Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig fórum

Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig (beszélgetés)

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
267. 8dd74b88ce (válaszként erre: 266. - Tücsi29)
2009. aug. 5. 17:26
;))
266. tücsi29 (válaszként erre: 258. - 8dd74b88ce)
2009. aug. 5. 17:21
Szia Füles..itt vagy még?
265. Lyana
2009. aug. 5. 17:16

Én itthon vagyok. Már majdnem kész a vacsi.

Erdei gyümölcs leves, rántott csirkemell és rántott krumpli a vacsora.

Nálatok?

2009. aug. 5. 16:13
Szia! ;)
263. nusza
2009. aug. 5. 16:03

Sziasztok lányok!

Megyek hazafele, lejárt a meló mára. Este nem tudom hogy sikerül e jönnöm, mert otthon borzalmas a net.

De holnap jövök, szép estét nektek!

2009. aug. 5. 16:02

Egyelőre ezek csak azok az infók, amiket a vizsgálatokon ill. leleteken láttam és elmondtak. A dokimhoz jövő héten megyünk vissza minden papírunkkal, akkor gondolom megnézi meg átbeszéljük őket, és kiderül, mit kell tenni. :) Én is nagyon bízom benne, hogy a baloldal mükszik, és esetleg van peteérésem...

Párom magánorvosnál volt, hogy hamar meglegyen minden, gondolom ezért volt 1 óra alatt eredménye.

261. Lyana (válaszként erre: 258. - 8dd74b88ce)
2009. aug. 5. 15:57

Remélem hogy ott az a tüsző:-))

szorítok majd gyere és mesélj.

tényleg a cisztákkal mi lesz? mit mond a doki?

260. Lyana (válaszként erre: 258. - 8dd74b88ce)
2009. aug. 5. 15:57

Na akkor ti már előbbre vagytok mint mi.

Nálunk apa eredménye nincs meg 1 óra alatt, mert ki is tenyésztik nem e van benne valami baci vagy gyulladás. Az andrológus szerint ilyen probléma is lehetséges. Nekem meg majd hétvége felé lesz eredmény de megvárom a következő vérvételt addig ráérek megtudni az eredményt.

259. nusza (válaszként erre: 258. - 8dd74b88ce)
2009. aug. 5. 15:55

Reméljük a legjobbakat!:)

Holnap majd mesélj hogy mi volt, reméljük ott van az a tüszőcske! Viszont mi lesz a cisztákkal? Mondtak arra valamit, vagy majd jövő héten?

2009. aug. 5. 15:52
Mi 14 hónapja próbálkozunk. Két hete orvost váltottam, mert az előzőt nem éreztem elég lelkiismeretesnek. Az új dokim egyből vérvételre és uh-ra küldött, ill. páromat andrológiára. A páromnak 1 órán belül megvolt az eredmény, ami nagyon jó lett. Köszönhető ez szerintünk az flp-s multi maca tablettának, bár a lelet alapján amúgy is normális lehetett a katonák száma nála, most meg aztán többszöröse a kívántnak, így szerencsére nála nem lesz semmilyen kezelés. Nálam a prolaktin hormon volt magas a vérvétel eredménye szerint, ill. az uh-n sajnos tegnap azt látták, hogy a jobb pfészkem tele van cisztákkal :(, a baloldalon viszont mintha érne egy tüsző... Ezt holnap újra megnézik, tényleg nő-e, mert akkor talán most itt van esély. Aztán jövő héten a doki mindezen leletek alapján elmondja majd, hogyan tovább.
257. nusza (válaszként erre: 256. - Lyana)
2009. aug. 5. 15:49
Hát az a helyzet, hogy nekem rá volt írva a papírra, hogy milyen tipusút vegyek. Vagy a 20. gyógyszertárban lehetett kapni. Fel is hívtam őket hogy muszály e pont olyat, hisz van sok féle. De muszály. És ebben csak 5 db van és félek hogy lemaradok és dobhatom a kukába az egész hónapot...
256. Lyana (válaszként erre: 253. - Nusza)
2009. aug. 5. 15:44
Milyen lh tesztet használsz? Neked bevállt?
255. Lyana (válaszként erre: 253. - Nusza)
2009. aug. 5. 15:44
Én nem használok lh tesztet. Én pg/53 törpemikroszkópot használok. Tegnap még nem volt páfrányos.
254. Orsi86
2009. aug. 5. 15:38
teherbeesés
253. nusza
2009. aug. 5. 15:27
Tényleg Lyana! Te mikor kezded a tesztelést? Én ma akarom, mert már fáj a pocim, félek hogy lemaradok.
252. nusza (válaszként erre: 249. - 8dd74b88ce)
2009. aug. 5. 15:26
Lombikra készülünk, napra pontosan ugyanott tartok ahol Lyana. Múlt hét csüt. volt az első vérvételem. Nálunkt egyértelműen apa a gond, ezért semmi már nem jöhetett szóba, csak a lombik. Aminek én szivem szerint örülök, hogy nem tömnek minket gyógyszerekkel és nincs annyi másféle próbálkozás.
251. Lyana (válaszként erre: 249. - 8dd74b88ce)
2009. aug. 5. 15:23

Mi 2007. február óta próbálkozunk. Volt closty-s kezelésem de eredménytelen volt. Volt több hüvely uh-m de mind negatív. Júniusban váltottam orvost, aki nagyon lelkiismeretes. Ő azt mondta hogy túlzottan előrehajló a méhem de egyéb fizikai rendellenességet nem lát. Múlt héten csütörtökön volt az első vérvételem: hormon, pajzsmirigy, cukor, inzulin rezisztencia, vérkép, meg a fene tudja nagyon sok minden. apának volt andrológia és anyag leadás vizsgálatra, ahol teljes spermatogrammot és tenyésztést csinálnak. 17-18 körül megyek a következő vérvételre majd a következő ciklus elején lesz hsg. utána megbeszéljük a következő lépéseket.

Ti hol tartotok? Mesélsz magadról?

250. nusza (válaszként erre: 248. - Lyana)
2009. aug. 5. 15:07
Az ilyentől én is kiborulok! Hogy nem vigyázz arra a kincsre, amire mi már annyira vágyunk, és megszenvedünk érte, ő meg csak kapja. Ajándékba. Csak úgy. De ugyan mért? Mikor meg se becsüli.
2009. aug. 5. 15:06

Persze, nem így kellene történnie. De ezzel együtt ha gyógyszert írnak fel ahhoz, hogy odabent rendben működjek, hát akkor biza beszedem, mert csak így lehet...

Bár visszaolvastam az elejétől a fórumot, a nevek és a hozzá kapcsolódó eddigi történetek nem maradtak meg teljesen. Nusza, Lyana, leírnátok nekem néhány szóban, mióta próbálkoztok és hol tartotok most a vizsgálatokban?

248. Lyana
2009. aug. 5. 15:04

Nem értek én már semmit:-(

Csak azt tudom hogy igazságtalan az élet.

Na mindegy. Változtatni úgy sem tudunk, csak dokihoz menni és csinálni amit mond.

Szombaton kiborultam nagyon. Már régóta nem éreztem ilyet. Van egy ötvenpár éves ismerősöm. Van 3 nagy gyereke 2 13-14 év körüli fia és mondta hogy a barátnője terhes tőle megint. na ...............

régen nem sírtam ilyen miatt de most kiborultam rendesen. a csaj meg velem szemben ült és vihogott meg borozott egész este............

247. nusza (válaszként erre: 246. - Lyana)
2009. aug. 5. 15:02
Jó kérdés.:) Nem tudom.
246. Lyana
2009. aug. 5. 15:00
Merre járnak a többiek?
245. nusza (válaszként erre: 244. - Lyana)
2009. aug. 5. 15:00
Nincs Lya. Nincs jól. És nézd meg mi van Indiában! Be akarják vezetni a tv-t, hogy ne a gyerekcsinálással üssék el az időt, mert már lassan többen vannak mint a Kínaiak. Most hallottam a hírekben. Na. Mi meg itt a rohadt nagy civilizációnkkal elértük hogy már szaporodni se tudunk! Hát akkor kérdem én, melyik az egészségesebb?
244. Lyana
2009. aug. 5. 14:54

9 évig szedtem a fogigátlót, hogy nehogy terhes legyek. Amikor abbahagytam azt hittem hogy rögtön terhes leszek. aztán tessék most meg meddőségire járok.............

hát jól van ez így??

a fiatal lánykák meg a szerencsétlenek sorra szülik a gyerekeket akik a nyomorba születnek, vagy megölik őket.

hát jól van ez így??

243. nusza
2009. aug. 5. 14:50
Viszont a gyógyszerek is egyre jobban mérgezik az embereket, meg az egész világot. Szóval sehogy sincs ez jól. Nem így kéne ennek működnie.:(
2009. aug. 5. 14:44

Igen, de a mostani világban, hogy úgy mondjam az az előnyünk, hogy szinte mindenre van megoldás, gyógyszer, kezelés, stb.. Szóval sokkal több minden lehetőségünk van nekünk, hogy babánk legyen, mint régebben.

Mondjuk sok kedvem nekem sincs gyógyszereket szedni...de lassan ez nem kedv kérdése lesz. :)

241. Lyana
2009. aug. 5. 14:34

Szia Füles! Üdvözöllek a fórumon.

Visszaolvastam a beszélgetést. Hát a régi világban tényleg nem volt ennyi betegség. Sok betegség ( endometriózis meg társaik ) nem is létezett. A nagy szabadság és szabad szerelem is szül néhány gyulladást amely gyerektelenséget okoz. Sokszor nem is tudjuk mi a baj, elég egy hüvelygyulladás vagy egy régi felfázás.

240. nusza (válaszként erre: 239. - 8dd74b88ce)
2009. aug. 5. 13:54

Hát igen. A savasodás sajnos korunk legnagyobb egészségügyi problémája, mert rengeteg betegség innen ered. Pl az népesség általános elhízása is, de ez csak az alap.

Én egy lúgosító keveréket iszom, már régóta. Minden este lehúzok egy pohárral és tényleg érezni a hatását. úgyhogy azért ez ellen én is teszek valamit. Meg majd ha babás leszek akkor is akarom inni.

2009. aug. 5. 13:46
Érdekes, amit mondasz. Én tulképpen még korábban kezdtem el, az esküvőnkre akartam kicsit lefogyni. Ill. le akartam régóta fogyni, és az eski jó indok volt :), hogy ne adjam fel folyton. :))) Szóval elkezdtem, és sokkal jobban éreztem magam, nincs az a kaja utáni mozdulni-sem-bírok érzés, vagy most-azonnal-egy-ágyat, mert mingyáááá elalszok érzés. Aztán a tanfolyamon megerősítettek bennem, hogy figyelni kell a savasodásra. Kaptunk egy ph csíkot is, be kellett nyálazni, és megvolt egy skálán, hogy milyen szín milyen ph arányt mutat. Az enyém az étkezésem hatására a normál tartományba esett (asszem 7,4?), de sok lánynak nagyon savas volt az eredmény 5,4 körüli. Állítólag ez is egy ok, amiért nincs rendes peteérés. De én már csak azért tartom ezt az étrendet, mert jólesik így enni. Persze nem mindig, pl. a hétvégi nacccsaládi dínom-dánom ebédeken feladom sokszor az "elveimet" :)))))
238. nusza (válaszként erre: 237. - 8dd74b88ce)
2009. aug. 5. 13:40
Hát tudod, én ezekben nem hiszek. Mármint nem hiszem hogy a mai világban lehet "egészségesen" élni. A Földünk van megmérgezve és ez ellen már tenni nem tudunk. Alkalmazkodunk hozzá (lásd, egy csomó mindent már mesterségesen csinálunk - pl gyereket.:), de nem tudjuk már megváltoztatni...
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook