Elménk teremtő ereje - avagy "álmodd" magad karcsúra... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elménk teremtő ereje - avagy "álmodd" magad karcsúra...
szeretném leírni Nektek a hetemet, mert számomra ez hihetetlen, tudom hogy működik a vonzás törvénye, de az hogy ennyire és ilyen gyorsan az egyszerűen döbbenetes....
szóval, ma van szerda ugyebár... hétfőn, megkaptam egy csomagot amiben érkezett egy plusz ajándék Nekem, és pontosan olyan amit szerettem volna... egy kicsi pókos fülbevaló, lila kövecskével.... kedden, éppen azon gondolkodtam h milyen jó lenne újra elkezdeni a fogyibogyómat szedni, de bánkódtam hogy nincsen most rá pénzem, de aztán valahogy volt egy olyan érzésem h majd alakul valahogy, csak türelem....erre egy nagyon kedves hoxa-s lánytól jött a levél, hogy ingyen és bérmentve elküldi Nekem a maradék 13 bogyiját csak írjam meg a címem...... majd, a mai nap folyamán kinéztem egy sárga ruhát amit már ugye ezer éve próbálok bevonzani, de kiderült hogy 17000Ft.... és ráadásul 36/38 méret.... hát nemrég kiderült ettől függetlenül a centik alapján méretem a ruha éppen... már csak azon kezdtem el agyalni, hogy bárcsak a nyakamba szakadna némi pénz... előbb jött egy sms, hogy 25600Ft-t utalt át az egyetem a számlámra, ösztöndíj címén.... amit nem is értek, mert még le sincsenek zárva szerintem a súlyozott átlagok alapján a hallgatók.... szóval döbbenet.... :)))
egyszerűen egész héten amit kívántam egyből megkaptam.....!!!
mit szóltok? :)
Ahhh. Nem sikerült belépnem már jó ideje, pedig regisztráltam. De megoldódott:)))
Csak segítséget szerettem volna kérni, de minden jó, ha jó a vége...
-g
+d
Mariann!
Ismeritek a canadahun-t?
hát ezt el sem hiszem.....:)
minden napra kapok valami meglepetést csak úgy számomra ismeretlen emberektől :)
köszii...tudtam h nem tudok olyat kérdezni amire itt nem kapok választ :))))
szép napot Nektek!! :)
süt a nap :)
Sziasztok!!!
Én is hasonlókat kívánok Nektek:)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Szia!
Minden ok?:)
sziasztok...csak beköszöntem...
Apuka is gyógyít fényképről...név..kép...én megy az energia...