Éljen az új dohányzásellenes törvény! (beszélgetés)
Bocsánatot kérek mindenekelőtt a dohányosoktól,akik figyelmesek,figyelnek az embertársaikra és betartják az írott és íratlan szabályokat!
Tőlem még nem sok cigis kért elnézést sem!Csak megjegyzem!!!!!!!!!
Sajnos volt rá precedens hogy kaptam egy keveset a hányadékból is de lehet hogy ez a foglalkozási ártalmamnak tudható be!Miért kell szólni a rohadék cigit szívó állampolgárnak hogy engem zavar a füst ami a beliből jön,miért kell elviselnem az alkoholistákat,hajlíkonyakat?MIÉRT?!
Még én alkalmazkodjak?????
EZT NE KÍVÁNJA SENKI!!!!
:
144. orsolya33 2011-02-28 11:46
Na ez az! Sokan lecserélik a gázfűtést kazánra, kályhára, hogy tudjanak enni is. Tuti, hogy ez lesz, nehogy már jó legyen.
SZIASZTOK:)
Én nagyon örülök, ha ez a törvény hamar életbe fog lépni :)
Engem kifejezetten zavar a cigifüst, mivel asztmám van. Az aki otthon elpöfékel 3 dobozzal is, tegye, mert az rám nézve nem káros. Hány olyanról hallani tényleg, hogy tüdőrákos lett valaki, pedig nem dohányzott. Mondom, aki szívni akarja, szívja, csak ne a közelembe. Tényleg vanak olyan helyek, ahol nem lehet 2 percnél tovább bentmaradni, mert tömény cigifüstöt lélegzik be az ember.
Micsoda szánalmas ellenérvek...
De jó látni az agymosás eredményét.
Ja hogy tudjanak enni mi?
Amíg valakinek cigire futja, addig ne sírjon, hogy nincs pénze kajára
Sokszor a dohányzó és a nemdohányzó részt egy asztal választja el. Egyiken van hamutál, a másikon nincs.
Csak jelképesen van. A füst beteríti az egészet.
Itt nem erről van szó és a kérdés sem ez volt.
Úgy állítod be a dohányost, mintha rossz ember lenne, meg nem fizetne adót.
Ebben igazad van. Én ugyan már 4 éve nem dohányzom, de hogy ez számomra semmit nem jelentene, az biztos. Kocsmába eddig sem jártam, étterembe is elég ritkán. Simán kibírható.
Tehát a leszokásra semmiképpen nem lesz hatással. Gyanítom, hogy nem is emiatt, hanem a nemdohányzók védelmében hozták.
Személy szerint nem zavar, ha ki kell járnom, mert nem szeretem, ha büdös lesz a hajam és a ruhám. Ez inkább képmutatás szerintem az állam részéről.
Kíváncsi lennék, amikor ezt bevezetik vajon ellenőrzik-e majd a parlament épületét is:)
18 évig cigiztem.
Voltak kissebb leszokások.
Most 242 napja nem dohányzom. (7 hónap és 28 napja)
A múlt hét előtt elmentem szórakozóhelyre.
Olyan cigiszagú volt a kabátom, hogy 1 napig szellőztettem.
Szilveszterkor el is hánytam magam.
Talán igaz az, hogy a volt dohányosok a leg intoleránsabbak a cigizőkkel szemben, mert én például egyetéertek minden cigiellenes törekvéssel.
További ajánlott fórumok:
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!!
- Munkahelyi dohányzás/ nem dohányzás.
- Hogyan szokjak le a dohányzásról 2 hét alatt?
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról