 10 feladattal mehetsz vissza hogy kapjanak a tagok pontot
Nem olvastam még vissza lehet kaptál már rá választ :-))
További ajánlott fórumok:
- Szólánc - Keresztnevekből egy kicsit nehezítve (a-ra nem végződhet)
- Beszélgessünk kicsit!
- Mosoly Café - gyere pihenj meg kicsit :)
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- Miért nem lehet elérni az Én Kicsi Tanyám Játékot?Tudja valaki?