Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Első babát váró kismamik! fórum

Első babát váró kismamik! (beszélgetés)

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
2053. Kitty986 (válaszként erre: 2052. - Emma27)
2014. okt. 3. 14:02
:-) végül is szerintem is...olyan jó lenne már megszülni... nagyon türelmetlen lettem a napokban remélem a kis picurim is hamarosan jönni akar majd! Tuti hianyozni fog az, hogy itt izeg mozog,de már nagyon várjuk. De gondolom itt mindenkinek ismerős az érzés :-D
2052. Emma27 (válaszként erre: 2051. - Kitty986)
2014. okt. 3. 13:26
szerintem a "te korodban" ez már normális :)
2051. Kitty986 (válaszként erre: 2050. - Emma27)
2014. okt. 3. 13:09
Szerdán nekem tuti több volt mint 10 volt ott még lehet több mint 30 is,férjem már azon parázott,hogy megyünk szülni, de csak az idő miatt volt az egész...
2050. Emma27 (válaszként erre: 2048. - Kitty986)
2014. okt. 3. 12:27
keményedés -napi max 10- egyébként teljesen normális már a 25. héttől is!
2049. Emma27 (válaszként erre: 2044. - Szeplakisz)
2014. okt. 3. 12:25
ezek a nagymamik mindig tudják mitől lesz vidám az ember lánya:)
2048. Kitty986 (válaszként erre: 2047. - Warnika)
2014. okt. 3. 12:00
Jobb is ha még nincs nekem mondjuk az orvos először nem örült neki akkor még a 8. hónapban voltam nem tudom pontosan hanyadik hét volt,de most meg már azt mondja jó is mert,hogy így majd rövidül a méhnyak, könnyebb lesz a vajúdás :-).
2047. Warnika (válaszként erre: 2045. - Kitty986)
2014. okt. 3. 11:54
Köszi. Kicsit utánaolvastam, nekem ilyen még nem volt szerintem. Szokott lenni, hogy hirtelen felállok és a méh súlya rázuhan a méhtartó izmokra, az nem kellemes, de csak pár másodpercig.
2046. Kitty986 (válaszként erre: 2042. - Szeplakisz)
2014. okt. 3. 11:51

Tudod én ezzel s simogatassal úgy vagyok, hogy mondhat ki mit akar nem érdekel :-D,a babank igenis igényli, kepzeld nem simizem,azt hiszi nem is szeretem :-/,férjem is folyton rám szólt, hogy megmondták,hogy ne simogassam (túl aggódó tipus),mondtam neki akkor őt se fogom :-D.

Ha az a baba ki akar jönni akkor ki is fog,de nem azért mert simogatjuk,persze nem is kell egész nap simogatni, de kinek is van ideje reggeltől estig csak pocakot simogatni :-D.

Mondjuk érdekes, hogy meg 1x se keményedett be azért mert simogattam ;-).

2045. Kitty986 (válaszként erre: 2032. - Warnika)
2014. okt. 3. 11:42
Észre vennéd bizti,nekem se volt nagyon sokáig és mikor először volt rögtön tudtam,hogy az,előtte már olvasgattam róla és azokban a napokban ideges voltam valami miatt és keltem fel az ágybol és ahogy felálltam úgy éreztem leszakad visszaültem és ilyen kő volt az egész fél perc és elmult...
2014. okt. 3. 11:35

Pihenés a terv most a hétvégére.

Mondjuk nagymamám most üzent, hogy kinézte és megvenné nekem azt a baglyos játszószőnyeget, ami a tesco-ban most akciós, csak át kéne érte menni.

Úgyhogy egy ilyen ajánlatra nem lehet nemet mondani. :) Ez meg is hozta a kedvemet mára. :)

2043. Emma27 (válaszként erre: 2042. - Szeplakisz)
2014. okt. 3. 11:03

Nyugodtan simogasd a hasad! persze ne úgy hogy folyamatosan, hanem oda teszed a kezed és néha kisebb mozdulatokkal, ez tutira nem árt, sőt! a babának is szüksége van rá!

hát az utolsó 2 hónapban még mindnekinél előjön valami nyavalya, ez legyen az egyetlen. sok-sok tea és szerintem rendbe jössz!

2014. okt. 3. 10:50

Én is felfázásra tippelnék amúgy. Terhesség előtt elég sűrűn volt felfázásom. De akkor tüneteim is voltak, szúró alhasi fájdalom, csípős érzés pisiléskor stb.

Most nincs semmi tünet. Csak a gyorsteszt kimutatta. Én meg ma reggelre felhúztam ezen magam. Már ezt a két hónapot kibírhattam volna mindenféle nyavaja nélkül.

Na, a másik meg igen, hogy ne simogassam. Hát hogy bírjam ki? :) Ráadásul most egész éjjel alig hagyott aludni. Ilyen még nem is volt, hogy nem aludt éjszaka. Nekem meg csak ez járt a fejemben, hogy miért ne simogathatnám.. :D

De kibírtam simi nélkül. Aztán már a férjem is érezte a rúgásokat, úgyhogy ő tette rá a pocimra a kezét, aztán utána abba is maradt a karaté. :)

2041. Emma27 (válaszként erre: 2040. - Szeplakisz)
2014. okt. 3. 10:44

hát nekem a nődokim azt mondta ilyenkor esedékes a 3. nagylabor, ezért kérdem, főként a vas miatt.

de emiatt szerintem ne aggódj, nem hiszem hogy ez jelent bármit is. gondolom fájni nem fáj. kis felfázás esetleg?

egyébként amit írtál a babádról: nekem is oda kuporodik, ahova leteszem a kezem és ott nyomja ki magát. hát meg lehet őket zabálni, olyan édesek!!!!:)

2014. okt. 3. 10:06

A donné a gennyet mutatja ki.

Nem kell mennem laborba mostanában. A háziorvoshoz kell majd mennem, és ő küldi be majd a vizeletet laborba. Persze ma nem rendel a háziorvosom, úgyhogy most ülhetek itt tűkön egész hétvégén. Hétfőn is délutános lesz.

2039. Emma27 (válaszként erre: 2037. - Szeplakisz)
2014. okt. 3. 09:58

hát azt nem tudom hogy micsoda:(

mikor mennél a következő laborra? mert engem most a 31.hétben küldött el a doki, jövő héten megyek, az pontosabban mutatná mint ezek a tesztek

2038. Emma27 (válaszként erre: 2019. - Szeplakisz)
2014. okt. 3. 09:52

nálam is dettó ez a helyzet, szerintem nem valódi keményedés, ha az lenne, egyből el tudnánk dönteni.

én ülve szoktam nézegetni, mert állva mindig kemény alapból is.

esténként érzem, hogy na igen most jobban meg van feszülve, látszik is rajta hogy nem "beesik" hanem "kifeszül" de persze ez lehet a babától is meg kajától is. szóval én sem tudom eldönteni soha, hogy ez most mekkora gáz. de amíg napközben elvagyok, addig nem kell emiatt félni szerintem

2014. okt. 3. 09:47

a gyorsteszt ezeket nézi: fehérje, cukor, aceton, nitrit/donné

Legalábbis a kiskönyvemben ezek vannak feltüntetve, és a fehérje, cukor, acetonhoz mind be van húzva, hogy negatív, és a donné-nál van, hogy pozitív.

2036. Emma27 (válaszként erre: 2035. - Szeplakisz)
2014. okt. 3. 09:45
hogy érted hogy genny? a gyorsteszt tudtommal ilyenket néz hogy ph, cukor, fehérje stb. neked melyik lett rossz? nekem egyébként mindig "zavaros" a vizelet, de sosem találnak benne semmit
2014. okt. 3. 09:41

A keményedés mellett még a vizeletem is foglalkoztat. Most nem sikerült "szépet pisilnem". :(

A gyorsteszt szerint genny volt benne, úgyhogy mehetek majd jövőhéten a háziorvosomhoz, hogy csináljanak egy nagyobb labort.

Volt valakinek hasonló baja?

2034. Szeplakisz (válaszként erre: 2028. - Kitty986)
2014. okt. 3. 09:34
Köszi az infókat. A magnézium különösen hasznos volt. Meg is nézem mi van abban, amit szedek.
2033. málnabokor (válaszként erre: 2031. - Warnika)
2014. okt. 3. 09:06
Igen, minden tokeletes ! Ki van szaradva a borom , nem gyengen . Nekem nem viszket a talpam meg a tenyerem, csak a ket karom a vallam. Kicsit a pocak meg a melleim, de az nem veszes ! Lehet mert tobbet kenem !
2032. Warnika (válaszként erre: 2028. - Kitty986)
2014. okt. 3. 08:35
Ha jól tudom a körkörös simi nem jó. Én is gyakran csak odateszem a kezemet. Keményedések: én nem érzek egyelőre semmit, most kezdtük a 27. hetet...lehet, hogy nem veszem észre őket??
2031. Warnika (válaszként erre: 2029. - Málnabokor)
2014. okt. 3. 08:35
Ha mindenhol viszketsz az nem jó :( Elvileg a pocak meg a mellek viszketnek csak terhesség alatt. Utolsó vv rendben volt minden értéked?
2030. Kitty986 (válaszként erre: 2029. - Málnabokor)
2014. okt. 2. 21:27
De én is vakarózok :-/ bár nekem nem olyan vészes csak pont tegnap este paráztam be mert borzalmasan elkezdett viszketni a tenyerem meg a talpam,rögtön megijedtem nehogy ilyen epepangas legyen,de ma jobb szóval remélem nem az...meg a mellbimbóim viszketnek egy két napja :-/
2014. okt. 2. 20:47
Nektek nem szaraz a borotok ? Vakarodzok mint egy ruhes kutya, pedig kenegetem a testemet :( testapolo szinte nem kellett most meg ket tonna
2028. Kitty986 (válaszként erre: 2025. - Szeplakisz)
2014. okt. 2. 20:12

Simogatásért rám is rám szoltak már ;-),de szerintem is kibirhatalan,esetleg néha csináld azt,én azt szoktam,hogy nem simogatom csak ráteszem a kezem...ja és a magnézium nem tudom szeded-e, ha szeded csak figyelj oda milyet mert a magnézium-oxid semmit nem ér, a magnézium-citrát a jó, direkt olyat kérj ;-),az nem árthat nem lehet túl adagolni a babónak meg nagy szüksége van rá! Hanyadik hétben is vagy? Ne is idegeskedj,de azért ne terheld magad,ha úgy erzed pihenj...mert a méh olyankor is össze húzódik mikor nem vagyunk terhesek és nem érezzük, de ilyenkor vastagabb az izomzat és azért érezzük meg ennyire...

Ja és én volt hogy vizsgálat után kemenyedtem be,úgy hogy nem kizárt, hogy a doki idezte elő a keményedést,mert nekem maga a vizsgálat kellemetlen volt és észre vette az orvos is hogy bekeményedtem!

Nem szabad idegeskedni,de muszaj vigyazni!!! ;-)

2027. málnabokor (válaszként erre: 2025. - Szeplakisz)
2014. okt. 2. 19:08
Az en dokim tobbnyire zoldben shrekkeskedik :) ha jol vagy akkor nincs gond, ne parazz :)
2014. okt. 2. 19:00
Folyásom nekem is szokott lenni, na az elég kellemetlen néha.
2014. okt. 2. 18:59

Főleg, hogy pont most van az az időszak, hogy olyan érzés, mintha kommunikálna. :) Oda "kupacolódik", ahol simizem. Vagy apának rúgással reagál. Hát elég nehéz lenne egyáltalán nem simizni. :)

Megijeszt ezzel a keményedéssel a doki. De nem akarok ráparázni. Én igazából jól érzem magam, és nem kellemetlen, nem fáj a pocim, nem feszül. De lehet a dokinál csak spontán ez a "fehér köpeny szindróma" okoz egy kisebb keményedést. :)

2014. okt. 2. 18:42

Nekem is sok a folyasom az egesz terhesseg alatt . Neha brutal, mint ha bepisiltem volna. De minden ok . A hasam nekem is szokott kemenyedni , neha nagyon kellemetlen , de van, amikor csak a kis manoka kupacolodik be egy csomoba :)

Igen, a simogatas is mehtevekenyseget csinal, de ki birja ki hogy ne simizze :)

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook