Éljen az új dohányzásellenes törvény! (beszélgetés)
De nem ám:))
Bezzeg az inzulint,a szívnyógyszereket ...stb stb azokat igen.
Ez van.
Nem beszélve arról ,hogy jó néhány vállalkozást hazavág majd .
Nem is tudom,hol,de régebben láttam egy kis riportot,ahol arról beszéltek,hogy a d.e törvény miatt hány vendéglátó egység ,vagy szórakozóhely ment tönkre.
Persze a tapaszokat, meg ilyeneket recept nelkul is meg lehet venni de akkor ki kell fizetni.
Hamburger ado...igen itt is tudnek Angliaval peldalozni, az alapveto elelmiszereken nincs afa...Hus, kenyer, tejtermekek...
Az a baj, hogy Magyarorszag a "nyugatot"akarja kovetni csak eppen a megfelelo hatter nincs meg hozza.
Persze,h tele van a környezetünk mérgekkel vannak elkerülhetetlen dolgok ezt mindenki tudja de ha lehet akkor miért ne csökkentsük a minket érő káros anyagok bevitelét?
Itt most arról van szó,h zárt térben,szórakozóhelyen dohányzásellenes törvényt akarnak hozni.Nem kell feltétlen összehasonlítani a kipufogógázzal és kutyagumival.
Tök mindegy,baromság.
Ez a törvény is pénzről szól,nem arról,hogy az elhízottak ugyanúgy feleslegesen terhelik a tb,mint mondjuk a dohányosok.
Miért kellene mondjuk egy egészséges embernek többet fizetni egy élelmiszerért?
Meg tudná ezt nekem magyarázni valaki?
Áhhh:((((
Ez az egész amúgy annyira átlátszó.Csak meg akarják magyarázni,hogy az egészségünkért aggódnak,miközben még több pénzt szeretnének bekaszálni.
Akkor venném komolyan a szándékot,ha ingyenes terápiát,gyógyszert tukmálnának a háziorvosok a dohányos emberkékre.Addig amíg csak a pénzről szól az egész,addig komolytalannak tartom.
Egyedüli értelmét ,mint lentebb írtam,a jövő generáció védelmének érzem,....bár asszem azok már olyan silányak lesznek,hogy kapásból belehalnának a cigizésbe.
30.000 Ft bünti.
Jól jön majd a költségvetésnek.
Valahol el kell kezdeni :-)
Majd ezekkel kell továbblépni.
Ha mar tiltjak a dohanyzast, szerintem tiltsak be az ossze buszt is, ami fekete felhoket eregetve indul el, sot, tiltsuk be az autozast a varosokban (szallo por, mint tudorak okozoja) es tiltsuk be az allattartast, mert a nem tokeletesen felszedett (vagy eppen egyaltalan fel nem szedett) kutyagumi ha elszarad az is a levegobe kerul.
Sot, tovabbmegyek: tiltsuk be az emberi letet a foldon, hiszen ugy is csak porral es mocsokkal jar.
:D
Szerintem is az.
De mindegy ,én elfogadom ezt a törvényt.
Talán a jövő generációja már nem kerül kapcsolatba evvel a rossz szokással,mert a legjobb módszer,ha nem is szoknak rá,mert minek?Nem tudják majd megfizetni,sem szórakozni nyilvános helyen.
Szóval értem a logikát,és egyet is értek vele.
Ez a törvény csak a mostani dohányosoknak hátrányos,de talán túléljük:))
Hallottam:((
Nem értem miért csak a hamburger a "közellenség".
Ez itt nem amerika,az emberek többsége nem a mekibe járás miatt elhízott.
Sokkal igazságosabb lenne ,ha az elhízottakat sújtanák a külön adókkal.
További ajánlott fórumok:
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!!
- Munkahelyi dohányzás/ nem dohányzás.
- Hogyan szokjak le a dohányzásról 2 hét alatt?
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról