Ellopott kerékpárok (beszélgetés)
Azért olyan messze nincs az északi :)
Drukkolok,hogy meglegyen!Én épp pár napja vettem egyet magamnak,hát nem is tudom mit csinálnék ha eltűnne :SS Tudom csak a piti tolvajokat riasztja el,de én azt a baromi vastag,robogókhoz kitalált zárat vettem.
Rendőrségi nyilvántartásba volt véve és volt rajta biztosítás?
Ismerősi körben még senkié sem lett meg :(
Délinél érdemes bevinni a belső tárolóba,onnan nem szoktak eltűnni a biciklik.
szegény :( hát Én talán annyit tudok ajánlani, hogy ilyen bringaboltokban, ahol adnak el használt brinyókat, ott kérdezz rá, hogy nincs-e ott? nem adtáke-e be? esetleg hirdetések között keress, hátha árulják.
Ennyit tudok segíteni!
Drukkolok, hogy sikerüljön, Én megőrülnék ha ellopnám a brinyóm.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Keresem a Laurás naplóm utolsó bejegyzésében látható AUTHOR BASIC SX típusú, fekete-ezüst színű, ápr 11-én, Budapestről,az ELTE Lágymányosi Déli tömbje mellől ellopott kerékpáromat. Váz száma: HN0276458. Ismertető jegye: a vázon kb 5-6 CM matrica az elmúlt évekből. Az ülés és a kormány nem gyári. Ha valaki valahol valamilyen formában találkozik vele kérem hívjon a 06203718483-as telefonszámon. A rendőrségi feljelentés már megtörtént. Mint kiderült az utóbbi pár hónapban ugyaninnen már 5 másik biciklit is elvittek sajnos. Esetleg akivel történt már ilyesmi tud valami tippeket adni, hogy hogyan találhatnám meg?
Üdv: Dóri
További ajánlott fórumok:
- Le tudod-e rajzolni emlékezetből a kerékpárodat anélkül, hogy rénéznél előtte?
- A kerékpárosoknak mindent lehet?
- Ti mit tapasztaltatok a kerékpározástól? Várom a tapasztalatokat.
- Mi a véleményed az új kressz-szabályról, miszerint a kerékpárosok behajthatnak az egyirányú utcába szemben az autósokkal?
- Tavaszi kerékpáros KRESZ-teszt
- Napi 12-km kerékpározás eredményez-e fogyást, vagy csak erősít?