Éljen az új dohányzásellenes törvény! (beszélgetés)
Itt is egy igazság!!!!
De most itt nem erről szol a dolog hanem az illemről első sorban!!!
Nem csak mindenkinek jó elmondani a sérelmeit!!!☺
Amúgy ezekben a leírásokban is rengeteg igazságot lehet felfedezni,tanulságos!
"Valamikor én is dohányoztam 13 éven keresztül és engem senki soha meg nem szólított azért mert ezeket a dolgokat nem tartottam be! "
"Mert valaha én is dohányoztam elég keményen és betartottam a játékszabályokat!Az írott és íratlan szabályokat!"
Most akkor döntsd már el,hogy betartottál e bármit is vagy sem:)))
Igazad van!
Muszáj ennyire sarkítani? :)
Tudom, hogy számos más káros dolog is van. Korábban írtam is, hogy "valahol el kell kezdeni".
Szerintem itt jó lesz.
Így van.
Egyetértek.
A múltkor elmentünk tekézni egy társasággal.
Idő közben az a presszó nem dohányzó lett,mert a tulaj úgy döntött.
Semmi gondunk nem volt vele,hogy ki kellett menni bagózni.
Természetesen legközelebb nem ott fogunk Bérelni pályát ha lehet.......bár a törvény szerint ,majd sehol nem fogunk ezután.
Amúgy nekem az a tapasztalatom ,hogy a dohányosok szívesebben járnak vendéglátó egységekbe,szórakozni ,mint a nem dohányzók .
és ez nem azért van,mert a másik "csapat" annyira utálja a füstöt.
Hiába lesz füstmentes minden,a forgalom mindenhol visszaesik , némelyek tönkre is mennek majd,mert nem lesz vendégük.
Van egy csomó összeesküvés elméletem,de kicsit hosszú.Annyit mondanék,hogy nem minden arany ami fénylik.Ne gondoljátok,hogy azok a gyümölcsök és zöldségek,amiket megesztek,hűde egészségesek...
Levegőnket beszennyezte a szmog,a gyárak...,Földünket és minket is generációkon keresztül megfertőzött csernobil.A sok rákos megbetegedést már génjeinkben hordozzuk.Kódként beleégve bőrünkben,ezzel megbélyegezve kell élnük,emlékezve arra,hogy mit tett az emberiség..
Kedves Elexia!
A témához az tartozik, amit te szeretnél? Mert az, hogy elvakultan felháborodva, mások zsebében turkálva véleményt nyilvánítasz, az azt jelenti?
Mert akkor amit én írtam, az is az.
Ez a törvény nem jó, kifejezetten diszkriminatív. A szándék valóban jó, de a módszer, az nem.
További ajánlott fórumok:
- Városok, ahol betiltották a közterületeken a dohányzást. Mi a véleményed róla?
- Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni
- Le akarok szokni a dohányzásról-Velem tart valaki? Holnaptól!!!!
- Munkahelyi dohányzás/ nem dohányzás.
- Hogyan szokjak le a dohányzásról 2 hét alatt?
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról