Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Anka ! Most olvastam valahol, hogyan csalogattak osanyaink ki a babat :) bevilagitottak elemlampaval vagy valami fakjaval :) kerd meg a novert hogy vilagitson, vagy elenekeljuk a csigabiga dalt :) de most komolyan annyit rohogtem :)
A koldokom nekem is erzekeny, nagyon vekony korulotte a bor, nekem sem fordult ki !
Jobban vagyok kicsit es mar aludtam ejjel ! Dieta ma is , ehes vagyok mint allat :(
A térdet kímélve apró "guggolások". Mintha combra edzenél.
Bízom benne, hogy eszébe jut magàtól megindulni... drukkolok, hogy Beni is tudja a dolgát:-)
En se vettem mindvan 3300 gr ra saccoltak a 38.heten.
Majd megszuletett 38+4re, 2940 gr es 48 centivel. 50es ruhat hordott hetekig, 3 hosan volt 55 cm es 4200 gr, addig bóven jok voltak az 56osak :)
Szoval szerintem vegyel, mert ujszulottel ruhahianyban szenvedni kellemetlen.
Ja es sapka... Amilyen micsit csak tudsz. Nekunk mind nagy vilt , es januarban szuletett, allandoan azzal voltam elfoglalva h takosgassam ra vissza a sapkat...
Hol tartasz? Nekem a vegen nagyon nagy volt a hasam, eleve vekony volt a hasfalam, annyira elvekonyodott a bőr a vegere Hogy szo szerint feher volt a koldokom korul, latszodtak az erek es rettenetesen fajt. De a koldokom "nem jott ki" szoval nem lett kokdokserv szerencsere.
Csinalni nem tudtam vele semmit, szulesig fajt.
Hanyadik hétben vagy?
Mintha az elején lett volna ilyen,de lehet hogy terhesség előtt volt most nem emlékszem már a fenébe is...vigyázz nehogy köldök sérv legyen.
Én kisfiam sem szállt le. Rendben megszületett, igaz hosszú volt a szülés.
Bocsánat a folytonos kotyogásért, ha untok, szóljatok nyugodtan.
Málna! Vigyázz magadra! A diéta biztos jót fog tenni.
Gyógyulj meg hamar!
Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy nektek volt -e köldök körüli fájó,szúró érzésetek?
Én kb 3-4 napja érzem ezt és van,hogy nagyon.Szerintetek mi lehet ez?
A rugózás egészen pontosan mit jelent? Mert nekem is még feljebb van,bár leereszkedhet közvetlen a szülés előtt is úgy nezem ez nem gond igazán.
Tehát akkor a te babád is egy hét múlva kibújik ha akar ha nem :-D
Én is a jövő héten szülni akarok... :-) remélem kicsi Beni is jönni akar majd ;-)
Ó te szegény. .. gyakorolsz a beöntésre?:-(
Jobbulást kívánok!
Egy pár db sűrűn mosva legalább biztosan megszolgálja az árát:-)
Anyu ma szerzett be egy pihe-puha kiskabátot a glamour napok keretében. Alig várom, hogy lássam. :-)
Ma újra kimenőn leszek. Irány a kürtőskalács fesztivál a ligetben.:-)
Sejtelmem nincsen :( en fozok szoval rossz nem lehet, de a tegnap lehet sok volt a tejtermek :(
Most par napig rizs, krumpli meg tea :(
En sem vettem sokat, kaptuk ! :)
Csajok en hajnali 3 tol 7 ig a budin csucsultem :( most aztan dieta , mert ez nem normalis :( raadasul az aranyeremmel parositva, mint ha tuzes vasat nyomtak volna a sejhajba :(
Kivagyok keszulve :(
Jo hetveget mindenkinek :)
Orulok hogy minden rendben :) drukk :)
Orulok hogy jok lesznek az 56 os cuccok :) ebbol van a legtobb :)
super!
reméljük megindul közben magától, az mégis jobb lenne mintha indítanák...
Meg, hogy kicsusszanjon könnyen:-)
Annyira fura, hogy a 4 kiló fölötti babák is mennyire kicsik. Az 56-os ruhák tuti, szolgálatban lesznek egy darabig mmindenkinél. :-)
Helló lányok!
Nálunk minden ok. A 2. 24 órás vizeletben nem volt fehérje, ami tök jó hír és a vérnyomásom is tökéletesen karbantartott a gyógyszerrel. Sikerült újra számoltatnom a terhességet is. Kiegyeztünk egy köztes állapotban, azaz vasárnap töltjük a 39. hetet. A túlhordást kizárták, így legkésőbb 18-án szülök:-)
Az ultrahang szerint Hédi irányban áll, de még elég magasan van. Sétával és rugózással igyekszem terelgetni lefelé:-)